Merhaba arkadaslar 65 serisi lapyopum garanti kapsaminda 1.5 yil oldu alali ve super kaliteli acer sevisine gitmek zorunda kaldim.Tamam hallederiz sorunu dediler sora bana 500 tl lik masraf oldugunu solediler( uzerine hafif kola dokulmustu klavyenin ve harddiskin degimesi gerekiyomus ki bunun aynisi asus laptiopuma oldu ve direk yapip 6 gun sora teslim ettilar bana) nese hadi garanti kapsamindan yapmadi da hasar tespit parasi 40 tl nedir arkadaslar ya basina bole bisey gelmis arakadaslar naaptiniz bu nedir yahu garanti kapsaminda olan bi cihaz hasar tespitine para verilir mi
Yardimlarinizi bekliyorum tesekkur ederm.
Kola dökülmesi kullancısı hatasıdır ve garanti kapsamına girmez dolayısıyla bunun tespiti de garanti kapsamına girmez. Her teknik servisin hata tespiti için bir tarifesi vardır. Dolayısıyla bu konu yapabileceğiniz bir şey yok maalesef...
şimdi burada acer servisi ne yapsın ki sen kolayı dök sonra para istiyorlar de gayet normal yani
yalnız çok ilginç harddisk olsun olsun en büyüğü 200 tl klavyede 150 tl eder. dışarıdan harddisk alsan 119 tl ye 500gblık bir hdd çok rahat alınır, gittigidiyorda da klavyeyi taş çatlasın 100 tlye alırsın. ama asıl merak ettiğim makina da ne arızası vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: boraedmit
şimdi burada acer servisi ne yapsın ki sen kolayı dök sonra para istiyorlar de gayet normal yani
Evet de kolayı bardakla dökmedim yani o kadar hacimsel bi durum yok harddikte gayet çalışıyo nese asıl konu o değil ben 500 tlye razı olsam yaptırsam tamam da garanti kapsamında ben daha arızanın garaqnti kapsamında olup olmadığını bilmiyorumki bana 40 tl alıcaz hasar tespiti denmediki ben vaz geçtim 500 tl ne taş çatlasın 350 tl lik bi masrqaf ki asusun başına aynı şey geldi 1 kuruş vermedi klavye gayet de değişti tamam o asus bu acerda 40 tl hasar tespit ücreti çok faiş bence ne anlıyorum o zaman garantili bilgisayar almaktan anlayamadığım bi durum varsa ltf söleyin
ellerine düştün bi kere yapıcak bişey yok.
bence al makinayı ucuz yollu tamirine bak..hdd ve klvye kendin al kadıköyde falan bulursun.
ben kola vs içerken kesinlikle laptopun arkasına koyarım.sağına soluna koymam.
Evet de kolayı bardakla dökmedim yani o kadar hacimsel bi durum yok harddikte gayet çalışıyo nese asıl konu o değil ben 500 tlye razı olsam yaptırsam tamam da garanti kapsamında ben daha arızanın garaqnti kapsamında olup olmadığını bilmiyorumki bana 40 tl alıcaz hasar tespiti denmediki ben vaz geçtim 500 tl ne taş çatlasın 350 tl lik bi masrqaf ki asusun başına aynı şey geldi 1 kuruş vermedi klavye gayet de değişti tamam o asus bu acerda 40 tl hasar tespit ücreti çok faiş bence ne anlıyorum o zaman garantili bilgisayar almaktan anlayamadığım bi durum varsa ltf söleyin
hocam sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derlerde sen pek takmamışsın heralde. kullanıcı hatası olduğu için yapılcak bişey yok.Asus size bir kıyak geçmiş. acerin teknik servisi de SÜPER KALİTELİ olduğundan bu iş dahada zor. kolay gelsin...
mantıklı düşünürseniz 40 tl çok değil zaten çoğu serviste dolar olarak söylenir servis fiyatları oradaki adamlara günde 50 bilgisayar verse sök -topla işleri çalışanların kaç saatini alır bir düşünün adam sizin için laptopu komple parçalıcak sonra ben dicem ki ona tamam kalsın o parça çok pahalıymış :) adı üstünde teknik servis bedava servis ancak marketlerde olur
quote:
Orijinalden alıntı: ilker90
mantıklı düşünürseniz 40 tl çok değil zaten çoğu serviste dolar olarak söylenir servis fiyatları oradaki adamlara günde 50 bilgisayar verse sök -topla işleri çalışanların kaç saatini alır bir düşünün adam sizin için laptopu komple parçalıcak sonra ben dicem ki ona tamam kalsın o parça çok pahalıymış :) adı üstünde teknik servis bedava servis ancak marketlerde olur
o zaman uyduruk bir parçaya 500 tl iste adam yok yaptırmayacağım diyince 40 lira iste.oh ne ala mualla.Yapabiliyorsa içini açmadan baksın yani illa içini açtı diye para alacaksa.günde 10 kişi gelse 400lira.yapılmayan işe para istendiğini de ben bu ülkede görüyorum şaka gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Kola dökülmesi kullancısı hatasıdır ve garanti kapsamına girmez dolayısıyla bunun tespiti de garanti kapsamına girmez. Her teknik servisin hata tespiti için bir tarifesi vardır. Dolayısıyla bu konu yapabileceğiniz bir şey yok maalesef...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme