Şimdi Ara

Tekken 5 Dark Resurrection Online - Katılım Lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Kendi aramızda Tekken 5 Dark Resurrection Online oynayabiliriz diye düşündüm hem lag sorunumuz olmaz hemde kendi aramızdaki maçlar daha bi zevk verir hepimize. İsteyenler beni PSN'ye eklesin. PSN: KoalaX. Katılımınızı bekliyorum. Biraz combo show yapalım değil mi ama...

Tekken 5 Dark Resurrection Online oynayacaklar listesi:

1 - Cyrax
    2 - UFUK_ŞEN
    3 - MHos
    4 - Tolstoy_

Not: PSN hesabı olarak KoalaX hesabımı ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 5 Ocak 2008; 17:06:59 >

• Ahh bi çekebilsem kanka yoksa isterdim senle kapışmak
  • Sağlık olsun.

İşin komik yanı bu oyuna neden ilgi yok yahu. Forumda o kadar Tekken hastası var ama kimse online oynamaya yanaşmıyor hmmm ilginç bir durum...
  • İşe bak koca forumda online Tekken oynamak isteyen yok yuh be.
  • Ya benim işime gelir. Ülkeyi farklı seçip elimdeki kartla satın alabiliyor muyum?

Ya da yok mu şunun bir oluru....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

İşe bak koca forumda online Tekken oynamak isteyen yok yuh be.

moruğu alır girişirim bak akşam oynayalım.
  • Tamam oynayalım saat kaç gibi peki ? Erken olursa iyi olur 7-8 arası mesela...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam oynayalım saat kaç gibi peki ? Erken olursa iyi olur 7-8 arası mesela...?

7 de eve geliyorum , 8 gibi oynayalım ayarla saatini
  • 8 gibi PS3'de olucam ok.
  • Psn: shnkrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: DFX

Psn: shnkrm

İlk mesajımdaki PSN'lerden birini eklemeye çalış akşama açacağım lobby'de karşılaşmalarımızı yapalım.
  • benide ekleyebilirsiniz tekken için
  • Ya harbi yuh yani bizden başka bu oyunu alıp online oynayan yok mu harbi şaşırıyorum.

Ben, MHos ve UFUK_ŞEN 3'lüsüyüz hep Tekken'de. Neyse artık gelmek isteyen gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 3 Ekim 2007; 15:53:23 >
  • PSN: Dreamon360 beni de eklerseniz sevinirim
  • cyrax beni oyundan soğuttular yaa habire dayak yiyorum bende kendimi iyi oynuyor biliyordum mahalledeki arkadaşlar oyunuma hayran kalıyorlardı ama tekken de online çok farklı millet kalleşlik yoluna gidiyor havada elli tane vuruyorlar daha ayağa kalkmadanda işin bitiyor bişey anlamadım valla bak beni yine dövecekseniz ben girmeyeyim birazda dayak yiyin yahu akşama 8 erken değilmi ben izmirdeyim o saatte iftar yapıyor olacağım saat 21:00 olsa nasıl olur psn karsiyakali siz beni ekleyin akşama görüşürüz savulun paul geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali27

cyrax beni oyundan soğuttular yaa habire dayak yiyorum bende kendimi iyi oynuyor biliyordum mahalledeki arkadaşlar oyunuma hayran kalıyorlardı ama tekken de online çok farklı millet kalleşlik yoluna gidiyor havada elli tane vuruyorlar daha ayağa kalkmadanda işin bitiyor bişey anlamadım valla bak beni yine dövecekseniz ben girmeyeyim birazda dayak yiyin yahu akşama 8 erken değilmi ben izmirdeyim o saatte iftar yapıyor olacağım saat 21:00 olsa nasıl olur psn karsiyakali siz beni ekleyin akşama görüşürüz savulun paul geliyor

gelde bir güzel dövelim

• quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

cyrax beni oyundan soğuttular yaa habire dayak yiyorum bende kendimi iyi oynuyor biliyordum mahalledeki arkadaşlar oyunuma hayran kalıyorlardı ama tekken de online çok farklı millet kalleşlik yoluna gidiyor havada elli tane vuruyorlar daha ayağa kalkmadanda işin bitiyor bişey anlamadım valla bak beni yine dövecekseniz ben girmeyeyim birazda dayak yiyin yahu akşama 8 erken değilmi ben izmirdeyim o saatte iftar yapıyor olacağım saat 21:00 olsa nasıl olur psn karsiyakali siz beni ekleyin akşama görüşürüz savulun paul geliyor

gelde bir güzel dövelim

tamam geliyorum

• Şuanda 6 kişi olduk daha çok katılım bekliyorum arkadaşlar haydin...

Bu arada Karsıyakali27, senle baya kapışırız istersen Mortal Kombat II'ye benzemez bu deşicem seni ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 3 Ekim 2007; 15:54:44 >
  • quote:

Şuanda 6 kişi olduk daha çok katılım bekliyorum arkadaşlar haydin...

Bu arada Karsıyakali27, senle baya kapışırız istersen Mortal Kombat II'ye benzemez bu deşicem seni ona göre.

valla mortal kombat dedinmi akan sular durur ama tekken düşünmem lazım aslında ordada gelişme var 3nd dan olum
    seni eklemeye çalıştım ama kabul etmedi galiba sen tekrardan beni eklesene birde ufuk_sen dostumun psn si ni göremedim oda beni ekleyebilirse iyi olur gece görüşmek üzere

• quote:

quote:

Şuanda 6 kişi olduk daha çok katılım bekliyorum arkadaşlar haydin...

valla mortal kombat dedinmi akan sular durur ama tekken düşünmem lazım aslında ordada gelişme var 3nd dan olum
    seni eklemeye çalıştım ama kabul etmedi galiba sen tekrardan beni eklesene birde ufuk_sen dostumun psn si ni göremedim oda beni ekleyebilirse iyi olur gece görüşmek üzere

Sen benim listemdesinki tekrar niye eklemeye çalışıyorsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.