Şimdi Ara

TEKKEN 7 (PS4 / PS4 PRO ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
12
Favori
46.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun için steamden ön sipariş verdim.en büyük fanlarından biriyimdir tekken serisinin tekken 3 ve tekken tag tournament efsane oyunlardır...arcade salonlarının dili olsada anlatsa...
  • Oh be sonunda geliyor efsane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Oh be sonunda geliyor efsane...

Dualshock parçalamaya son 2 gün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro da çözünürlük ne olacak bilgisi olan varmı ?

• 1995 de ilk ps1 e de cikmisti tekken aradan 22 sene gecti oyuna bakiyorum hic bir yenilik yok hopla vur zipla vur 60 dolar degil 10 dolar bile vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

1995 de ilk ps1 e de cikmisti tekken aradan 22 sene gecti oyuna bakiyorum hic bir yenilik yok hopla vur zipla vur 60 dolar degil 10 dolar bile vermem

Tekken gibi bir oyunda ne gibi bir yenilik olması gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

1995 de ilk ps1 e de cikmisti tekken aradan 22 sene gecti oyuna bakiyorum hic bir yenilik yok hopla vur zipla vur 60 dolar degil 10 dolar bile vermem

Tekken gibi bir oyunda ne gibi bir yenilik olması gerek?

Araba yarışı falan olsun istiyor galiba arkadaş.
  • Grafiklerde de zerre gelişme yok twitchden izliyorum, ps4 oyunu çıkıyor bildiğin 3 oyunu gibi, oynanış 30 yıldır aynı hadi onu eleştirmiyorum kimbilir oyunda ne ufak detaylar var sf'de olduğu gibi ama bari grafikleri artık sinematik kalitede yapın.

Netherrealm aştı kendini mesela iyice

TEKKEN 7 (PS4 / PS4 PRO ANA KONU)
  • Yarın çıkıyor, alcam ama hiç o eski heyecan yok bende.

Tekken Tag 1i tam bir robot gibi oynardım, tüm kombolara korunma ve counter, kesmelere chicken, kapmalardan kurtulma vs.

Ne o oyun motoru ve gameplay var ne de o etki var, havada seken adamlarla dolu kombo patlaması bir oynanış, tıpkı MKXL gibi, bakalım alcaz yine, adet yerini bulsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 1 Haziran 2017; 9:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lei wulong neden olmaz ki arkadas ya umarım yakın bir zamanda eklerler oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktu -- 1 Haziran 2017; 12:36:22 >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    3 ten sonra bozdu en mükemmeli 3. Tek ken 2 nin atmosferi muazzam mekanlar mükemmel ama 3 gibi oynanabilse tam olurdu. Sonrası adamı havaya kaldır güm güm güm. Şimdi de akuma dahil oldu artık buna sf karakter dlc si gelirse şaşırmam

• Ign'de oyunu oynayan editör 9.5 puanlık demiş, beklediğimden çok daha iyi gelecek gibi.

• Oyunu alıp oynayan yok mu, yorumları alalım arkadaşlar
  • Oyunu aldım deluxe edition.

Grafikler ps3 deki ps2 den olan tekken 5 remaster gibi ,hd ile cilalaanmış zerre koymamaışşar üstüne.Mekanikleride değişmiş yeni nesil bebelere hitap etmek için.Bakalım alışabilecekmiyiz, usta bir tekken oyuncusu olarak beklentimi karşılamadı.İstediği kadar 9.5 alsın.Ama alışmadım işte tam yorum yapmayayım.

• Sırf akuma için alacağım gibi ben de oyunu 1-2 hafta içinde, hareketleri aynı SF4'teki gibi biraz daha ağırı diyebiliriz focusu bile var, hem yabancılık çekmem pek twitchden izleye izleye canım çekti

Oyuna hakim olan arkadaşlar da var forumda anlamadığım yerleri sorarım hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Haziran 2017; 2:49:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sırf akuma için alacağım gibi ben de oyunu 1-2 hafta içinde, hareketleri aynı SF4'teki gibi biraz daha ağırı diyebiliriz focusu bile var, hem yabancılık çekmem pek twitchden izleye izleye canım çekti

Oyuna Hwoarang ile başlarsan hiç zorluk çekmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sırf akuma için alacağım gibi ben de oyunu 1-2 hafta içinde, hareketleri aynı SF4'teki gibi biraz daha ağırı diyebiliriz focusu bile var, hem yabancılık çekmem pek twitchden izleye izleye canım çekti

Oyuna Hwoarang ile başlarsan hiç zorluk çekmezsin.

Sfciyim Akuma zaten her hareketini bildiğim karakter, izleye izleye training yapa yapa alışacağız

• Tekken fan gruplarda oyunun mükemmel olduğu yorumu yapılıyor. Yeni bir tekken 3 geldi diyorlar.

Belkide ilk günün heyecanı var. Harada bu sefer çok bekletti.

Belki bu sefer tekken sağlam satışlar yapar Kim bilir. Ama görünen o ki bu nesil beni en çok şaşırtan injustice 2 oldu.

Tekken direkt arcade grafikleri nasılsa öyle geliyor. Tekken tag da sadece uğraştılar ps2 zamanı

• Oyunu PC'de oynadım. TEKKEN 3 ile birlikte en iyi Tekken oyunu arkadaşlar. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. :)
  • Deluxe edition almak lazım ama 270 lira düşündürüyor açıkcası

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.