Şimdi Ara

Tekmar battı içerde param kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mal alıp sonra iade etmiştim içeride 45tl param kaldı. ne yapmalıyım nasıl geri alabilirim?

• up
  • içerde paran mı kaldı?

elini içine sok belki gelir eline
  •  Tekmar battı içerde param kaldı

Biri kesin yapacaktı.Kusura bakma...
  • tekmar battı mı?Emin misin?
  • salhane yolundaki yerlerini kapatdılar ama battığını zannetmiyorum
  • teşekkürler hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa_05 -- 17 Haziran 2009; 18:30:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

salhane yolundaki yerlerini kapatdılar ama battığını zannetmiyorum

hadi ya
  • Merhaba Arkadaşlar,

burada yazılanları okuduktan sonra sürekli müşterisi olduğum Tekmarın sitesine girdim (http://www.tekmarshop.com) baktım çalışıyor. Bir tane ürün sipariş geçtim, ödeme yaptım ve ürünü ertesi gün teslim ettiler. Anlayacağınız Mağazalarını kapatmışlar ama Kahramanlardaki yeri duruyor, ürün teslim ediliyor ve sitesi de çalışıyor. Ayrıca arızalı bir ürünüm vardı onu da yine Kahramanlardaki Tekservisim diye bir firmadan değiştirdiler
  • tekmar ve egenin en büyük toptancısı nesa battı. bürün şubeleri kapandı. yazık oldu. gecmiş olsun.
  • egesis akar
  • Vatan
  • Egesis Akmadı Cumartesi günü battı.....

tekmar da battı sahibi başak şirket kurdu işini yürütüyor duyduğum bir dedikoduya göre oem ramleri kingston etiketi ile satmış, piyasaya takmış gitmiş

son moda bu oldu artık bilişim firması ol büyü dolandır kaç git. sonra bir daha aç dükkanı bir daha dolandır.

sürekli bu hale geldi.....

zamanında Akaynet varda CSA Cem Akay o da dolandırdı gitti

hepsi aynı bunların sırayla...
  • Tekmar da kingston ile ilgili yazdığın tamamen uydurma,

Sadece bir sefrelik girip çamur atmak kolay değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barizgeyik

Egesis Akmadı Cumartesi günü battı.....

tekmar da battı sahibi başak şirket kurdu işini yürütüyor duyduğum bir dedikoduya göre oem ramleri kingston etiketi ile satmış, piyasaya takmış gitmiş

son moda bu oldu artık bilişim firması ol büyü dolandır kaç git. sonra bir daha aç dükkanı bir daha dolandır.

sürekli bu hale geldi.....

zamanında Akaynet varda CSA Cem Akay o da dolandırdı gitti

hepsi aynı bunların sırayla...

birkaç gündür egesisin önünden geçerken kepenkleri kapattığını gördüm. zaten tekmar olayı iyice arapsaçı. gürhan abi geçmişti başına sonra o da batırıp amerikaya mı ne kaçmıştı sonra başkası aldı şimdi o da batmış. adamakıllı bir olbim kaldı

• Tekmar hâlâ duruyor ama tek mağaza sanırım , o da Olbim'in yanındaki. Gayet uygun fiyat verdiler bir laptop için , buradan almayı düşünüyorum 1-2 güne. "Battı" haberlerinden sonra Tekmar ile sorun yaşayan oldu mu hiç?
  • Oha başlığı görünce korktum bi an dedim noluyoruz. Koskoca tekmar hala sağlam görünüyor. Umarım batmaz müşteri ilişkileri gerçekten çok iyi bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Oha başlığı görünce korktum bi an dedim noluyoruz. Koskoca tekmar hala sağlam görünüyor. Umarım batmaz müşteri ilişkileri gerçekten çok iyi bir firma.

Fiyatlarıda bir o kadar uygun şu anda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.