Şimdi Ara

Tek Tip Askerlik Hakkında Görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tek Tip Askerlik Hakkında Görüşleriniz.

(En Son Oy Tarihi: 10.10.2010)
Giriş
  • Arkadaşlar benim görüşüm 12 aya insin ama ünüversite mevzunları yine 6 ay yapsın...Düşününki bir ünüversite mevzunu 4 sene okul okuyo iş hayatına atılcak önüne askerlik çıkıyo 1 senesinide oraya veriyo 5 sene bence çok adeletsizlik oluyo devlet haksızlık yapiyo olucak

• adam 6 yıl tıp okuyor sonra uzmanlığını yapıyor, bir de üzerine askerlik geliyor...
    adam akademisyen profluğa aday ama sen o adama çukur kazdırıp tekrar doldurtturuyorsun sonra efendim neden gelişemiyoruz...
    her türk asker doğacağına bilim adamı doğsa askere gerek kalmayacak zaten....
  • anketin çok saçma.
    ben istemiyorum tek tip mek tip.

ben en az 4 sene üni okuyorsam okumayan adamdan farkım kalmalı.
    okuldan yeni mezun olmuşum.1 yıl askere gidiyorum. geldiğimde herşeyi unutmuş olucam. yazık değil mi bize. kalsın şimdiki durum iyidir.
  • o zaman paşa teğmen albay vs de kalksın bütün askerler aynı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 9 Ekim 2010; 19:18:10 >
  • Arkadaşlar herkes görüşünü yazsın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

adam 6 yıl tıp okuyor sonra uzmanlığını yapıyor, bir de üzerine askerlik geliyor...
    adam akademisyen profluğa aday ama sen o adama çukur kazdırıp tekrar doldurtturuyorsun sonra efendim neden gelişemiyoruz...
    her türk asker doğacağına bilim adamı doğsa askere gerek kalmayacak zaten....

Sonuna kadar haklısın dostum. Biz boşu boşuna mı okuyoruz o zaman ne anlamı kaldı? Ben o kadar sene ünv. okuyayım ondan sonra ilkokul meznunu adamdan emir yiyeyim ve onunla aynı süre askerlik yapayım, peki bu adalet mi?
  • benim bu konu hakkındaki görüşüm çok iyi de olur çok güzel hoş olur yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni tip ehliyet hakkında bilgi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence tek tip olsun
  • Bedelli askerlik çıkmasında ne olursa olsun razıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.