Şimdi Ara

'Tekel bayii' nasıl bir iştir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
82.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tekel bayii açmak için ne kadar bir sermaye gerekir?
    nasıl bir iştir yorucu mudur? zevklimidir?

• Zevklidir ayyaşlarla sohbet güzeldir ama açıcağın dükkan geçiş güzergahında olmalı arabayla gelinip alış veriş yapılabilmeli yani yoksa işlemiyo gerçekten sermayesini hiç bilmiyorum
  • içki içilien bir mekanda açmalısın e öyle biryer bulmalısın ki o civarlarda seninle beraber 1 yada 2 tekel bayii olcak..

yoksa iş yapman zor bence.
  • içki içilen bir yer olmalı. ayrıca sigara ve alkolün karı oldukça azdır
  • babam tekelcidir arada takılırım. öncelikle karı azdır. dükkanda içenler olur sarhoş kahrı çekersin arada dayanamaz sende içer onlar gibi sapıtırsın öyle anlaşabilirsin ancak ( ben öyle yapıyorumda )
  • İran'da Tekel Bayii açıldığını düşündüm de bir an...
  • doğru düşünmüşşün irana türkiyeden efes bira ihracat edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PomPom

babam tekelcidir arada takılırım. öncelikle karı azdır. dükkanda içenler olur sarhoş kahrı çekersin arada dayanamaz sende içer onlar gibi sapıtırsın öyle anlaşabilirsin ancak ( ben öyle yapıyorumda )

mesela ne kadar bırakıyor aylık kazanç olarak?
    ortalama masrafları ne kadar? kira elektrik haraç vs..
  • up
  • karı azdır sigara ve içkinin ama kimse vazgeçmez bunlardan mutlaka her gün alan olur. dükkan kirasının üstüne çıkmak mesele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

karı azdır sigara ve içkinin ama kimse vazgeçmez bunlardan mutlaka her gün alan olur. dükkan kirasının üstüne çıkmak mesele.

ne kadarlık bir sermayemiz olmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

doğru düşünmüşşün irana türkiyeden efes bira ihracat edilir.

onu nerenden çıkardın??.iranda içkilerin sonu alttakiler gibi olur.

'Tekel bayii'  nasıl bir iştir?

zavallılar,akılları sıra islamın fedailiğini yapıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

karı azdır sigara ve içkinin ama kimse vazgeçmez bunlardan mutlaka her gün alan olur. dükkan kirasının üstüne çıkmak mesele.

ne kadarlık bir sermayemiz olmalı?

hocam ben tecrübesizim. Müşteri gözüyle baktım olaya. dükkan kirası dışında bi de hava parası isyeyebilirler. İlla tahmin istersen 100 milyar üstü diyim. Bence sizin civarda olmayan bir tekel bayisine gidip sor. Akıl danış.
  • hocam ne yaptın 100milyar çok değilmi.. hani şöyle 15-20 milyar sanıyordum ben.

not:aslında kendimesleğim varşu an onu yapıyorum ama bu tekel bayii işletmek bana çok cazip geliyor ve kardeşim için de düşünüyorum aynı zamanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

İran'da Tekel Bayii açıldığını düşündüm de bir an...

Deli gibi iş yapar.

Istanbul FATiH'de (bakın, Fatih diyorum. Hani şu dindar kesimin yoğunlukta olduğu ilçe.) 100 metrelik sokakta 4 tane tekel bayii var. Yıllardır kazanıyor adamlar. Düşün işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 18 Haziran 2009; 15:55:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

hocam ne yaptın 100milyar çok değilmi.. hani şöyle 15-20 milyar sanıyordum ben.

not:aslında kendimesleğim varşu an onu yapıyorum ama bu tekel bayii işletmek bana çok cazip geliyor ve kardeşim için de düşünüyorum aynı zamanda.

ne bileyim hacı. Mekanın neresi olduğuna göre de değişir. İstanbul'la atıyorum sivas bir olmaz. İyi bir semtle, gecekondu semti bir olmaz. 15-20 milyar bana imkansız gibi geliyor. 50 milyar falan olsa neyse. Kolay değil, mal alacaksın, kira ödeyeceksin, ilk zamanlar zarar etme riski var falan.

Ankara kızılay'daki tekel büfeleri çok ilginç, adam sabah geç geliyor, akşam erken gidiyor. Tok satıcı. Demek ki iyi kazanıyolar.

• quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

İran'da Tekel Bayii açıldığını düşündüm de bir an...

Deli gibi iş yapar.

Istanbul FATiH'de (bakın, Fatih diyorum. Hani şu dindar kesimin yoğunlukta olduğu ilçe.) 100 metrelik sokakta 4 tane tekel bayii var. Yıllardır kazanıyor adamlar. Düşün işte..

Doğru demişsiniz.
    İranda Tekel bayii açan adam deli gibi para kazanır merak etmeyin oraya giden iranlılar kapanıyor ama türkiyeye gelince

• İyi bir iştir.Aslında ne yaptıkları belli değildir.
  • bence bu zmanda açılacak en iyi iş iddaa bayiliği gerçi makinası ne kadardır orasını bilemem...illa tekel bayiliği yapacam dersen sanırım karın sigarada %5 ile 6,5 , içkide ise %10... cebinde her zaman paran olacak ki içki ve sigara alıp döndürmen lazım
  • up
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.