Şimdi Ara

Tek Yürek TRT 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TRT 1'de bugün başlıyor. Dizinin konusu aslında bizlere çok yabancı değil gibi. Bu tarz hikayeler bizi sarıyor izlettiriyor kendini. Koçum benim vardı bir zamanlar TRT 1'de konusu Tek Yürek ile benzer. Benim o dizide çok hoşuma gidiyordu. Bittiğine üzüldüğüm nadir dizilerdendi. Bakalım Tek Yürek nasıl olacak. Oyuncu kadrosunu şahsen beğendim ama ilerleyen zamanlarda yeni oyuncuların diziye dahil olması çok daha iyi olabilir görüşündeyim.

    TRT 1 son zamanalarda sağlam diziler çıkarıyor. Bunun en güzel örneği Halka. Konusu ve kalitesiyle adından fazlası ile söz ettiriyor dizi. Halka dışında Vuslat dizisinin de çok farklı bir tarzı ve konusu var Vuslat'ta ilgimi çekti eğer Tek Yürek'te aynı oranda ilgimi çekerse Pazartesi, Salı ve Perşembe günlerimi kapatıyorum :) Neyse merak edenler için dizi hakkında genel bilgileri de aşağıya bırakıyorum.

    Tek Yürek TRT 1


    Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de buz pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

    Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.







  • Buz hokeyi de nekadar popülerdir anlatamam. her hafta sonu arkadaşlarla Buz hokeyi oynarız. Hatta mahalle maçlarına çıkarız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donen reklamlarda anlatilan hikaye mi acaba? Gercek mi yani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bölümde güzeldi. Olay gerçek bu yönden bakıldığında daha bir hoş geliyor dizi.
  • YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    aynı düşüncedeyim. hikaye gerçekse etkisi daha büyük olur
  • Hikaye gerçek deniliyo. Böyle gerçek olaylar anlatılan dizi filmler daha bi hoşima gidiyo. Trt nin bi dizisi daha var başlamak istediğim ama süre gözümde büyüyo.

    https://dostbeykoz.com/iste-tek-yurek-dizisinin-gercek-hikayesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bölüm ayrı bir içten sizi alıp götürüyor forumda ilgi neden çekmedi acaba ailecek izlenebilecek harika bir dizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir bölüm daha keşke ilgi görseydi :)
  • Bu akşamki bölüme Ümit Besen konuk oluyormuş arkadaşlar efsane geliyor valla izlenir







    .


    (
    )








  • 22. bölüm de final yapıyor reytingler yüzünden. Üzücü gerçekten ailecek izlenilebilecek bir dizinin böyle veda etmesi. Bizim millete sevişme , tecavüz , adam öldürme , eroin falan filan lazım...
  • ÇÖP

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.