Şimdi Ara

TEK VGA GİRİŞLİ MONİTÖRE XBOX 360,PC,TV KARTINI AYNI ANDA BAĞLAMAK İÇİN APARAT?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende asus 22''ws monitör var.Bu monitörde sadece tek vga girişi mevcut.Dolayısı ile xbox 360'ı kullanmak için devamlı pc kablosunu monitörden çıkarıp xbox 360 takmak zorunda kalıyorum.Aynı şekilde aver tv box 7 tv kartını takarkende aynı zorluğu çekiyorum.Bu üç şeyide kablo çıkarmadan kullanmamı sağlayacak bir aparat çoklayıcı gibi bir şey varmı.Mesela ben internette şöyle bir şey buldum
    http://www.garantialisveris.com/4smeb/str_prod.asp?storeID=1939&productID=62192
    bu ürün hem xbox hem pc hemde tv kartını monitörün arkasından kablo çıkarmadan kullanmamı sağlarmı.

• Arkadaşlar kimse yardımcı olmayacakmı bu kvm switchler hakkında bilgisi olan yokmu?
  • Gösterdiğin ürün, senin de söylediğin gibi birden çok bilgisayarı tek bir monitör, klavye ve fare aracılığıyla yönetmek amacıyla üretilmiş bir ürün. Üzerindeki tuşlar aracılığıyla istediğin bilgisayar arasında geçiş yapabiliyorsun. Özellikle bu marka için birşey söyleyemem ama daha önce kullandıklarım sorunsuz bu işi yapıyorlardı. Senin amacın için de iş görecektir yalnız 2 portlusunu bul ki hem fazla para vermeyesin hem de fazla yer kaplamasın.
  • Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.