Şimdi Ara

teknik servis problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc teknik servise ihtiyaç duyduğunuz an karşılaşmış olduğunuz en sinir edici şey davranış nedir ve karşılaştığınız sizi en sinir eden pc problemini ve çözümünü yazarsanız, hem anılarınızı tazelemiş olur hem de aynı problemle karşılaşmış insanlara yardımcı olmuş olursunuz...bu problem çok basit birşey de olabilir, komik te olabilir, komplex te olabilir...hepinize kolay gelsin...

• şakamı hangı bırını anlatayım ben teknık servısım bana gelen musterılerı anlatsam benı uzaklastırtılar buradan :)
  • pcmı 7600gt ekran kartı taktııgımda 15dakıka sonra pcnın elektrık akımını kesmesı ve ne yaparsam yapım
    pc ye voltaj vermedım..o kadar sınırlendımı anakartı dıyodlarına kadar sokecektım..
    bırde ogun butun bılgısayarcıların kapalı oldugu bır gundu..
    evde cıldırmıstım artık..
    sonunda zar zor baska bı power sublyy bulup denedım..sorun cozuldu..
    meger yenı ekran kartını power cekmıyormus..:((:SS:
  • şuan 18 yaşındayım ve teknik servisim ve bu işe yeni başladığımda bi PC topluyordum bütün parçaları taktım kabloları bağladım ama bi türlü ekrana görüntü gelmiyordu...1 gün uğraşmıştım deli oldum resmen.sonra baktımki görüntüyü sağlan sarı-siyah renkteki kabloyu anakarta takmayı unutmuşum:):):) ölsem artık unutmam bu olayı:):):)
  • bır keresınde baya bı zaman once bı bılgısyarım vardı amd 400 du srnıım. tam havaya kaldırdım yerden 2 santım kalkar kalkmaz elımden kaydı dustu. sonra acılmadı bıdaa. ozaman stajyerdım ve teknık servısdekı bı abıye dedım bole bole anlattım. bana yenı hdd almamı soylemıstı. ozaman pıyasada olmayan 20gb hdd bulmustum goturdum ve olmadı yapamadı cok uzulmustum.. sonra bılgısayarcıya goturdum ve anakartımın vs degısmesı gerektırıgnı solemıstı . ozamanlar hıc anlamazdım bılgısayardan. bana P III 400mhz bı ıslemcı buna uygun bı anakart takarım sana $100 a dedı. tamam dedım ve yaptırdım parasınıda pesın vermıstım. sonra bı telefon daha bırde ekran kartı takılması lazımmıs 32mb da ekran kartı $25 a taktı. bana cok kotu bı anı oldu. ve o gunden sonra bılgısayarımı hıc servıse goturmedım. bozuldugunda parcaları soktum taktım calsıtı soktum taktım calıstı. ve daha sonra parcalarla deneme yanılma yontemı ıle arıza tesbıtı derken suan gozum kapalı bılgısayr tamırı yapıyorum. oturdugum mahallede kı butun ıslerı ben yapıyorum bundna parada kazanmaya basladım (: hatta ınt den parca bıle satıyorum yanı... guzel anılar bnlar (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    6 ay önce açıldı
    Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.