Şimdi Ara

Teknik Resim.. Becerim yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle iyi geceler arkadaşlar. Benim bu lanet olası ders ile çok büyük bir sorunum var. Ben çizim yapmayı ve yazı yazmayı seven bir insan değilim yeteneğimde yok ayrıca. Bir çöp adam çiz deseniz onu düzgün bile çizemem çünkü yetenek ve istek yok içimde. Neyse ben konuma geleyim. Bizim teknik resim dersine meslek hocası giriyor. Geçen hafta çizim yaptırdı bi şeyler yapmayı çalıştım ama beğenmedi ve üstüne dalga geçti. Hocaya durumumu anlatsam veya velimi göndersem bi şeyler olur mu? Ben dersten kalmaya razıyım fakat içimde bir endişe var. Çok denedim yapmayı ama olmuyor yeteneğim ve isteğim yok. Ne yapma mı önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden.

• Yav cetveli koy vur cizgiyi . Bende yapamazdım 45-50 alıp ucu ucuna geçtim. Gayret et çizersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

Yav cetveli koy vur cizgiyi . Bende yapamazdım 45-50 alıp ucu ucuna geçtim. Gayret et çizersin

Onları az çok filan yapabiliyorum fakat, sayı, metin vb şeyler tam işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalyug

quote:

Yav cetveli koy vur cizgiyi . Bende yapamazdım 45-50 alıp ucu ucuna geçtim. Gayret et çizersin

Yav sayı metin ne yav? Mufredat mı değişti yoksa autocadden mi çiziyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Yav sayı metin ne yav? Mufredat mı değişti yoksa autocadden mi çiziyorsunuz?

Başlangıçta sayı, harf, istiklal, marşı, gençliğe hitabe filan var. İstiklal marşı ve gençliğe hitabe italik yazılmışsa onun gibi yazmak zorunda kalıyorsun. Keşke autocad olsa. Bu ders yüzünden sinir hastası olacağım. Hocaya durumu filan anlatsam olumlu karşılaşmaz diye düşünüyorum. Sınıfta tek bilgisayardan adan-zye tek anlayan insan benim gelmiş bu hoca bana egosunu tatmin ettiriyor. Bu dersten kalsam nolur? İlerde verme zorunluluğum var mı? Baraj ders değil diye biliyorum.

• Lan gece gece güldüm onlar en basildi ilk sınav yazıdan çıkar ve ondan iyi al yoksa yandın.hocamız aynı zamanda btt yedek giriyyiodur ordan iyi alırsan belki.ama emin ol çizersin ben bile çizdiysem...

• quote:

Lan gece gece güldüm onlar en basildi ilk sınav yazıdan çıkar ve ondan iyi al yoksa yandın.hocamız aynı zamanda btt yedek giriyyiodur ordan iyi alırsan belki.ama emin ol çizersin ben bile çizdiysem...

3 tane çizim yaptıydık geçen hafta. 40-40-65 aldım. Abi nabayım yetenek ve istek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik bir sorun.....
    19 yıl önce açıldı
    Fikrim var Bilgim yok
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Lan gece gece güldüm onlar en basildi ilk sınav yazıdan çıkar ve ondan iyi al yoksa yandın.hocamız aynı zamanda btt yedek giriyyiodur ordan iyi alırsan belki.ama emin ol çizersin ben bile çizdiysem...

3 tane çizim yaptıydık geçen hafta. 40-40-65 aldım. Abi nabayım yetenek ve istek yok.

Lan benim geçen sene ki halimsin hep o dersten kaçrdım ilk dönem 40 2.dönem 50 ile geçtim dayan bide yazılıda iyi çizen birinin yanına geç

• quote:

quote:

quote:

Lan benim geçen sene ki halimsin hep o dersten kaçrdım ilk dönem 40 2.dönem 50 ile geçtim dayan bide yazılıda iyi çizen birinin yanına geç

Ne yapsam bilemedim.

• Bölüm nedir? merak etme yazı yazma işleri kısa süre bize hoca eşya veriyordu alt,üst,sağ ve soldan görünüşlerini çiziyorduk
  • Dostum anladıgım kadarıyla 10.sınıfsın . ATL misin ?

Bak sana benim olayı anlatayım . Ben şuan 11.Sınıf ATL Teknik resim sınıfındayım . Senin dediğin konular kolay . Cetvelle felan yapılan işler bu işin manasını anlatmaya çalışıyor . Yani temel bilgi gibi düşün . Mesela siz atölyede mm'lik sistemi kullanıyorsunuz . Bu da bi temeldir yani buna alıştırmaya çalışıyorlar . Müfredat bu yani ilk 1.dönem felan kagıt üzerinde çizersiniz. 2.Dönem bilgisayara geçeceksiniz . Autocad öğretecekler . Eğer elde çizmeyi sevmiyorum diyorsan Autocad ile rahatlarsın .

Okulun ilk dönemlerinde böyle ders eksiklerini farketmen güzel birşey . Teknik resim ana ders oluyor galiba .Yani sorumlulugu yok . Öyle biliyorum istersen araştır . Bu yüzden konuları felan iyi dinle hoca anlatırken . Arkadaşlarından yardım almaya çalış . Sınıfında elbet çok iyi yapabilen en az 2-3 kişi vardır .

Biz bu sene vida civata felan çiziyoruz . Bu senenin kötü geçeceğini düşünmezdim . 2-3 hafta öncesine kadar anlamıyordum konuları . Sonra dank etti . Elim alıştı . Arkadaşlarımdan yardım almamın çok faydası oldu .
    Hatta bu dersi o kadar kafama taktım ki annemle felan konusuyodum bunu okulu mu bırasksam zaten 1 gelirse kalıyorum . Sonra babam annem okula geldiler . Öğretmenimle konustular . Bu rahatlattı beni . Hoca geliyo arada benim yaptıklarıma bakıyor felan

Kolay gelsin dostum

EDİT : Dostum bilişim bölümüymüşsün . Autocad öğretirler mi bilmem ama 3 görünüş felan yapacaksanız yine kolay rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 22 Ekim 2013; 2:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Bölüm nedir? merak etme yazı yazma işleri kısa süre bize hoca eşya veriyordu alt,üst,sağ ve soldan görünüşlerini çiziyorduk

Bilişim fakat sınıfta ben hariç kimse bilgisayarın bsinden düzgün anlamıyor. 1 gigabyte ekran kartım var muhabbetleri dönüyor hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

Dostum anladıgım kadarıyla 10.sınıfsın . ATL misin ?

Bak sana benim olayı anlatayım . Ben şuan 11.Sınıf ATL Teknik resim sınıfındayım . Senin dediğin konular kolay . Cetvelle felan yapılan işler bu işin manasını anlatmaya çalışıyor . Yani temel bilgi gibi düşün . Mesela siz atölyede mm'lik sistemi kullanıyorsunuz . Bu da bi temeldir yani buna alıştırmaya çalışıyorlar . Müfredat bu yani ilk 1.dönem felan kagıt üzerinde çizersiniz. 2.Dönem bilgisayara geçeceksiniz . Autocad öğretecekler . Eğer elde çizmeyi sevmiyorum diyorsan Autocad ile rahatlarsın .

Okulun ilk dönemlerinde böyle ders eksiklerini farketmen güzel birşey . Teknik resim ana ders oluyor galiba .Yani sorumlulugu yok . Öyle biliyorum istersen araştır . Bu yüzden konuları felan iyi dinle hoca anlatırken . Arkadaşlarından yardım almaya çalış . Sınıfında elbet çok iyi yapabilen en az 2-3 kişi vardır .

Biz bu sene vida civata felan çiziyoruz . Bu senenin kötü geçeceğini düşünmezdim . 2-3 hafta öncesine kadar anlamıyordum konuları . Sonra dank etti . Elim alıştı . Arkadaşlarımdan yardım almamın çok faydası oldu .
    Hatta bu dersi o kadar kafama taktım ki annemle felan konusuyodum bunu okulu mu bırasksam zaten 1 gelirse kalıyorum . Sonra babam annem okula geldiler . Öğretmenimle konustular . Bu rahatlattı beni . Hoca geliyo arada benim yaptıklarıma bakıyor felan

Kolay gelsin dostum

Yok be hocam bilisimci bu autocad öğretmexler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Bölüm nedir? merak etme yazı yazma işleri kısa süre bize hoca eşya veriyordu alt,üst,sağ ve soldan görünüşlerini çiziyorduk

Aynen bu 3 görünüş felan bebe oyuncagı yani yapılır hatta çok zevkli konular .
  • ATL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.