|
|
Intel E8500 // GİGABYTE EP45-DS3L // A-DATA 2*2 800 MHZ DDR2@ 5-5-5-18 // ASUS TRİTON 70 İşlemci Soğutucusu // SAMSUNG 320 GB // ASUS GTX 275 // NEC 22WV LCD // RAİDMAX MODULAR RX-630A PSU // RAİDMAX SAGİTTA 2 KASA // LOGİTECH Z-5500 & CREATİVE AUDİGY 2 ZS
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
bağla babam bağla artık şarkıların melodisi sırf basstan oluşur. şaka bi yane umarım aldığında sistem bassa boğulmaz. ama adamlar oraya ekstra subwoofer girişi yaptıgına göre kaliteli bir aktif subwooferlar dengeli bir ses çıkaracağını düşünüp yapmışlardır herlade ( emin değilim denemedim deniyenide ne gördüm ne duydum )
nimetlerinden faydalanmak lazım
en ufak bir bogulma olmadı seste , gayet temiz çıktı. o yüzden almaya karar verdim sub ı.. sanırım bnm creative bağlı olan sub 30 watt civarında bişey. dolayısıyla yetmiyor.. uydulardan çıkan sesi mükemmel ama 30 watt lık bir sub bu sesin gölgesinde kalıyor biras
.. dediginiz gibi logitech z5500 ün sub ını bulmam kolay olmiicak.. hatta mümkün olmiicak. ben en iyisi jamo e3 ü birrazcık araştırıyım.. JAMO E3 , 70 WATT aktif subwoofer..( 8 inch) 50 - 150 hz.. bu sub üzerinde yoğunlaşıcam gibi.. fiyatı 250 ytl.. ama biraz araştırırsam dogubank taraflarında daha ucuza bulabilirm. oralar ses sistemcileriyle kaynıyor nede olsa