Şimdi Ara

Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Spor Kulübü’nde 1992 - 1993 ile 2007 - 2008 tarihlerinde Teknik Direktörlük, 1993 - 1994 sezonunda ise Teknik Danışmanlık yapan Karl - Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008 / 27 Mayıs 2009 döneminde Teknik Danışman olarak görev yapacaktır.

Sayın Karl - Heinz Feldkamp’a başarılar dileriz.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

• Yeniden Feldkamp
    Başkanımız Adnan Polat, Skibbe'ye Kalli'ye bağlı olarak çalışacağını tebliğ etti

Yönetimimiz dün aldığı bir karar ile Karl Heinz Feldkamp'ı yeniden göreve getirdi. Geçen sezon bitime 6 hafta kala kulüpten ayrılan Alman hocamız, geçtiğimiz ay maç izlemek ve teknik danışmanlık görevleriyle yeniden Galatasarayımıza getirilmişti. Dün de Skibbe'ye bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Feldkamp'a bağlı olarak çalışacağı bildirildi. Böylece Kalli daha aktif bir göreve geldi. Seyrantepe'de teftiş yaptığı sırada 01.00'de, "Skibbe şu an görevinin başında" açıklamasını yapan Başkanımız Adnan Polat gün içinde ise Skibbe'ye, Kalli'ye bağlı olarak çalışacağını tebliğ etti. Skibbe artık idman programından kuracağı 11'e kadar her konuda Feldkamp'ın talimatlarına göre hareket edecek. Yönetimimiz daha önce yardımcı antrenörlerini kovduğu Skibbe'nin üstüne teknik sorumlu olarak Feldkamp'ı getirerek genç teknik adamı bir kez daha istifaya zorlamayı planlıyor. Ancak tazminatını almadan ayrılmak istemeyen Skibbe istifa etmeyip yönetimi güç durumda bırakıyor.

• Hangi mantıkla ilerliyor bizim yöneticiler. Bu adamı geçen sene kovdunuz sonra danışman olarak geri çağırıyorsunuz sonra takımın idaresini veriyorsunuz valla oyuncu transferlerini iyi yaptılarda oyuncuları değerlendirecek td transferini yapamıyorlar.

Bu hamleden sonra anlıyoruzki skibbe devre arasına kadar kalacak sonra gönderilecektir. O zaman kadar kalli takımı toparlaması için getirilmiştir diye düşünüyorum. Umarımki böyle olur.
  • 2 tane mesaj yazıyoruz yorum yapmıyoruz enteresan valla.

Neyse yorumumu yapayım. Bana göre bu olay çok iyi oldu Feldkamp'ın gelişi. Şu aşamada ben Feldkamp'a bile razıydım. Üstelik Uefa'da kazanılan 2 maçın Feldkamp sayesinde olduğuda biliniyor. Skibbe kesin gidecek devre arasında ama işleri sarpa sarmamak için yani UEFA, lig gitmemesi için Feldkamp'ıda soktular işin işine. Açık açık belli oldu bu olayla.
  • Skibbe gidecekse kim gelecek? Rijkaard? Luce? veya başkası? Of of of... Umarım Rijkaard gelir umarım. Ve Luce gelmez. Kim gelirse gelsin. Ama Luce gelmesin. Umuyorum.
  • Cimbom'da Feldkamp devre dışı!
    Kâbus gibi bir sezon geçiren G.Saray'da yönetimin teknik direktör Michael Skibbe'nin daha ne kadar arkasında duracağı merak ediliyor.

Pazartesi, 24 Kasım 2008 12:26

UEFA Kupası'nda umutların sürüyor olması ister istemez yönetimin elini kolunu en azından 'şimdilik' bağlamış durumda. İşin ilginç tarafı Skibbe'nin görev süresinin uzamasında Karl Heinz Feldkamp'ın imzası bulunuyor.

Olympiakos ve Benfica'nın maçlarını izleyen ve verdiği raporlarla galibiyetin mimarı olarak gösterilen Kalli'nin daha sonra kimseye haber vermeden işini bırakması tartışma konusu oldu. Deneyimli teknik adamın ücretsiz olarak çalışmayı kabul etmesine karşın yeterli ilginin gösterilmemesi nedeniyle işine devam etmediği öne sürüldü.

Diğer taraftan İspanya'da tatilde bulunan Feldkamp'ın yönetim içindeki rahatsızlık nedeniyle Florya'ya geri dönemediği konuşuluyor. Ayrıca başta Lincoln olmak üzere bazı futbolcuların isyan bayrağını açması, Kalli ile yolların ayrılmasına sebep oldu.

Kendi açtığım konuda bundan bahsetmeye çalışmıştım. Bu basın ne yazarsa tersi çıkıyor. 2 gün önceki habere bakın. Şaka gibi...

• bunlar hangi mantıkla yöneticilik yapıyor. illa göndericeksen skibbe'yi yerine doğru düzgün iş yapacak birilerini getir.

illa birini getirmek için getirme.

lincolnde form düşüklüğü falan yaşanırsada kimse şaşırmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skibbeye git diyemiyorlar,(tazminat yuksek sanirim) istifa ettirmeye calisiyorlar.

