|
Bak büyük bir sıkıntı var toplumda , tarafsız düşünme yeteneğimizi kaybediyoruz. Sen de öyle yapıyorsun. Firmaların yaptıklarını aklamak nedir ? Ne saçma bir cümledir bu. Varsayalım ben öyle yaptım ozaman demezler mi adama bunu bana söylemek senin görevin midir diye ? Geçin bunları , bu standart ticaret mantığıdır. Ticaretle uğraşmayanlar anlamakta zorlanıyor. Bir firma ne satarsa satsın , onu satmaya zorunlu değildir, müşteride almaya yada oradan almaya zorunlu değildir. Bunu anlasanız da anlamasanız da bu böyledir. Ben bir malı ithal ederim, ister satarım ister kuluçkaya yatarım. Burada fahiş fiyata satıyorsa bir firma, onu eleştirir ve almayarak tepki gösterirsin. Sana söylenildiği gibi ürünü teslim etmezse mahkemeye gidersin. Yasal tüm haklarını kullanırsın. Son cümlen doğru ama ilk cümlen ne alaka ? Örnekleri herkes anlayabilsin diye verdim sen daha anlayamıyorsan benlik bir durum değil. Benimde hayalimde hem vergilendirme de hem de kişisel hak ve özgürlüklerde eşit bireylerin olduğu , meslek ve hayvan hakları yasalarının çıktığı bir Türkiye var. Teknolojiye erişimi herkesin kolay ve eşit olsun , firmalar vatandaşı potansiyel para kaynağı olarak görmesin istiyorum. Bunun için günümüzde yapılabilecek birşey olmaması benim suçum değil, onu gaz yağı kuyruğuna girip alamadık sigaraya sıraya girdik diye kapısının önüne parke taş döşeninde minnet duyan amcaya teyzeye soracaksın. |
|
Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown ![]() |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı