Şimdi Ara

TEKEL ŞARKÜTERİ AÇMAK İSTİYORUM FİKİRLERİNİZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi böyle bir niyetim var, 40m2 boş bir dükkan buldum yeri güzel işlek ve geleceğe dönük bir caddede,
    niyetim hediyelik çikolata, bilumum tekel ürünleri ve ileriki günlerde ev yapımı meze eklemek.
    Tek başıma açıcağım ve 1 elemanla çalışacağım, kamera ve barkod sistemi eklemeyi düşünüyorum.
    Sizlerinde fikrini almak ve bilenlerin bu işin iyi ve kötü yanlarını yazmalarını rica ediyorum.

Dükkan tasarımınıda böyle düşünüyorum, yakın bir arkadaşım marangoz bunu çok daha ucuza halledebilirim, yada aşşağıdaki ekmek rafı gibi daha sade birşeymi yapsam karar veremedim.
    efese, tuborg yada başka birine raf veya tabelayı yaptırmayı düşünmüyorum.

• hayır gelmez o işten
  • Kar marjı çok çok düşüktür karnını zor doyurursun ve bir müddet sonra kapatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Kar marjı çok çok düşüktür karnını zor doyurursun ve bir müddet sonra kapatırsın.

aynen, 70'lik yeni rakı'nın (6 ay önce ki fiyatı şu an bilmiyorum.) 42,5tl'ye geliş fiyatı var, 45tl'ye satılıyor. yani çok kazandıracak gibi dursa da işin aslı öyle değil. ben bulaşma derim.
  • RAF OLARAK YAPMA KESİNLİKLE ŞİŞELERİN DÜŞÜP KIRILMA İHTİMALİ VAR.
    1. RESİM ÇOK HOŞ DURUYOR.
    DÜKKAN AÇACAĞIN YER APAÇİ VE SERSERİ MEKANI DEĞİLSE DAHA ÇOK TUTULUR BU ŞEKİLDE.

quote:

Orijinalden alıntı: Veiny Arm

hayır gelmez o işten

• tekelci ahmet abi geldi aklıma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

RAF OLARAK YAPMA KESİNLİKLE ŞİŞELERİN DÜŞÜP KIRILMA İHTİMALİ VAR.
    DÜKKAN AÇACAĞIN YER APAÇİ VE SERSERİ MEKANI DEĞİLSE DAHA ÇOK TUTULUR BU ŞEKİLDE.

quote:

hayır gelmez o işten

hiç dikkat etmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dükkan açmak istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

RAF OLARAK YAPMA KESİNLİKLE ŞİŞELERİN DÜŞÜP KIRILMA İHTİMALİ VAR.

quote:

hayır gelmez o işten

hiç dikkat etmemiştim

Alıntıları Göster
    Dükkanı açacağım muhit kaba tabirle zengin kesim diyebiliriz, bu arada KİRA vermeyeceğim.
    Ben sadece aylık kazanç getirir onu merak ediyorum. Şu hayır çıkmaz şöyle böyle olmaz diyenler lütfen yorum yapmasın.
    bu işi borcu harcı olmadığı için düşünüyorum.

• quote:

hayır gelmez o işten

Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil27

Dükkanı açacağım muhit kaba tabirle zengin kesim diyebiliriz, bu arada KİRA vermeyeceğim.
    Ben sadece aylık kazanç getirir onu merak ediyorum. Şu hayır çıkmaz şöyle böyle olmaz diyenler lütfen yorum yapmasın.

Sigaradan kazanacağın 1-2 kuruş ile içkiden kazanacağın 1 lira ile dükkan dönmez. Süper marketler ile yarışılmaz artık... Zengin muhit demişsin ama tanıdığım zenginlerin hiç biri tekel bayi ye gidip alkol ya da sigara almıyor. Hepsi arabası ile aylık alışverişlerini büyük marketlerden yapıyor. Ayrıca tekel pis iştir. Sarhoşu gelir abi hesaba 2 bira yaz der yazmasın sabah bir gelmişsin dükkanın camları yok. Ben olsam tuhafiye açarım hem temiz iş hem müşteri bayanlar kavgası dövüşü olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 1 Aralık 2012; 13:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

Sigaradan kazanacağın 1-2 kuruş ile içkiden kazanacağın 1 lira ile dükkan dönmez. Süper marketler ile yarışılmaz artık... Zengin muhit demişsin ama tanıdığım zenginlerin hiç biri tekel bayi ye gidip alkol ya da sigara almıyor. Hepsi arabası ile aylık alışverişlerini büyük marketlerden yapıyor. Ayrıca tekel pis iştir. Sarhoşu gelir abi hesaba 2 bira yaz der yazmasın sabah bir gelmişsin dükkanın camları yok. Ben olsam tuhafiye açarım hem temiz iş hem müşteri bayanlar kavgası dövüşü olmaz.

Alıntıları Göster

• Gaziantep te oturuyorum burda halk yerel marketlerden alışveriş yapar onlarda içki satmaz, sadece farklı 1 tane Migros var oda yakında gider.. Bu foruma nolmus anladım nurcu dolmuş... Dizaynı gosterdim yeri anlattım hala bu isleri bırak diyen var, varsa sebebini söyle arkadas içene sanki zorla icirticez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gaziantep te oturuyorum burda halk yerel marketlerden alışveriş yapar onlarda içki satmaz, sadece farklı 1 tane Migros var oda yakında gider.. Bu foruma nolmus anladım nurcu dolmuş... Dizaynı gosterdim yeri anlattım hala bu isleri bırak diyen var, varsa sebebini söyle arkadas içene sanki zorla icirticez.
  • quote:

Gaziantep te oturuyorum burda halk yerel marketlerden alışveriş yapar onlarda içki satmaz, sadece farklı 1 tane Migros var oda yakında gider.. Bu foruma nolmus anladım nurcu dolmuş... Dizaynı gosterdim yeri anlattım hala bu isleri bırak diyen var, varsa sebebini söyle arkadas içene sanki zorla icirticez.

Hocam gaziantep diyorsun hadi istanbul,izmir olsa neyse bu kadar içki sanmıyorum ki orda gitsin.Kar işi düşük üstelik hayır istanbulda zengin semtlerde olsan tamam her gün deli para basarsın da yani Gaziantep diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

quote:

Hocam gaziantep diyorsun hadi istanbul,izmir olsa neyse bu kadar içki sanmıyorum ki orda gitsin.Kar işi düşük üstelik hayır istanbulda zengin semtlerde olsan tamam her gün deli para basarsın da yani Gaziantep diyorsun.

Alıntıları Göster
    konu silinsin....

• quote:

konu silinsin....

Neye karar verdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

quote:

konu silinsin....

Neye karar verdin?

Alıntıları Göster
    bu forumla olmaz bu iş gibisinden birşeye karar verdi bana kalırsa ama cokda lazım değilsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

bu forumla olmaz bu iş gibisinden birşeye karar verdi bana kalırsa ama cokda lazım değilsin zaten

afferim sana doğru tahmin, kimin kime lazım olup olmadığıda seni ilgilendirmez işine bak..!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

afferim sana doğru tahmin, kimin kime lazım olup olmadığıda seni ilgilendirmez işine bak..!

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=vvcwq7p8ZGk

• quote:

Orijinalden alıntı: alpachino-tr

http://www.youtube.com/watch?v=vvcwq7p8ZGk

Alıntıları Göster
    İşlek bir yerdeyse aç gitsin.Sen forumdakilere bakma iş iştir.Milletin kapısında maaşlı çalışacağına kendi işin olsun.Bende düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.