Şimdi Ara

Tek Slot Fan ve 31 DbA Sessiz midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şöyle bir genelleme yapacak olursak.
    tek slot soğutma çözümü kullanan ekran kartlarının. 31 dba ses değerine sahip olduğunu düşünsek. bu değer özellikle geceleri rahatsız edici olur mu ?
    kasanın kapakları kapalı olacak tabiki.
    veya kaç dba için sessiz diyebiliriz.?
    sapphire hd2600xt gddr4 ün fanı kaç dba dır ortalama ?
    ona göre bir oranlama yapacağımda.
    31 dba lık bir kart almayı düşünüyorum.
    eğer 2600 ün sesi şöle 60 dba filan sa 31 benim için iyi bir rakam.

• görüşü olan yokmu ?
  • Bu değer iyi,bide sen rivatuner la filan 2b de iken kart hem gücünü azaltır hemde fan hızını azaltırsan,o zaman işte ses çıkmıyor neredeyse!!!
  • hocam o dediğin 2d/3d ye göre kendini ayarlama. kartın özelliğimi yoksa rivatunerınmı
    eğer riva tuner özelliği ise kart için öyle dalgalanmalar sakıncalı olmaz mı ?
    hd 3850 den bahsediyorum.
  • Dalgalanma olarak algılama,2b de her zaman düşük hızda çalışacak,nsl oc yapınca dalgalanma olmuyorsa,dc(downclock) yapıncada olmaz kanımca,ben benim ekran kartını öyle kullanıyorum mesela...
  • 25db den sonra rahatsızlık verir fanlar untuma
  • hocam ben ses duyulsun istemiyor değilim.
    duyulsun ama seste incelik olmasın.
    cızırtı olmasın.
    ben bundan rahatsız olurum.
    büyük fan olsun yüksek ses çıakrtsın ama adam gibi çıkartsın. ona razıyım.
    ama bu küçük fanlar sanırım ince ses çıkartmayı çok seviyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartlarinin stok fanlari genelde kucuk olur ve dedigin gibi rahatsiz edici bir ses cikarirlar ben genelde degistiririm ama msi 1950 nin stok fanini degistirmedim bilmem yavas donuyor bilmem kasa gurultulu yani kartina icinde bulunacagi kasaya gore degisir ama 31 db oyle dusuk bir deger degil ben 28 db zalman vf700 un devir hizini dusurmustum oradan biliyorum fani da kucucuk degildi. kart ozelligi pesinde kosma istedigin karti al devir hizini dusur olursa kullan olmazsa dusuk devirle donen ya da hizi dusurulse bile genis heatsinki, fani.. ile sicakligi idare eden bir fan al icine dert edecegine degmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.