Bu arada Feldkamp'ın basarisi, basarisizligi tartısılır ama gecen sene yolluyosun adami tekrar geri cagiriyosun.

Bu adam bu kadar mı para göz... Bence bu saatten sonra hicbir faydası olmuycak.

Bence yanlıs isler bunlar. Umarım hayırlı olur.
  • isimler önemli değil bişeyler yapılması lazımdı yönetim bunu yaptı yoksa şampiyonluk gidiyor.
  • ne kadar mantıksız bir hamle yaptılar.. amaçlarını kestirebilmek güç..
  • lincoln ün işi bitmiştir cenabet çökmeye geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

lincoln ün işi bitmiştir cenabet çökmeye geliyor

+1905
  • Dünyada başka adam mı yok ya sürekli Kalli de Kalli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adenozine

Skibbeye git diyemiyorlar,(tazminat yuksek sanirim) istifa ettirmeye calisiyorlar.

Bu arada Feldkamp'ın basarisi, basarisizligi tartısılır ama gecen sene yolluyosun adami tekrar geri cagiriyosun.

Bu adam bu kadar mı para göz... Bence bu saatten sonra hicbir faydası olmuycak.

Bence yanlıs isler bunlar. Umarım hayırlı olur.

Tazminat falan yok. Sadece 1 yıllık sözleşmesi var o da 1.5 milyon euro. Çalıştığı süreyi düş geri kalanı eline verirsin çeker gider. Yani Skibbeyi göndermek çocuk oyuncağı. Galatasaray yönetimi göndermek yanlısı değil ki medya salıyor da sallıyor. Yok kendi istifa etsinmiş yok bilmemneymiş. Bu gidişle zorla gönderecekler zaten.
  • Bence Kalli'nin her halükarda faydası olur. Yani takımın başında Arsen Wenger yok ki konuyu tartışalım. Skibbe gibi nispeten tecrübesiz birinin yanında Kalli gibi kurt bir hoca... Birbirlerini tamamlarlar gibi geliyor.

Bu arada, Kalli hakkaten Florya'ya demir attı. Herhalde Adnan Polat'la kanka oldular, bir şey olursa hemen Kalli geliyor. Can simidi gibi oldu adam.
  • Ne şimdi bu?

Ligin bitimine 6 hafta kala Kalli istifa(!) ediyor, sezon Cevat Güler'le bitiriliyor.Ardından UEFA'da bizi eleyen Leverkusen'in teknik direktörü, Kalli'nin ekolünden (Belkide onun tavsiyesi ile) Skibbe göreve getiriliyor.Başarısız sonuçlardan sonra gitti gitmedi derken, üstüne "Feldkamp rakipleri izliyip rapor veriyor." diye haber çıkıyor.Ve şimdi de takımı 6 hafta kala bırakıp giden, Kalli teknik danışman oluyor.Neler dönüyor anlamak mümkün değil
  • kalli samiyendeki fener maçında skibbenin kanına girip sabriyi önlibro başlatmasın

yav o kadar saçma bir iş olmuş ki kalliyi getirmeleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

Ne şimdi bu?

Ligin bitimine 6 hafta kala Kalli istifa(!) ediyor, sezon Cevat Güler'le bitiriliyor.Ardından UEFA'da bizi eleyen Leverkusen'in teknik direktörü, Kalli'nin ekolünden (Belkide onun tavsiyesi ile) Skibbe göreve getiriliyor.Başarısız sonuçlardan sonra gitti gitmedi derken, üstüne "Feldkamp rakipleri izliyip rapor veriyor." diye haber çıkıyor.Ve şimdi de takımı 6 hafta kala bırakıp giden, Kalli teknik danışman oluyor.Neler dönüyor anlamak mümkün değil

keşke cevat hoca olsa başımızda hala skibbeyi niye tuttuklarını anlamıyorum sezon başından beri kaybettiğimiz büyük maçlarının çoğunda neredeyse hepsinde skibbenin hatası var zaten en büyük hatayı şl önelemesinde yapmış takıma kaybetttirdiği maddi ve manevi kayıp var ben klüb başkanı olsaydım Bursa maçından sonra yollardım Skibbeyi daha büyük zarar vermeden
    hadi bunları sineye çektik diyelim bunun büyültülmüş versiyonu kalli yi niye getiriyorsun takıma galatasaray alman ekolünle yürütülemiyor işte 2 sezondur görmüyormusunuz
    yazık yahu Türkcell Süper Liginin en iyi kadrosu beceriksiz amatör skibbe ile cenabet nerede kimi oynatıcağını bilmeyen kalli ile berbat ediliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_eyi

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

lincoln ün işi bitmiştir cenabet çökmeye geliyor

+1905

bende bunu yazmak için girdim.neyseki zaten herkes anlamış
  • Bizim takımın oyuncularının oynayacağı sistem ingiliz sistemidir. Onun için ingiliz bir hocanın gelmesini istiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.