Şimdi Ara

Teknik servis ve ısınma sorununa göre hangi markayı tevsiye edersiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şuan compaq presario kullanıyorum deli gibi ısınıyor. bütçem 1000 tl civarı, teknik servisi iyi olan ve ısınma sorunu olmayan ne önerebilirsiniz. lenovo düşünüyordum servisin kötülüğünden bahsetmişler genelde. Hp lerde genel olarak ısınma sorunu var (yeni serilerde yok deniyor). sony ve toshibada fiyatlar uçuk. ne önerebilirsiniz.



  • bendede hp var yeni seri ısınma yok dedğin gibi. hp servisi iyi bence.
  • Servisi bilmiyorum 3 senede çok şükür hiç gitmedi ama Lenovo öneririm. Biraz özensiz kullanan birisiyim laptopu bundan önce Hp vardı 1.5 senede 5 kere falan servise gitmişti laptop şimdi 3 senedir lenovo kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. Bu arada Hp servisiyle ilgili bilmem hala aynımıdır ama servise verdiğimde tam 30 iş gününü kullanıyorlardı.
  • hp nin malzeme kalitesi çok iyi. şimdiki bilgisayarımı defalarca düşürdüm banamısın demedi. ısınmayı problem ediyordum. Dell almayı düşünüyorum ama hp de alınabilir. 1000 liranın biraz üzerine çıkıp i3 yerine i5 li bi bilgisayar alabilirim
  • Vala Casper almada onlarda cok ısınma problemi war Bence ''Toshiba'' al bence Olsun biraz Fazla para wer ama İyisini kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nacarval

    Vala Casper almada onlarda cok ısınma problemi war Bence ''Toshiba'' al bence Olsun biraz Fazla para wer ama İyisini kullan.

    hocam toshibalar fiyat olarak pahalı hemde servisinden illahlah etmişler. onun için fazla düşünmüyorum.
  • toshibalarda da ısınanlar mevcut bolca görüyorruz burda görmediğimizi bilemiyorum:) ısınmayan leptop yoktur az ısınan vardır ve her leptop çeşitli nedenlerden dolayı ilerde ısınma yapabilir bu genelde sağlam bir leptopta fanların tozlanmasından ileri gelen bir durum temizlikle halledilir bazısındada donanımsal olabiliyor.bu birazda kişisel bir soru oluyor adamda marka vardır memnundur.onu metheder.dell servis olarak olabilir asusta ve ya başka bir marka ben anladığım kadarıyla servis işi firmadan çok oradaki çalışanların yaklaşımıyla alakalı adam isterse bir gündede yapıp verir işi savsaklarsa daha uzun sürer.ama bu diğerlerini kötü olduğunu göstermez.http://www.pcdepo.com/asus-k53sj-sx184d-notebook-urun5785.html veya yulkarda linkteki dell olabilir.bu fiyat seviyesindeki leptopla futbol oyunları ve online oyunlarını yüksek ayarda oynarsın ama ağır oyunları genel itibariyle orta ve düşükte oynarsın.normal kullanım için idealdirler.ısınma problemi yaşamazsın dediğim gibi işlerde yaşarsan genelde tozlanmadandır makinenin temiz tutarsan fan ızgaralarını temizlersen bir sıkıntı olmaz benimki 8 aylık makine oldu en ufak bir ısı artışı yok bende oyunlardada ısınmıyor.mala bakarsan malda sana bakar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    toshibalarda da ısınanlar mevcut bolca görüyorruz burda görmediğimizi bilemiyorum:) ısınmayan leptop yoktur az ısınan vardır ve her leptop çeşitli nedenlerden dolayı ilerde ısınma yapabilir bu genelde sağlam bir leptopta fanların tozlanmasından ileri gelen bir durum temizlikle halledilir bazısındada donanımsal olabiliyor.bu birazda kişisel bir soru oluyor adamda marka vardır memnundur.onu metheder.dell servis olarak olabilir asusta ve ya başka bir marka ben anladığım kadarıyla servis işi firmadan çok oradaki çalışanların yaklaşımıyla alakalı adam isterse bir gündede yapıp verir işi savsaklarsa daha uzun sürer.ama bu diğerlerini kötü olduğunu göstermez.http://www.pcdepo.com/asus-k53sj-sx184d-notebook-urun5785.html veya yulkarda linkteki dell olabilir.bu fiyat seviyesindeki leptopla futbol oyunları ve online oyunlarını yüksek ayarda oynarsın ama ağır oyunları genel itibariyle orta ve düşükte oynarsın.normal kullanım için idealdirler.ısınma problemi yaşamazsın dediğim gibi işlerde yaşarsan genelde tozlanmadandır makinenin temiz tutarsan fan ızgaralarını temizlersen bir sıkıntı olmaz benimki 8 aylık makine oldu en ufak bir ısı artışı yok bende oyunlardada ısınmıyor.mala bakarsan malda sana bakar.

    hocam haklısın temizlik önemli ama benim bilgisayarım ilk aldığım zaman bile ısınıyordu. 110 dereceyi gördüğüm oldu zaten sonra kapanıyo bilgisayar. elimi dokunduramadığım zamanlar oluyo. oyun oynamadığım zamanlarda bile ısınıyo.




  • hp de oserilerde ısınma sorunu vardı zaten kasa yapısı ve donanım sıkıntısı normal karşılıyorum hepsini hp olarak görme. diğer pclerde onu görmezsin donanımsal bir aksaklık olmadıktan sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Kasım 2011; 21:39:56 >
  • Hocam bilmiyorumda Casperden Uzak durun Size Tavsiyem :)
  • casperdan memnun olan görmedim zaten.
  • forumu okumadığın belli casperin yeni serilerinde bolca memnun olan var casperden eski serilerinde sıkıntı mevcuttu.hp ninde yeni dv6 serilerinde coolsense teknolojisiyle üstesinden gelmiş görünüyor sıcaklığın.yani firmalar bişekilde önlem alıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 16 Kasım 2011; 22:00:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    forumu okumadığın belli casperin yeni serilerinde bolca memnun olan var casperden eski serilerinde sıkıntı mevcuttu.hp ninde yeni dv6 serilerinde coolsense teknolojisiyle üstesinden gelmiş görünüyor sıcaklığın.yani firmalar bişekilde önlem alıyorlar.

    evde casper masaüstü var. bir kere servise gitti illalah dedirttiler. çok yavaş çalışıyor servis.
  • servise bişey demem kimi iyi kimi kötü olur ama sıcaklık konusunda ilerleme kaydettiler baya.
  • sıcaklık konusunu bilmiyorum hocam.
  • Ulan bu forumda senden cok yazı okumuşumdur kardeşm rahat ol sen... ''Casper'' herhangi bi ürününü kullanıp , servise götürdünmü ? servisteki adamlar servise götürdüğün zaman adamın iflagını söküyorlar benim laptopum da Casper Nirvana modellı 2 ayda bir ısınma ve Tozlanma sorunuyla karsılasıyorum ''Bıktım usandım artık'' Bilip bilmeden Konusma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.