Şimdi Ara

Tekken 8 vs Mortal Kombat 1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    Hocam bu mortal kombat 11 aftermath’de yapıldı zaten. 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesabımda hem Tekken 8 hem Sf6 hem de MK1 var. Seviyorum dövüş oyunlarını. Üçü de yüklü, bir haftadır birini kapatıp diğerini açıyorum. Görsellik / grafikler açısından Mk1 bence üçü arasından en iyisi. O muhteşem arka planlar, efektlerdeki zenginlik falan çok çok iyi. Bir de sunum kalitesi olarak da MK 1 en iyisi.


    Sf6'nın oynaması çok zevkli olsa da çok az karakter var diğer ikisine göre. Karakter grafikleri ve animasyonlar harika ama arka planlar pek olmamış Sf6'da.


    Tekken 8'de ise karakter detayları harika. mesela kıyafetler, kıyafetlerdeki detaylar gibi. arka planlar orta seviyede. hareket çeşitliliği açısından ise üçü arasından en zengini Tekken 8.


    Sonuç olarak üçünün de yeri ayrı bence. Üçünün de verdiği keyif ayrı. Birini çok seviyor olabilirsiniz ama diğerlerini / diğerini gömmek objektif olmaz. Siz bakamyın MK 1'in bu aralar çok eleştirilmesine. Monetizasyon uygulamaları yüzünden eleştiriliyor. Yoksa saf dövüş sistemi ve oyunu açısından bakılırsa taş gibi oyun ufak tefek dengesizlikler olsa da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 22 Şubat 2024; 15:56:39 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.