Şimdi Ara

Teknik Servis - Değişecek Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genpa'ya verdiğim telefon 1 hafta sonra değişim kararı alınmasından ötürü şu anda iki gündür yeni telefon beklemekteyim. Ancak Nokia stoklarında bulunmadığı - saçmalık - sebebi ile telefonun gelmesi beklenmekteymiş.

Bu telefonun yenisi ne zaman gelir ve benim ne kadar süre bekleme hakkım var. Şu an telefonsuzum ve büyük sıkıntı çekiyorum.

Yardımcı olabilecek var mıdır ?

Teşekkürler.

• allah sabır versin kardeş 5 ay oldu nokia hala telefon gönderecek allahtan thh davasını kazandımda paramı geri alacağım
  • Sizin durumunuzda biçok kişi var ne yazıkki durum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Sizin durumunuzda biçok kişi var ne yazıkki durum böyle

Bir çok yorum okudum. Gerçekten de ne kadar çok insan varmış, bu durumda olan.

İnsanın büyük paralar verip yeni telefon alası gelmiyor. LG telefon alacaktım; velhasıl kelam, bu saatten sonra takoz bir telefon kullanırım bu ali cengiz oyunları ile uğraşmam. Vallahi millet 1 olmuş, 2 ay olmuş telefonu gelmemiş.

Bir de yeni gelen telefonu kutusuz veriyorlarmış. Telefonun sıfır olduğunu nasıl anlayacaksın?

Rezalet. Gerçekten utanç verici bir tablo.

Kesinlikle büyük paralar verip telefon alınmaması gerekiyor. Bu Ali Cengiz oyunları da azalır bu şekilde. Ama nerede...

• quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Sizin durumunuzda biçok kişi var ne yazıkki durum böyle

İnsanın büyük paralar verip yeni telefon alası gelmiyor. LG telefon alacaktım; velhasıl kelam, bu saatten sonra takoz bir telefon kullanırım bu ali cengiz oyunları ile uğraşmam. Vallahi millet 1 olmuş, 2 ay olmuş telefonu gelmemiş.

Bir de yeni gelen telefonu kutusuz veriyorlarmış. Telefonun sıfır olduğunu nasıl anlayacaksın?

Kesinlikle büyük paralar verip telefon alınmaması gerekiyor. Bu Ali Cengiz oyunları da azalır bu şekilde. Ama nerede...

Kutusunu bile geçtim,Telefonun eski kasasını takıp veriyorlar sanırım(Forumda okumuştum).Arkadaşlar büyük firmalardan(Bimeks,Vatan,Teknosa vb.) alın.Özellikle ben teknosada hiçbir uğraşa gerek kalmadan cihazımın parasını 30.iş günü tık alıyorum böyle durumlarda.3-5 kuruş fazla olsun ama hiç değilse rahat olsun.3üne 5ine bakmayın.

• Değişimden kasıt, sorunlu olan parçanın değiştirilmesi. Board ise yeni board, kasaysa yeni kasa, ekransa yeni ekran vs....
    Kapalı kutu sıfır cihaz kesinlikle vermiyorlar. Ancak şu olabilir, bunu zaman zaman yapıyorlar; ellerinde o modelle ilgili yedek parça hiç yok ise başka bir cihaz önerebiliyorlar, öyle bir durumda sıfır cihaz gelebilir.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Değişimden kasıt, sorunlu olan parçanın değiştirilmesi. Board ise yeni board, kasaysa yeni kasa, ekransa yeni ekran vs....
    Kapalı kutu sıfır cihaz kesinlikle vermiyorlar. Ancak şu olabilir, bunu zaman zaman yapıyorlar; ellerinde o modelle ilgili yedek parça hiç yok ise başka bir cihaz önerebiliyorlar, öyle bir durumda sıfır cihaz gelebilir.

quote:

Cihaz yenisi ile değiştirilecektir uyarısı, bu anlamamı geliyor. Aylarca telefonıu gelmeyen insanlar vs.

Ayrıca ben telefon ile konuştuğumda, Telefonun yenisi ilgili üreticiden bekleniyor diyor. Yani o yeni telefonu kendi mağazasına koyup, sana bordunu değiştirdiği telefonu mu teslim ediyor ?

Türkiye olarak utanacak haldeyiz. Ellerinde oynatıyor adamlar.

Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 3 Ekim 2010; 10:27:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim telefon arıza yaptı yaşadığım şehirdeki ilgili teknik servise 15 ağustosta verdim. onlar da istanbula göndermiş. internetten genpanın sitesinden kontrol ettiğimde teknik servis giriş tarihi 18 ağustos olarak görünüyor.

şimdi bu 30 işgünü hesaplanırken hangisi baz alınacak. benim yaşadığım şehirde teslim ettiğim tarih mi yoksa cihazın genpaya ulaştığı tarih mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 3 Ekim 2010; 10:28:33 >
  • süre 15 ağustostan başlar...
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar thhye yaptığım şikayette hem nokia hemde vatan bilgisayar şikayet etmiştim davayı kazandığıma göre gıcık nokiayla uğraşmasam vatan bilgisayardan paramı alsam olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.