Şimdi Ara

TEK SLOT RAM ÇİFT SLOT RAM İLE KULLANILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorduğum soru ne kadar doğru bilmiyorum fakat bende Kingston tek slot 4GB 1333Mhz ram ve 2x2 4GB Kingston 1333Mhz ram var ben bu iki rami aynı anda kullanabilirmiyim bir sorun olurmu? toplamda 8gb ram olmuş olacak sistemimde. Anakartım M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 cevaplarınızı bekliyorum üstadlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukankemer -- 12 Mayıs 2014; 11:55:14 >

• Kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört ram slotu olması lazım ankartta. Kullanabilirsiniz; fakat dual çalışmayacaktır. Sonuçta üç ram slotu dolacak.
  • dual ne oluyor bu konuda pek bir bilgim yok kusura bakmayın tam performans alamaz mıyım? tek slot duruyor öyle bende 8gb ram almak istemedim bu şekilde kullanabilirsem iyi olur benim için Battlefield 4 gibi multiplayer oyunlar oynuyorum
  • Sorun olmaz hocam yeterli slot varsa kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Yeterli slot var performans düşüklüğü almam inşallah üstad :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukankemer

dual ne oluyor bu konuda pek bir bilgim yok kusura bakmayın tam performans alamaz mıyım? tek slot duruyor öyle bende 8gb ram almak istemedim bu şekilde kullanabilirsem iyi olur benim için Battlefield 4 gibi multiplayer oyunlar oynuyorum

Oyunlarda sorun olmaz. Orada fark etmiyor zaten. Uygulamalarda biraz daha hızlı çalışma olabiliyor. Render..vs gibi işlemlerde. Çift ram ya da dörtlü ram kullandığınızda dual çalışıyor ramler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım üstad zaten ssd almayı düşünüyorum 1 2 gün içerisinde. sistemi ve bfleri ssdye yüklerim loadingler hızlı geçsin diye. Cevabın için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.