Şimdi Ara

Tekirdağ-Kumbağ hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kumbağ'dan dükkan tuttuk bu yaz orda tekstil yapıcaz.nasıl bir yerdir?bu gün gittik çok tenhaydı gelen geçende hep 60 yaş üstü insanlardı.yazın nasıl olur oralar?insanı nasıldır?

daha önce gitmiş olanların yardımını bekliyorum

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 30 Mayıs 2012; 22:58:49 >

• Sahile paralel bir caddeden oluşuyor zaten. Bir lunapark var akşam herkes orda eğlenir. 2-3 tane bar-club var geç saatlerde orada oluyor millet. Onun dışında cumartesi pazar kabus gibi. Bütün kamyoncular aileleriyle birlikte oraya akın ediyorlar. Biz arkadaşlarla 10 günden fazla tatil yaptık orda çadır falan kurduk. Cuma yattık kimse yoktu etrafımızda. Sabah kalktığımızda etrafımız 360 derece kamyonlarla sarılmıştı. Adamlar koltuklarıyla falan gelmişlerdi yah korkunçtu.
  • Yazın gayet güzel olur. Geceleri caddesinde gezen de çok olur. Sahil kenarında baya kamplar var müşteriniz olur mutlaka hayırlı işler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Yazın gayet güzel olur. Geceleri caddesinde gezen de çok olur. Sahil kenarında baya kamplar var müşteriniz olur mutlaka hayırlı işler şimdiden

eyvallah hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Sahile paralel bir caddeden oluşuyor zaten. Bir lunapark var akşam herkes orda eğlenir. 2-3 tane bar-club var geç saatlerde orada oluyor millet. Onun dışında cumartesi pazar kabus gibi. Bütün kamyoncular aileleriyle birlikte oraya akın ediyorlar. Biz arkadaşlarla 10 günden fazla tatil yaptık orda çadır falan kurduk. Cuma yattık kimse yoktu etrafımızda. Sabah kalktığımızda etrafımız 360 derece kamyonlarla sarılmıştı. Adamlar koltuklarıyla falan gelmişlerdi yah korkunçtu.

korktum bak şimdi

• her sene gidiyorum, kalabalik oldugu icin denizi oldukca kirli ama guzel yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upupup
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Hakkında Bilgi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece birkere gittim 5 gün kaldık geri geldik tek hatırladığım şey var akşamları yolların kenalarında seyyar satıcılar var ve lunaparkını hatırlıyorum o kadar
  • Kumbağın hemen 5 dk lık yakınında oturuyorum, çok büyük bir yer değil zaten ama haziranda çok kalabalık olur. Tekstil orda fazla işlermi bilemem ama mekanları güzel :D Sana iyi bi haberim var oraya türkiyenin 2. Büyük limanı yapılıyor yani çok kalabalık oluyor önümzdeki seneler iyi iş yaparsınız. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Sahile paralel bir caddeden oluşuyor zaten. Bir lunapark var akşam herkes orda eğlenir. 2-3 tane bar-club var geç saatlerde orada oluyor millet. Onun dışında cumartesi pazar kabus gibi. Bütün kamyoncular aileleriyle birlikte oraya akın ediyorlar. Biz arkadaşlarla 10 günden fazla tatil yaptık orda çadır falan kurduk. Cuma yattık kimse yoktu etrafımızda. Sabah kalktığımızda etrafımız 360 derece kamyonlarla sarılmıştı. Adamlar koltuklarıyla falan gelmişlerdi yah korkunçtu.

+ denize girmek istiyorsan Kumbağ değilde Yeniçiftlik'e git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.