Şimdi Ara

Sınıf Geçmesi Kolay Tıp Fakültesi Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
27.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki yorumlara göre tıp sınavları zor oluyor ve tatilleri kısa.Şöyle diğer üniversitelere göre daha rahat olan,öğrencinin nefes alabileceği yer var mı ?
    Herkes bildiği yada kendi üniversitesini değerlendirirse sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 100. Yildir kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raumeiro

100. Yildir kesin
    ege tıp gerçekten zor kardeşim okuyor oradan biliyorum.pamukkale falan daha kolaydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

ege tıp gerçekten zor kardeşim okuyor oradan biliyorum.pamukkale falan daha kolaydır

3 haftada bir blok sınavları filan oluyormuş.Ege Tıp kampüs bakımından iyi aslnda.Öğrenci işleri nasıl genelde ondan da şikayetçiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

3 haftada bir blok sınavları filan oluyormuş.Ege Tıp kampüs bakımından iyi aslnda.Öğrenci işleri nasıl genelde ondan da şikayetçiler.

Öğrenci işleri 5 para etmez öyle diyorlar.gerçekten de öyleymiş bütün gün çay kahve muhabbet vakit geçiriyorlarmış.kampüsü bilmiyorum ilk kez bugün gördüm okulu.sınavları gereksiz kasıyorlarmış
  • Cerrahpasa veya capadan biri tus icin daha rahat birakiyodu ogrencileri. Ikisinden biri yani hatirlamiyorum hangisi oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

Cerrahpasa veya capadan biri tus icin daha rahat birakiyodu ogrencileri. Ikisinden biri yani hatirlamiyorum hangisi oldugunu

Cerrahpaşa diye okumuştum dün forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ YÜZYIL TIP KOLAY MI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

Cerrahpasa veya capadan biri tus icin daha rahat birakiyodu ogrencileri. Ikisinden biri yani hatirlamiyorum hangisi oldugunu

Cerrahpaşa diye okumuştum dün forumda

Alıntıları Göster
    Bazı üniversitelerde bi dersten kalınca bütün senen yanıyomuş. Benim Gazide ve manisa celal bayarda arkadaşlarım var oralarda öyleymiş.Uludağda öyle bişey yokmuş mesela.

• Bunu ariyorum ben de. Cerrahpasa tek bildigim ama ona da puan yetmeyecek gibi

Bildigim en zorlari Ege Hacettepe ve Ankara.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergenus94

Bazı üniversitelerde bi dersten kalınca bütün senen yanıyomuş. Benim Gazide ve manisa celal bayarda arkadaşlarım var oralarda öyleymiş.Uludağda öyle bişey yokmuş mesela.

Alıntıları Göster
    kırıkkalede klamak için özel çaba sarfetmek gerekiyormuş, hastaneside yeni açılmış f/p ürünü diyorum.
  • Bir çok tıp fakültesinde arkadaşlarım var duyduğum en kolayları ise cerrahpaşa ve konya selçuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posweer -- 30 Haziran 2013; 17:43:16 >
  • Gaziye de kolay diyorlar ilk 3 senesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: raumeiro

100. Yildir kesin

arkadaş var orda kolay değil orası da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schlaf Schön

kırıkkalede klamak için özel çaba sarfetmek gerekiyormuş, hastaneside yeni açılmış f/p ürünü diyorum.

kolay kırıkkale samsunda dönem 1 240 kişide 60 kişi kalır her sene zordur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Bunu ariyorum ben de. Cerrahpasa tek bildigim ama ona da puan yetmeyecek gibi

Bu artan kontenjanlardan sonra gelebilir hocam ya o obp varken belin yere gelmez senin

Netten falan baktım ben de. Hacettepe ve Ankara'ya über zor diyorlar hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeğiddeççi

quote:

Özel Üniversiteler nasıl orası da zorlar mı mesala İzmir Bahçeşehir Medipol Şifa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEnd1928

quote:

Orijinalden alıntı: çeğiddeççi

quote:

Özel Üniversiteler nasıl orası da zorlar mı mesala İzmir Bahçeşehir Medipol Şifa ?

Alıntıları Göster
    404 - Not Found

tıp okuyacağım diyorsan zor veya kolay diye bir seçimin olmamalı

• Akdeniz tıpınkı nasılmiş :D

• quote:

Senin cerrahpaşa gelir bence kendini hazırla 2-3 bin arası gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MaryodakiYeşilAdam

quote:

Senin cerrahpaşa gelir bence kendini hazırla 2-3 bin arası gelebilir

puanı ve obp kaç ki ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.