Şimdi Ara

Teknik yardım 2001 clio 1.4 rta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, 3 hafta önce bir araç aldım. 2001 model clio2 1.4 rta model. Bir kaç problemi var ama bir tanesini ne yaptıysak çözemedik. Ki ben zaten anlamıyorum da usta bakıyor ama yapamadı. İlk çalıştıktan sonra 200-300 metre gittikten sonra gidiyor olmama rağmen sanki haza basmıyormuşum gibi gaz kesiyor 3 saniye sonra tekrar yükseliyor tekrar kesiyor gazı. Bunu 100 metre 5-6 kez yaptıktan sonra stop ediyor. Genelde yokuş çıktığım için stop ediyor ama yokuş aşağı çalışırsa gaz kesse bile tekrar toparlıyor 200 metre sonra herşeye normale dönmüş oluyor. Bir fikri olan varsa yardım ederse çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynı araçtan kullanmıştım, o motorda zor marş alma stop etmeye meyillenme gibi kronik bir durum ortaya çıkarsa genelde krank sensörü arızası olduğu ortaya çıkıyor. Sensör değişince düzeliyor.

Ama sensörden önce ateşleme ve yakıt hattı kontrolden geçmeli. Lpg varsa ona göre ihtimaller düşünülmeli. Rölanti dalgalanması varsa kelebek boğazı temizliği yapılmalı vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Rölantide dalgalanma var evet, kelebek sofır takılmış 2 ay önce ama yine de bir ustaya göstereyim yarın. Çok teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.