< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 30 Ocak 2024; 16:59:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 30 Ocak 2024; 16:59:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Ocak 2024; 10:38:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Genç olsaydım e-sporcu olup turnuvalara katılmak isterdim. Çocukluğum atari salonlarında geçti. İmkanlar kısıtlıydı. Ustalaşma şansımız olmadı. Alım gücü düştüğü için oyun bile alamıyoruz. Yanlış ülkede doğmuşuz. |
|
Ben eskiden dövüş oyunlarını insanlara karşı oynamayı severdim, ama artık pek sevmiyorum. Çünkü insanlar troll şekilde spam yaparak oynuyorlar. Normal düzgünce oynayan adam yok denecek kadar az. Bu yüzden artık zora ayarlanmış bilgisayara karşı oynamak daha çok hoşuma gidiyor. Ha arada değişiklik olsun diye yine insanlara karşı oynanabilir ama ben öncelik olarak bilgisayara karşı oynuyorum. En azından kafa rahat. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Maalesef biraz imkan gerekiyor yoksa eksiğimiz yok, şu an en iyi sf6 oyuncusu ve en iyi tekken oyuncusu Arap (angry bird ve arslan ash) japonlara korelilere çok rahat kafa tutup yendiler son yıllarda. |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
aynen bu Pakistan'ın tekken sevdası çok başka bir boyut, bari onları ödüllendirme olarak Pakistanlı karakter getirsinler 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Link Kısaltma servisi Intel 4690k | Msi Gaming z97m | Evga GTX 1070 SC | Samsung Pro SSD 250gb | Samsung evo 250gb | Dark N10 | 1tb Sata Hdd | Asus vp247h Monitör | Logitech g502 | Corsair Vengeance DDR3 16gb 1600mhz | Scythe Mugen 4 Cpu Cooler | Logitech G930 | |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 7 Şubat 2024; 8:27:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|