Ünileri araştırırken bakıyorum da sıralama olarak fark var nedenini anlamış değilim.Farkı tam olarak bilmiyorum bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhninhayaleti -- 29 Temmuz 2021; 17:54:55 > |
Teknoloji Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi Arasındaki Fark Nedir?

-
-
teknoloji fakültesi kötü knk mühendisliğe yetmiyorsa mezuna kal.
ŞADİ EVREN ŞEKER hocanın videolarına bakabilirsin.
-
Mühendisliğe puanım yetiyor onda sıkıntı yok da hocam teknoloji fakültesinde uygulamalı dersler fazla olduğu için kafamda soru işareti oluştu.Örnek veriyorum Gazi EE de mühendislik fakültesinin hoca sayısıyla teknoloji fakültesinin hoca sayısı aynı hatta teknolojide 17 tane profesör varken mühendislikte 9.Şadi Evren Şeker hocamız da hoca kalitesine dikkat çekmiş iyice kafam karıştı
-
quote:
Orijinalden alıntı: DhninhayaletiMühendisliğe puanım yetiyor onda sıkıntı yok da hocam teknoloji fakültesinde uygulamalı dersler fazla olduğu için kafamda soru işareti oluştu.Örnek veriyorum Gazi EE de mühendislik fakültesinin hoca sayısıyla teknoloji fakültesinin hoca sayısı aynı hatta teknolojide 17 tane profesör varken mühendislikte 9.Şadi Evren Şeker hocamız da hoca kalitesine dikkat çekmiş iyice kafam karıştı
fakat o 17 hoca ne mezunu ona da bak
-
Tek. Fak. hocaları genelde mühendis değil teknik öğretmen oluyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41teknoloji fakültesi kötü knk mühendisliğe yetmiyorsa mezuna kal.
ŞADİ EVREN ŞEKER hocanın videolarına bakabilirsin.
nesi kötü kanki açıklasana
-
Gazi EE Teknoloji fakültesinde okuyorum. Hocalardan dediğiniz gibi elektrik öğretmenliği vb. mezunları var. Aralarda mühendislik mezunları ve yurtdışı doktoralılar da var.
Ben mühendislik fakültesinden yatay geçiş ile geldim Gazi’ye. Hoca kalitesinden memnun kaldım. Mühendislik mezunu olmasalar bile akademik olarak kendilerini geliştirmiş, ders esnasında da öğrenciye güzel veri aktarabilen hocalar olduğunu düşünüyorum şu ana kadar gördüklerimden.
Bazı teknoloji fakültelerinde gerçekten az hoca olabiliyor, çoğu tecrübesiz olabiliyor ama Gazi bana uygun bir yer olarak geldi. Burada reklam yapmıyorum tabi beğenmediğim hocalar da oldu ama her üniversitede olabiliyor bu durum. Genel olarak sıralamasını hak ettiğini düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam bilginiz için
Teknik eğitim mezunu olmalarının bir dezavantajı var mıdır peki
Çoğu Teknik Eğitim Fakültesinden mezun.Bunun peki mühendisliğe dair bir dezavantajı var mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X