Şimdi Ara

tek oynadığım karakter shaco idi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • artık seçemiyorum shaco'yu sudan çıkmış balık gibiyim
    jaxx aldım intermediate bot maçı yaptım 13 asist'den başka bir şey yapamadım
    tek başına adam öldürmek işkence jaxx ile
    ama destek konusunda çok iyi
    gerçi essentials items leri dizmiştim sadece
    offensive mi alsaydım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şampiyonu seçtiğin zaman ilk basede bekle tek tek anlayarak skillerin açıklamalırını oku her şampiyonda

jax oynamadım fazla ama en kolay adam öldüren herolardan hele 1 vs 1 deçok güçlü e skill ini dogru zamanda kullanmak marifet..
    önerilen itemleri bilmiyorum ama hekstech silah kılıç guinso gerisi tank bi jax veya as kırmızı çarplı jungle jax 1 vs 3 attıgına çok şahit oldum
    shaco zor hero bilen için kolay ama bütün rakibleri de bilmen lazım geri düşünce çöp olabiliyor. tek şampiyon oynama hepsini oyna gör 30 lvl olana kadar.. sonra rol seç, ordan 3 5 hero seç zevk almaya bak
    şimdiden kanser konular açma jax aldın mesala; jax build s7 7.4 (s7 7.4 içinde bulundugun sezon ve yama) top lane ve ya jungle yaz yeni olanlara bak gerçi s2 de aynı itemler çıkılıyordu jax a
    bmw 520d 2.0 190 BG otomatik sürücüleri kulübü
  • bir otp dramı...
    Arkadaş OTP değil sadece Shaco haricinde başka şampiyon denemek isteyen biri.

Onun haricinde, JAX oynadığının aksine oyun sonunda 1v1 de en güçlü şampiyondur.

Kimine göre Vayne, kimine göre Darius olabilir. Bunun tartışması çok yapıldı. Bu postta JAX vs ? tartışması yapmak istemiyorum ama JAX ezici bir şampiyon yoktur bana göre...

Önerilen itemler JAX için uygun. Aslında Hybrid dediğimiz bir yapıya sahip. Hem AD hep AP gücünden vurabilir. Skilleri AD ve AP karışıktır. Ama en önemli yanı ise; skil kullanmadan adam kesebilmen çok basit. JAX'ın en büyük özelliklerinden bir tanesi ise; Sağ click kill dediğimiz faktör oluşu. JAX her 3 saldırısından birinde bonus olarak AP ile de vuruş yapar. Bunun için karşındaki rakibin tamamen ZIRH çıkması senin onu ezip geçebilmen için bir engel değil.

Saldırı hızı ile birlikte pasifini daha etkili kullanabilirsin. Tabii bu pasifi etkili kullanabilmen için 6 level olman ve R skilini yani ultini aktif hale getirmen gerekir. Ayrıca ultisi hasar vermese bile ulti kullandıktan sonra sürekli atak yaptığında zırh ve büyü direnci kazanacaktır.

JAX için bu geç değil. Zaten sizin saldırı hızı itemlerini çıkana kadar JAX 6 level olacaktır.

Oyun içerisinde daha fazla şampiyon öğrendiğinde şunu keşfedersin. Aslında ultisi belli bir hasar vermeyen şampiyonun skilleri ya da kendi verdiği hasar fazladır. Nidale, Elise, Jayce, Master gibi.

JAX ile pratik yapmak gerekir. Aslında göründüğü gibi kolay bir şampiyon değil. E skili en önemli etken etrafında çevirdiği silahın zamanı bittiğinde, etrafında kaç kişi olursa olsun onları sersemletecektir. Ayrıca bir ADC tarafından saldırı altındaysan E skilini kullanarak alacağın hasarı savuşturabilirsin. Ölmemen için güzel bir yol.

Q ile zıplandığını biliyorsun. Kovalarken adama atlayıp hasar verebilirsin. Ayrıca bir dost minyona, kendi takım arkadaşına yada bir minyona atlayarak kaçabilirsin.

Botlarla oynarken şunu denemende fayda var. Bir duvarın arkasına totem bırak ve Q ile ona atla. Bu sayede bir çok zor durumda kaldığında FLASH kullanmak yerine bu yolla kaçabilirsin.

Ayrıntılı bir yardım istersen tekrardan haber etmen yeterli.

• Lol de Jaxı 1v1 de alan yok camile belkide çok merak ettim hangi build ile çıkıon jaxla doğru build ile çıkarsan en az 20 kill yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok eski bir RPG oyunu vardı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkWard

OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ ÇAR STACK YAPABİLEN HEROLARDIR BUDA VEİGAR OLUYOR + O JAXI İYİ Bİ VAYNE KİTE MANYAĞI YAPAR

Aklı olan bir Jax 1v1de Vayne'i rahat alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkWard

Nasıl alıcak söylede akılsız jaxlara tavsiye ver

Hextech-Trinity-PD-Randuin-Thornmail-Armor Boots-Oracle Alteration
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.