Şimdi Ara

Teklif Edilen Maaş 8k (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

almanyadaki doktorlardan daha çok kazanıyorum şuan kanadada

forumda aklınca 2 laf sokunca beyninde dopamine salgılanıyor. kendini iyi hissetmişsindir sen şimdi ahhaha

sen kimsin ki Teklif Edilen Maaş 8k 

git pc oyunları falan oyna Teklif Edilen Maaş 8k 

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Hocam öyle birşey belirtmemis ama benim anladığım bu komple daire.

Edit : tekrar dikkatli okudum Entire apartment diyor. Yani komple daire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 30 Ekim 2022; 3:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Karı koca Canadaya yerleşmenin yolu nedir sizce?

Ben üni eşim lise mezunu.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

entire apartment ise berlinde kiralar çok ucuz demekki

kanadada büyük şehirlerde , 600 birim neredeyse 1 aidat ahahaha

para varsa en iyi yolu orada okumak

2 yıl eğitim alınca 3 yıl çalışma izni alabiliyorsun

bu şekilde giden çok Türk var

Teklif Edilen Maaş 8k 

Yemin ederim sizin Kanada'da olduğunuzu bilmiyordum büyük usta. Yoksa saygıda kusur etmek ne demek. Affedin.

Teklif Edilen Maaş 8k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 30 Ekim 2022; 4:58:19 >

TR deki hangi teknolojik alet 5000 TL iken AB de 250 euro ? TR de 5000 TL ise 3000 TL si vergidir zaten.AB de o kadar vergi yok.Hertürlü AB nin alım gücü daha yüksek.Direkt dolarla euro ile çarpıp karşılaştırmışsın.

• sensaura kullanıcısına yanıt

abartmaya gerek yok Teklif Edilen Maaş 8k 

Teklif Edilen Maaş 8k

Şu Trolle prim vermeyin.

Yo abi öyle deme, biz senin gibi okuyamadık, gidemedik Kanadalara, bizim rüyalarımızda göremeyeceğimiz yerleri sen gerçekte yaşıyorsun. Oynayacak oyunumuz bile yok, Stalker Clear Sky oynuyoruz, 2007 oyunu. Sen şimdi orda offff 2022 oyunlara bakmıyosundur eminim. Bir şekilde bi gün Kanada'ya gelebilirsem ben de görmek isterim ama iş falan yok diyolar. Napacam oralarda meslek yok, dil yok, Dolapdere'den dışarı çıkamadık ki daha!

Neyse saat 00.01 olmuş burda, gidip yatayım hayallere dalayım, bakmışsın sabah Kanada olmasa da 53rd sokakta bi Nusret patlatır kendime gelirim.

En son ki hesabı hala unutamıyorum, Kanada daha ucuzdur valla. Şanslısın, yat kalk dua et.

Teklif Edilen Maaş 8k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 30 Ekim 2022; 7:5:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hangii üniversite ?

• Size ortalama güzel bir maaş verilmiş, çoğu kurumsal firma ilk 2 3 ay asgari ücret verir deneme süreci ayağına sonraki dönem 8 bini anca verirler, o yazdığınız maaşları ancak %1lik dilim alabiliyor mezun olur olmaz, eline klavye alan istediğini yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Yok baya baya türkiyedeki ilk 3 4 kelle üniversiteden mezun yüzlerce kişi 20 binlerler - çoğu daha fazla- ise başlıyor. Tabi dandik üniversite mezunları kendilerini kanıtlayana kadar asgari ücretin biraz üstüne.

• Çakma Eminem kılıklıya bakmayın! Herifin kendisi kaçtı şimdi gelen olursa diye yurt dışına poh atıyor. Eskidende akp'ye yalakalık yapardı. İlk fırsatta yurt dışına firar etti. Bunların alayı böyle! Teklif Edilen Maaş 8k 

Teklif Edilen Maaş 8k

Bu işler okulla olmaz alttaki ampulcü gibi yalakalık yapacaksın! Biat edecen bunlar gibi 7/24 trollük yapacan kolay mı? Teklif Edilen Maaş 8k 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 30 Ekim 2022; 11:41:46 >

• Bu işler okulla olsaydı

Onu biliyorum aslında da göçmenlik şartları falan nedir diye sordum.

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Anlatamazsın hocam. 30k çoğu insanın hayallerini süsleyen bir kazanç ama ne ev alınır o paraya ne de araba. Hemen damlamış bak bir tane. Herif yurt dışında yaşıyor ama sürekli yurt dışını kötülüyor.

Hadi 1 milyonluk bir ev alacaksın diyelim. Şuan ev alabilmek için 300-400 k civarı bir birikim lazım. Bunu aylık 20k biriktirerek yaptığını varsayarsak 20 ay boyunca hiç sektirmeden birikim yapman lazım. Bu arada ev bu gidişle en az 1.5 milyon olur. Hooop birikime devam. Artık bankadan kredi alacak seviyeye ne zaman gelirsen bir ev alırsın ve maaşının yarısından fazlasını aylık ödeyerek ev alabilirsin. En az 5-6 sene de ordan koy. Şuan 30k kazanan ve birikimi olmayan biri en az 10 senede alır evini. Daha arabaya bir kuruş bile ayırmadık. Önce 2. el bile bir araba alırsa aylık 20 k biriktiremez. O zaman 10 yılda da ev sahibi olamaz. Acayip bir dönemin içine girdik. Hayata yeni başlayanlar ne yapıyor gerçekten merak ediyorum.

• sensaura kullanıcısına yanıt

puhaha hayatında ilk defa 450 dolarlık hesap ödemiş

hemen ss atıp paylaşıyor

biz her hafta en az 1 kere gidiyoruz nusretten daha kaliteli restoranlara Teklif Edilen Maaş 8k 

senin o foto paylaştığın hesabı ben her ay 4-5 kere ödüyorum Teklif Edilen Maaş 8k 

hocam göçmenlik için puan sistemi var

iş tecrübesi ve yaşa göre bir sistem. Express entry CRS calculator yaz google'a

Ama bu konuda çok fazla rekabet var.. O yüzden puanlar yüksek yani

dediğim gibi , en net yolu okumak.. Teklif Edilen Maaş 8k 

• brktmr B kullanıcısına yanıt

dovizin yüksek olmasının %65 sebebi hükümet kaynaklı geri kalan ise üretimin olmaması çok abartı dolar 6-7 lira bantlarında durması lazım belki 5 lira.

gelecek ilk hükümetin işi dövizi düşürmek dövizi 2-3 liraya kadar çekmek olmalı. Çünki paramızın değeri bazı afrikada elektrik olmayan ülkelerde bile değersiz. yani baskılanan bir saçmalık mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.