Bildirim
Tek Tip Askerlik Hakkında Görüşleriniz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Tek Tip Askerlik Hakkında Görüşleriniz.
(En Son Oy Tarihi: 10.10.2010)
Giriş
-
adam 6 yıl tıp okuyor sonra uzmanlığını yapıyor, bir de üzerine askerlik geliyor...
adam akademisyen profluğa aday ama sen o adama çukur kazdırıp tekrar doldurtturuyorsun sonra efendim neden gelişemiyoruz...
her türk asker doğacağına bilim adamı doğsa askere gerek kalmayacak zaten.... -
anketin çok saçma.
ben istemiyorum tek tip mek tip.
ben en az 4 sene üni okuyorsam okumayan adamdan farkım kalmalı.
okuldan yeni mezun olmuşum.1 yıl askere gidiyorum. geldiğimde herşeyi unutmuş olucam. yazık değil mi bize. kalsın şimdiki durum iyidir. -
o zaman paşa teğmen albay vs de kalksın bütün askerler aynı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 9 Ekim 2010; 19:18:10 > -
Arkadaşlar herkes görüşünü yazsın lütfen... -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
adam 6 yıl tıp okuyor sonra uzmanlığını yapıyor, bir de üzerine askerlik geliyor...
adam akademisyen profluğa aday ama sen o adama çukur kazdırıp tekrar doldurtturuyorsun sonra efendim neden gelişemiyoruz...
her türk asker doğacağına bilim adamı doğsa askere gerek kalmayacak zaten....
Sonuna kadar haklısın dostum. Biz boşu boşuna mı okuyoruz o zaman ne anlamı kaldı? Ben o kadar sene ünv. okuyayım ondan sonra ilkokul meznunu adamdan emir yiyeyim ve onunla aynı süre askerlik yapayım, peki bu adalet mi? -
benim bu konu hakkındaki görüşüm çok iyi de olur çok güzel hoş olur yani -
bence tek tip olsun -
Bedelli askerlik çıkmasında ne olursa olsun razıyım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X