Şimdi Ara

Tekken 6 PS3de daha az cozunurluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TEKKEN 6 ile bulumuşmamıza sayılı günler kala, oyun hakkında detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.Oyunların analizini yapan Eurogamer sitesinin son raporuna göre; TEKKEN 6 PlayStation 3 konsolunda Xbox 360'a göre daha küçük çözünürlükte çalışacak. Oyunumuz PS3'de 1024x576 ekran çözünürlüğünde, Xbox360'da 1365x768 ekran çözünürlüğünde çalışacak ama Playstation 3 versiyonu bazı efektler bakımından daha üstün olacak. (2x anti-aliasing modunda çalışacak)

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/7/9/5/7/1/0/Tekken6_MB_ON.jpg.jpg
    http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/7/9/5/7/1/0/Tekken6_MB_OFF.jpg.jpg
    http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/7/9/5/7/1/0/Tekken6_MB_ON_PS3.jpg.jpg
    http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/7/9/5/7/1/0/Tekken6_MB_OFF_PS3.jpg.jpg

Alinti playstationturk.com

ps3de AA var renkler daha canli gozukuyor ve karakter modellemesi biraz daha iyi gibi resimlerde ama 1024x576
    benim icin kotu olmadi zaten almiyacaktim buyuk ihtimal ile

• Yapımcı next-gen çağına girememiş henüz. Bu tarz bir oyuna grafik yapmayı beceremiyorsa söylenecek birşey kalmıyor. Elindeki karakterler ve mekanlar belli zaten daha ne denilir bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Yapımcı next-gen çağına girememiş henüz. Bu tarz bir oyuna grafik yapmayı beceremiyorsa söylenecek birşey kalmıyor. Elindeki karakterler ve mekanlar belli zaten daha ne denilir bilinmez.

aynen katiliyorum soyle grafikler cikaran konsollara resmen hakaret

adamlar haycan kadar maplerde o kadar buyuk cozunurlukte oyunlar yapiyor su adamin yaptigina bakin yaw 13xx veya 1024 farketmez full hd olmasi lazimdi zaten ayni yerde 2 tane karakter birbirlerini dovup duruyor bu kadar

• Çözünürlük hiçbirşeydir. Görsellik herşey.
    Bknz; Metal Gear Solid 4
  • Tekken severler olarak biz ahım şahım grafikler beklemiyoruz, abuk subuk karakterler ekliyip oyunu street fighter moduna sokmasınlar yeter.
  • Bunca senedir yatıyorlar, yapa yapa bunumu becerebilmişler, yahu kıçı kırık bi dövüş oyunu..Al PS2 deki motoru, güzel grafiklerle daya gitsin en kötü...Kaç sene oldu be, ayıp ayıp
  • İyice tiksindim artık şu Tekken'den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Tekken severler olarak biz ahım şahım grafikler beklemiyoruz, abuk subuk karakterler ekliyip oyunu street fighter moduna sokmasınlar yeter.

Zaten oyun Street Fighter gibi oldu. Karakterlerin özel vuruşları (özel güçleri var, aduken, shoryuken gibi). Ama yinede en çok beklediğim oyunlar arasında listemde 1 numara Tekken 6 BR.

20 gün sonra oynuyor olacağız. Ona çok seviniyorum.

----------------------------------------------------------------

Bu arada Tekken 6 BR İstanbul Cevahir'da oynanabiliniyor ama baya bi kazıkmış ücreti. Kredi alıyormuşsunuz 3 TL falan gibi birşey duydum ama oynama süresini bilmiyorum. Belkide oyunda yenildiğiniz zaman 1 kredi düşüyorlardır...
  • Ya bu çözünürlük olayı niye çözülemedi. Biz 1080p oyunlar bekliyoruz adamlar daha native 720p yapamıyor...GPU'ya yaklaşık 2 kat daha fazla yük bindiği bir gerçek 1080p'de ama bu GPU'lar bunun için üretilmedi mi!!!!!
  • açın dark resurrection oynayın ya takmayın hemide 1080p
  • Çözünürlüğü oynarken kim farkedicek allah aşkına...

