almanyadaki doktorlardan daha çok kazanıyorum şuan kanadada forumda aklınca 2 laf sokunca beyninde dopamine salgılanıyor. kendini iyi hissetmişsindir sen şimdi ahhaha sen kimsin ki git pc oyunları falan oyna |
Teklif Edilen Maaş 8k (3. sayfa)
-
-
Hocam öyle birşey belirtmemis ama benim anladığım bu komple daire.
Edit : tekrar dikkatli okudum Entire apartment diyor. Yani komple daire.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 30 Ekim 2022; 3:43:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karı koca Canadaya yerleşmenin yolu nedir sizce?
Ben üni eşim lise mezunu.
entire apartment ise berlinde kiralar çok ucuz demekki
kanadada büyük şehirlerde , 600 birim neredeyse 1 aidat ahahaha
-
para varsa en iyi yolu orada okumak
2 yıl eğitim alınca 3 yıl çalışma izni alabiliyorsun
bu şekilde giden çok Türk var
-
Yemin ederim sizin Kanada'da olduğunuzu bilmiyordum büyük usta. Yoksa saygıda kusur etmek ne demek. Affedin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 30 Ekim 2022; 4:58:19 > -
TR deki hangi teknolojik alet 5000 TL iken AB de 250 euro ? TR de 5000 TL ise 3000 TL si vergidir zaten.AB de o kadar vergi yok.Hertürlü AB nin alım gücü daha yüksek.Direkt dolarla euro ile çarpıp karşılaştırmışsın.
-
abartmaya gerek yok
-
Şu Trolle prim vermeyin.
-
-
Hangii üniversite ?
Size ortalama güzel bir maaş verilmiş, çoğu kurumsal firma ilk 2 3 ay asgari ücret verir deneme süreci ayağına sonraki dönem 8 bini anca verirler, o yazdığınız maaşları ancak %1lik dilim alabiliyor mezun olur olmaz, eline klavye alan istediğini yazıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok baya baya türkiyedeki ilk 3 4 kelle üniversiteden mezun yüzlerce kişi 20 binlerler - çoğu daha fazla- ise başlıyor. Tabi dandik üniversite mezunları kendilerini kanıtlayana kadar asgari ücretin biraz üstüne.
Çakma Eminem kılıklıya bakmayın! Herifin kendisi kaçtı şimdi gelen olursa diye yurt dışına poh atıyor. Eskidende akp'ye yalakalık yapardı. İlk fırsatta yurt dışına firar etti. Bunların alayı böyle!
Bu işler okulla olmaz alttaki ampulcü gibi yalakalık yapacaksın! Biat edecen bunlar gibi 7/24 trollük yapacan kolay mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 30 Ekim 2022; 11:41:46 >
-
Bu işler okulla olsaydı
-
Onu biliyorum aslında da göçmenlik şartları falan nedir diye sordum.
Anlatamazsın hocam. 30k çoğu insanın hayallerini süsleyen bir kazanç ama ne ev alınır o paraya ne de araba. Hemen damlamış bak bir tane. Herif yurt dışında yaşıyor ama sürekli yurt dışını kötülüyor.
Hadi 1 milyonluk bir ev alacaksın diyelim. Şuan ev alabilmek için 300-400 k civarı bir birikim lazım. Bunu aylık 20k biriktirerek yaptığını varsayarsak 20 ay boyunca hiç sektirmeden birikim yapman lazım. Bu arada ev bu gidişle en az 1.5 milyon olur. Hooop birikime devam. Artık bankadan kredi alacak seviyeye ne zaman gelirsen bir ev alırsın ve maaşının yarısından fazlasını aylık ödeyerek ev alabilirsin. En az 5-6 sene de ordan koy. Şuan 30k kazanan ve birikimi olmayan biri en az 10 senede alır evini. Daha arabaya bir kuruş bile ayırmadık. Önce 2. el bile bir araba alırsa aylık 20 k biriktiremez. O zaman 10 yılda da ev sahibi olamaz. Acayip bir dönemin içine girdik. Hayata yeni başlayanlar ne yapıyor gerçekten merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
puhaha hayatında ilk defa 450 dolarlık hesap ödemiş
hemen ss atıp paylaşıyor
biz her hafta en az 1 kere gidiyoruz nusretten daha kaliteli restoranlara
senin o foto paylaştığın hesabı ben her ay 4-5 kere ödüyorum
-
hocam göçmenlik için puan sistemi var
iş tecrübesi ve yaşa göre bir sistem. Express entry CRS calculator yaz google'a
Ama bu konuda çok fazla rekabet var.. O yüzden puanlar yüksek yani
dediğim gibi , en net yolu okumak..
-
dovizin yüksek olmasının %65 sebebi hükümet kaynaklı geri kalan ise üretimin olmaması çok abartı dolar 6-7 lira bantlarında durması lazım belki 5 lira.
gelecek ilk hükümetin işi dövizi düşürmek dövizi 2-3 liraya kadar çekmek olmalı. Çünki paramızın değeri bazı afrikada elektrik olmayan ülkelerde bile değersiz. yani baskılanan bir saçmalık mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X