Şimdi Ara

Tek Takılan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda benim gibi fazla arkadaşı olmayan, genellikle tek takılan, arkadaşlarıyla sadece okulda buluşan ve konuşan, okul dışında arkadaşlarıyla buluşup herhangi bir aktivite yapmayan varmı ? Evdekiler bana bu konuda çok baskı yapıyorlar acaba yalnızmıyım diye merak ettim.

• Kardeş donanımhaberdesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Kardeş donanımhaberdesin.

Keşke burası gerçek olsa ama sanal. Ben gerçek hayattan bahsediyorum.
  • Evet ben varım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun %90i asosyaldir.%5i biraz sosyaldir arada sirada disari cikar. %3u foruma yanlislikla uye olmustur %2siyse

ona birsey bulamadim ama %90 (+5/7) dogru.

• Bu arada fazla degil saglam olsun arkadaslarin o cok daha onemli

• Donanımhaberin %70i böyle hocam rahat ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımhaberin %120i böyle hocam rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Bu arada fazla degil saglam olsun arkadaslarin o cok daha onemli

Yani az ve verimli ders çalışmak ile aynı mantık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybeurebetteroffthisway

Donanımhaberin %70i böyle hocam rahat ol

Donanımhabere fazla takılan biri değilim ama. Günde 10 dk.
  • Çok fazla kişi ile arkadaşlık yapmak zaten iyi değil. Güvenebileceğin 3 kişi olsa yeter. Dışarı çıkmamak asosyallik değildir bu arada. Asosyallik, hastalık hâline gelirse asosyallik olur. Özgüvensiz, korkak, konuşmaktan çekinen kişiler asosyaldir bence. Şizoidliğe varmadığı sürece sorun yok.

• Ne kadar süre burada olduğunun önemi yok. Buradasın işte

• Gorki reyiz saygilar. Ben sizi öldü biliyordum.Siz Turkceyi ne zaman ogrendiniz hatta foruma ne ara uye oldunuz. Zaman ne kadar cabuk geciyor ya.

• Sen zaten donanımı tanımlamışın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Çok fazla kişi ile arkadaşlık yapmak zaten iyi değil. Güvenebileceğin 3 kişi olsa yeter. Dışarı çıkmamak asosyallik değildir bu arada. Asosyallik, hastalık hâline gelirse asosyallik olur. Özgüvensiz, korkak, konuşmaktan çekinen kişiler asosyaldir bence. Şizoidliğe varmadığı sürece sorun yok.

Eskiden öyleydim hocam ama artık tanıdığım ve tanımadığım kişilere karşı rahat konuşabiliyorum. Okulda yakın olduğum 4-5 kişi var diğerleride beni çok tanımaz ama bilir. Bu arada imzanız güzel. Kötülük insana daha eğlenceli ve cazip gelidiği için iyi olup yaşamak daha zor her ne kadar doğrusu olsada.
  • Ben galiba.An itibariyle pek bir arkadaşım kalmadı konuşup, buluştuğum.Bi sevgilim var ama onlada ay'da taş çatlasa 5kere buluşuyoruz.Tek gezmeyi sevmediğim içinde evden çıkmıyorum mal gibi sabah akşam pcdeyim.Tekrardan spora döncem sanırsam
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Bir insan öldü diye onu sevmekten vazgeçmek zorunda mısın, Tanrı aşkına; özellikle de hayatta olanlardan bin kez daha iyi kalpli bir insansa ?

J.D. Salinger-Çavdar Tarlasında Çocuklar

Bir Maksim Gorki ölür, bin Maksim Gorki gelir. Biz halkız, ölümlerde çoğalırız...

• Ben. En iyi arkadaşımla 2 senedir konuşmuyoruz diğerleriylede ilgim yok. Tek dostum bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Ben. En iyi arkadaşımla 2 senedir konuşmuyoruz diğerleriylede ilgim yok. Tek dostum bilgisayar

Sistem güzel. GTX 1060 eklesek tadından yenmez olur. Ki sanırım onu bekliyorsun.
  • 6 senelik iliskim bitti 2 ay once. Bu surecte arkadas cevrem dagildi ister istemez. Yakin diyebilecegim uniden 1 arkadasla sadece cikar gezer,icerdik ayda bir digerleriyle merabaya meraba sadece. Uni bitti 2 aydir onunlada gorusmedim. Abim yerine koydugum vardi kuzenim askerden dondu nisanin ortasinda,gectigimiz haftaya kadar bikac gunde bir onunla cikar gezerdik,cafelere vb otururduk sosyaldim yani ama o da ise basladi gecen hafta. Aslinda evde takilmayi seviyorum.hele de bu sicakta. Ama zaman geliyor insan bi kahve icicek derdini anlatip sevincini paylascak birini istiyo yaninda. Gerci arasam var disari cikicak insanim ama aramiyorum,yazmiyorum da millete ben de ayri cinsim iste

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.