Şimdi Ara

TEK YUVAM VAR SSD Mİ HDD Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 120gb ssd ve 500gb hdd var. Şuan ssd kullanıyorum çok iyi fakat boyutu yetersiz kalıyor. Şimdi usb ile bu hard disklerden birini bağlayacağım. İşletim sistemi ssd de duracak. Şimdi laptopun içinde ssd var, bu usb ile bağlayacağım disk laptopun dışında duracak. İşletim sistemi olan ssd yi mi usb ile laptopun dışında tutayım yoksa foto video oyun mevcut olan hdd yi mi usb ile dışta tutayım? Ben düşünüyorum ki ssd dışarda kalırsa usb ile işletim sistemi olacağı için bi sıkıntı olur mu falan? Diğer bir durum şu şimdi ben aparatı alacağım ya usb ile hdd yi bağlayacağım ve koruma kutusu var hdd nin ona plaka bantlanan bantlardan alıp çift yönlü laptopun arkasına yapıştıracağım. Şimdi bu hdd nin içinde dönen şey dikey biçimde durursa zarar görür mü?

Sizce nasıl yapmalıyım ?

• Laptobunuzun optik sürücüsünü söküp yerine hdd yuvası aparatı satın alarak hem hdd hem ssd kullanabilirsiniz.

Optik sürücüyü sökmek istemezseniz bilgisayarın içine ssdyi takıp işletim sistemini kurun.Hddyi ise bir disk kutusuna koyarak harici hdd olarak usb üzerinden kullanabilirsiniz.

HDDnin dikey veya yatay durmasının bir zararı yoktur.Ancak darbe ve sarsılmaya maruz kalırsa hddniz bozulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.