Şimdi Ara

Teknoloji fakültesinin farkı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi üniversite ?

• RosierV kullanıcısına yanıt

Selçuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde ders veren hocalar falan farklı oluyor teknoloji fakültelerinde. İsterseniz bi kontrol edin

• Ders programları daha uygulamaya dönük oluyor,kadroları da farklı sanırım ve son sene 1 dönemi staja ayırıyorlarmış galiba ben de Marmara'nın kıyaslamasına bakmıştım da belki Selçuk'ta daha farklıdır.

• Aynen genel olarak mühendislik fakültelerinden farklı olsun denilerek fazladan laboratuvar dersleri eklenmek istenmiş herhalde zamanında. Ancak o kadar da farklı olmamış, müfredat olarak mühendislik fakülteleri ile eşdeğerler.

Teknik eğitim fakültelerinin hocaları ile kurulduğundan akademik kadrosunda teknik eğitim mezunu akademisyenleri görebilirsiniz.

1 dönem iş yeri eğitimi oluyor, direkt bir dönem bir şirkette çalışılıyor, bundan dolayı müfredat 1-2 ders daha sıkışık olabiliyor.

Tabi üstte yazdıklarımın çoğu okula bağlı şeyler. Teknoloji fakültesinin şu anda belirgin söylenebilecek tek genel özelliği iş yeri eğitimi olmasıdır. Onun dışında kalan şeylerin miktarı okuldan okula değişiklik gösterir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.