Şimdi Ara

teknik servis ram yandı dedi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasimin bilgisayarının raminin yandığını soyleyen teknik servis calısanları arkadasimin dolandirildiği gibi bir supeye soktu
    bence ram'in yanma sebebi voltaj yukselmekten ve dolayısıyla mhz i yukseltmek arkadasa belki 533 diye 333 mhz ram verdiler voltajı artırarak (ben denemedim ama ) 533 gibi calıstırdılar gibi geldi bana yoksa ram neden yanabilir ki birde marka ram aldığını soylemişti belkide oem taktılar arkadasa

kısacası ram yanma olayı hakkında baska sebeb bilen arkadasların beni bilgilendirmesini ve benim ramin markasini , mhz i ogrenebileceğim bir program tavsiye edebilir misiniz AİDa32 bununla ogrene bilirmiyiz ?

şimdiden tesekkur ederim

saygılarımla

• 533 ramler ddr2, 333 ramler ddr'dır. yani öyle bi olasılık yok.
  • peki yanma sebebi ne olabilir ki ısınmadan dolayi yanar diye biliyorum onun nedenlerinden biri voltaj yukselmektir diyebaska bir sebebi var sa bilgi verirsen sevinirim
  • anakart yuvasından da kaynaklanabilir. sokarken hasar vermişsinizdir. zamanla o hasar elektrik kaçağına dönüşür ve ram i yakabilir.
  • eğer siz overclock yapmadıysanız anakartla ilgili gözüküyo. DIMM yuvası arızalı olabilir. kul yapısı ramlerde de kısa devre oluşmuş olabilir.
  • bizim arkadas fazla bilgisayardan anlamaz oyle sok tak falan yapamaz yani bi sorun olsun hemen teknik servis yani bana bahsetti de bende bi arastırayıim dedim aslinda garantiside varmiş ama para bile almişlar ama orada yanlış taktılarsa bunu bilemem ben bunu dusunmemiştim sagol buda olabilir sagol bilgi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.