Şimdi Ara

Teknik Yardıma ihtiyacım var (bitirme tezlik problem :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biraz karışık olucak ama tek tek açıklamaya çalışacağım. Şimdi ilk larak dell insp. n5110 bi laptopum var şarj aletyle ilgili bi sıkıntı yaşadıktan sonra bilgisayarım açılmadı. Daha sonra şarj aletimi yaptırdığımda bilgisayarın batarya ışığı yandı ama gene açılmadı. Power tuşunda bi sıkıntı olduğunu düşündüm şarj ışığı yanıyordu fakat power tuşuna bastığımda hiç bi ses seda yoktu. Daha sonra bataryaya çıkardım şarjı çıkardım en son bios pilini bile çıkardım . 1 -2 dakika bekledikten sonra şarj aletini taktım ( batarya ve bios pili hala takılı değil ) tatata bilgisayar kendiliğinden açılıverdi power tuluna falan basmadım sadece şarj aletini taktım. Şok oldum bilgisayar açıldı bataryayı pili fln da taktım bi kaç saat oyun flnda oynadım bi sıkıntı çıkarmadı ama gel gelelim power tuşu hala sıkıntılı olduğu için kapatınca tekrar açamayacağım ( her seferinde bu şekilde açmak gerekicek ) Bu nasıl bi iştir ? böyle bilgisayar nasıl açılır ? Power tuşu çalışmazken bilgisayar böyle nasıl açıldı ? bi fikri olan beri gelsin allah aşkına . Ha bide unutmadan bilgisayarı açınca dıt dıt dıt dıt dır diye 5li bip sesi geliyo ses zamanla alçalıyor ama kesilmiyor.

• işlemci hatasına benziyor emin olmak için farklı bir işlemci takıp denemenizi öneririm.
  • Hocam işlemciyi çıkarıp sağını solunu sildim taktım bu bip bip sesi kesildi ancak power tuşu hala çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.