Şimdi Ara

Teknika'nın Video'lu ve fotoğraflı, inceleme raporları dosyası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu topic'de, özellikle video ve fotoğraf ağırlıklı donelerle destekliyeceğim, teknik ölçüm ve kıyaslamalara dayalı, bizzat kendi yaptığım ürün inceleme raporlarımı sizlerle paylaşacağım.

Ayrıca, yine video'lu teknik konu anlatımları, karşılıklı söyleşi şeklindeki videolarımı, tartışmaları ve benzeri hususları sizlerle paylaşacağım.

Çok faydalı olacağına inanıyorum.

Çok yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 17 Şubat 2010; 1:19:54 >

• İlk inceleme konumuz, herkes için evinde sorun olan ve mükemmel sonuç alabileceğiniz, akrilik mastikle tesisat uygulamaları hakkında bilgilendirici şekilde hazırladığım bir video paylaşımım olacak.,

Hemen ardından yeni konu ve yine görüntülü video anlatımlarıyla pek çok ürün ve konuya değineceğim.
  • Hayırlı ugurlu olsun,yeni masraflar cıkacak demek kı
  • beklemedeyiz teknika bu topic in cok faydalı olacağına inanıyorum . eksiklerimizi kıyaslamış olup doğru bildiğimiz yanlışlarımızı görürüz

teknika sen söyle biz alırız faydalı cihazlardan
  • Bu şekilde bir topic in kafa karıştırıp neyin nerede olduğunun anlaşılmasını zorlaştırmaktan öteye gitmez. Konu başlıkları ile topicler açıp incelemelerini koyarsan faydalı olabilirsin Sevgili Teknika. İlginç incelemelerini bekliyoruz
  • sayın teknika home thetar'da hts5100'ün mükemmelliği tartışılmaz. tabi hdtv'ye kattığı artıları hatta benim xbox360'ın bile grafik performansı iyileşti. fakat hifi'de çok yorumlar çok karışık bazısı beğenirken bazısı hoşnut olamayabiliyor. eğer elinize cdp ve stereo amfi geçerse hts5100 için sadece hifi yorumu bekliyoruz. bende müzikte bazı estrumanların ve vokallerin sesinde azalma hissettim. saygılar
  • Arkadaşlar teşekkürler.

1-2 gün içinde videoları burata ekleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın teknika,
    Forumun en çalışkanı, paylaşımcısı ve araştırmacısının yeni incelemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim.
  • @teknika hocamızın incelemesinin çok faydalı ve bilgilendirici olacağına şüphe yok. Ancak bir an "konu başlığını inceleme tamamlandıktan sonra açsaymış" diye de düşünmedim değil. Tamamen şahsi görüşümdür, "yok teknika'nın canı böyle istemiş, böyle yapmış" derseniz de susup yerime otururum.
  • Yapmayı planladığınız incelemeler için şimdiden teşekkürler.

Bununla beraber, eğer yapacağınız incelemelerin her biri için ayrı konu açarsanız daha iyi olur. Farklı konular hakkındaki bilgi alışverişinin farklı başlıklar altında olması daha kolay takip edilebilir olur. Tüm incelemelerinizin takip edilmesi için de mesela incelemelerin en altında "Diğer İncelemelerim" başlığı ile linkler verebilirsiniz.

İnceleme konularınızı her bir inceleme hazır olduğunda açabilirsiniz. Müsadenizle bu konuyu kilitliyorum. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.