Kafaya bile takmıyorum çözünürlüğü. Wii'de ki gibi 480p olsa daha mı iyi.
  • WII deki gibi olsa daha mi iyi psp de ki gibi olsa daha mi iyi gba da ki gibi olsa daha mi iyi yerine , assagiya inmek yerine neden yukarilarla , iyilerle kiyaslamiyorsunuz, Para veriyorsunuz ve bu hakkiniz..
    Neden bu kadar kolay hakkinizdan vazgeciyorsunuz,..
    Bu dupe duz sovustuir.. Isim adini kullanip yatarak para tokatlamaktir,,
    Bir seyi sevebilirsin ama kotu olan yerlerini de soylemelisin. Sevmek hic bir kusurunu gormemek olmamali..
    Acikca sunu soyleyebilirim ki kokeni atariden gelen biri olarak ve her turlu console kullanan biri olarak diyebilirim ki sinifin en tembeli, ustune hic bir sey koyamayan oyun Tekkendir..

AYnen 1989 marka Toros taksinin 2001 den farki olmamasi gibi bi kac ozellik ekleyip ki bunu nasil basariyorlarsa 3-5 sene de yapip suruyorlar..
    Ya insan bir koruma , defance sistemini elden gecirir bari.. Ayaga da kolada dize de ayni sekilde sf 2 den gelen koruma sistemini kullanmasi utanc verici..
    Ben sahsen Tekken 1 i bile arsivlemis biri olarak iyice sogudum, SF 4 ayri bir incelem konusu zaten , SF benim icin SF 4 ile bitmistir geriye de bir sey kalmayinca eski oyunlara talim edicec,,
    Yasasin Street Fighter Zero (2 ve 3 de dandik ama 1 in hatirasi var )

• hocam haber guzelde sankı yanlıs yazmıssın gıbıme geldı dunde ben bu haberı okuyordum hatta gecen gune bu yzadıgın TEKKEN 6 PlayStation 3 konsolunda Xbox 360'a göre daha küçük çözünürlükte çalışacak. Oyunumuz PS3'de 1024x576 ekran çözünürlüğünde, Xbox360'da 1365x768 ekran çözünürlüğünde çalışacak bana tam tersıymıs gıbı geldı ama yınede kontrol edeyım belkı bende vardır bır sorun

haber ıcın tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Çözünürlüğü oynarken kim farkedicek allah aşkına...

Çözünürlüğü farketmeyi kasteden kim...Daha iyi çözünürlük daha iyi görüntü ve daha iyi görüntüyü de herkes farketmek ister onu söylüyoruz. Ayıp denen bişi var, 4 senesini dolduracak konsollar hala native 1080p tek oyun yok, kimi neyi kandırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

hocam haber guzelde sankı yanlıs yazmıssın gıbıme geldı dunde ben bu haberı okuyordum hatta gecen gune bu yzadıgın TEKKEN 6 PlayStation 3 konsolunda Xbox 360'a göre daha küçük çözünürlükte çalışacak. Oyunumuz PS3'de 1024x576 ekran çözünürlüğünde, Xbox360'da 1365x768 ekran çözünürlüğünde çalışacak bana tam tersıymıs gıbı geldı ama yınede kontrol edeyım belkı bende vardır bır sorun

haber ıcın tesekkurler

Arkadasim okumadin galibaoyle yazdim zaten
    birsey degil
  • Bukadar sene beklediler 720p bile yapamamışlar,yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

hocam haber guzelde sankı yanlıs yazmıssın gıbıme geldı dunde ben bu haberı okuyordum hatta gecen gune bu yzadıgın TEKKEN 6 PlayStation 3 konsolunda Xbox 360'a göre daha küçük çözünürlükte çalışacak. Oyunumuz PS3'de 1024x576 ekran çözünürlüğünde, Xbox360'da 1365x768 ekran çözünürlüğünde çalışacak bana tam tersıymıs gıbı geldı ama yınede kontrol edeyım belkı bende vardır bır sorun

haber ıcın tesekkurler

Arkadasim okumadin galibaoyle yazdim zaten
    birsey degil

tamam okudumda sen yazdıgımı anlamamıssın gıbıme geldı dıkkatlı oku ıstersen tekrardan
    karıstırmıs olabılırsın

neyse cok onemlı degıl zaten hangı cozunurlukte cıktıgı hele oyun gelsın gerısını dusunuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Çözünürlüğü oynarken kim farkedicek allah aşkına...

Çözünürlüğü farketmeyi kasteden kim...Daha iyi çözünürlük daha iyi görüntü ve daha iyi görüntüyü de herkes farketmek ister onu söylüyoruz. Ayıp denen bişi var, 4 senesini dolduracak konsollar hala native 1080p tek oyun yok, kimi neyi kandırıyorlar.

• Beğenmeyen almasın o zaman.

Deliler gibi oynanır bu oyun. Online'ı saymıyorum bile.
  • Tekken 6'da çözünürlük olsa ne olur olmasa ne olur Next Gen'in en tırt oyunlarından biri bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.