Şimdi Ara

Tek Olarak LOGİTECH Z5500 ün Wooferı..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ben odamdaki creative dtt3500 e bir subwoofer satın almak istiyorum.. Logiteceh Z5500 modelinin 188 watt lık subwooferı var. işte onu tek olarak satan biryer varmıdır acaba ??bilen arkadaslar lütfen cvp yazsın.. nerede bulabilirim bu sub ı ?

Intel E8500 // GİGABYTE EP45-DS3L // A-DATA 2*2 800 MHZ DDR2@ 5-5-5-18 // ASUS TRİTON 70 İşlemci Soğutucusu // SAMSUNG 320 GB // ASUS GTX 275 // NEC 22WV LCD // RAİDMAX MODULAR RX-630A PSU // RAİDMAX SAGİTTA 2 KASA // LOGİTECH Z-5500 & CREATİVE AUDİGY 2 ZS
  • tek olarak satılması neredeyse imkansız. sen bir multimedya setin subwooferının tek olarak satıldıını bir yerde gördünmü? ben görmedim. bunun bir sebebi de o subwooferların içinde setin hepsinin amfisinin yer alması olabilir. ama böyle bir arayış içerisindeysen sana pioneer subwoofer almanı öneririm. 220Wattlık bir pioneer amfisini 200 küsur milyona gördüm (mağazada ) ayrıca 2. el forumlarında az daha garantisiyle birlikte 160 milyona alıyordum o seti. yani sende ara ilan ver mutlaka bulursun. ( ilan verirken kullanacağın sözcükler AKTİF SUBWOOFER olsun. aktif subwoofer ların amfisi kendi içindedir yani kendi kendini beslemektedir , sadece sinyali dışardan alır işte artık sende dtt3500 e ( eger varsa subwoofer girişi takarsın ) yada center ı stereo çoğaltıcıyla birlikte aktif subwoofer a bağlarsın. eger sonradan ekleteceğin aktif subwoofer ses sistemin bass - tiz dengesini bozuyorsa orasını bilemem ama yapabileceğin bass seviyesini ayarlayarak suni bir denge sağlaman.

• oyle bi olasılık yok maalesef kardes
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • @tibi ;
    cvp için teşekkürler.. aslında aklımda z5500 ün sub olmazsa JAMO E3 aktif sub var.. onu alma ihtimalimde yüksek... amfimde 2 tane sub girişi var , bağlamak konusunda problem yaşamam sanırım..
    Intel E8500 // GİGABYTE EP45-DS3L // A-DATA 2*2 800 MHZ DDR2@ 5-5-5-18 // ASUS TRİTON 70 İşlemci Soğutucusu // SAMSUNG 320 GB // ASUS GTX 275 // NEC 22WV LCD // RAİDMAX MODULAR RX-630A PSU // RAİDMAX SAGİTTA 2 KASA // LOGİTECH Z-5500 & CREATİVE AUDİGY 2 ZS
  • 2 tane sub girişimi ! helal olsun valla bağla babam bağla artık şarkıların melodisi sırf basstan oluşur. şaka bi yane umarım aldığında sistem bassa boğulmaz. ama adamlar oraya ekstra subwoofer girişi yaptıgına göre kaliteli bir aktif subwooferlar dengeli bir ses çıkaracağını düşünüp yapmışlardır herlade ( emin değilim denemedim deniyenide ne gördüm ne duydum )
  • zaten ikisini birden bağlamam.. sadece alacagım yeni sub ı bağlarım..eskisini kullanmam.gerçi adamlar yapmışşlar çift sub girişini nimetlerinden faydalanmak lazım ama abartmaya gerek yok.. bu arada , benim salonda jamo sinema sistemi var. onun sub ını ( 100 wattt ) odamdaki creative e bağladım geçen gün.. inanılmaz bir ses çıktı en ufak bir bogulma olmadı seste , gayet temiz çıktı. o yüzden almaya karar verdim sub ı.. sanırım bnm creative bağlı olan sub 30 watt civarında bişey. dolayısıyla yetmiyor.. uydulardan çıkan sesi mükemmel ama 30 watt lık bir sub bu sesin gölgesinde kalıyor biras.. dediginiz gibi logitech z5500 ün sub ını bulmam kolay olmiicak.. hatta mümkün olmiicak. ben en iyisi jamo e3 ü birrazcık araştırıyım.. JAMO E3 , 70 WATT aktif subwoofer..( 8 inch) 50 - 150 hz.. bu sub üzerinde yoğunlaşıcam gibi.. fiyatı 250 ytl.. ama biraz araştırırsam dogubank taraflarında daha ucuza bulabilirm. oralar ses sistemcileriyle kaynıyor nede olsa
    kolay gelsin

• akarsu benimde megaworksu yazlıkta bahçeye koyma hayalim var ama subwooferın güçsüz kalmasından korkuyorum belki dediğin jamodan bende alırım sonucta 70 W rms diyorsun ve eminim çok kalitelidir. megaworksun de subooferı 75Watt rms gücünde olduguna göre ve cambridge imzalı bir ürün oldugu içinde jamo kalitesine yakındır ( umarım ) artık bahçede duvar dibinde koyarım jamoyu başka bir duvarın dibinede meganın sub ını koyarım ortalık şenlenir. odamda jamoyu iptal ederim artık

aktif subwoofer aldığında fiyat modeliyle birlikte ufak bir inceleme yapıp bana pm atarsan çok sevinirim. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 31 Aralık 2005 18:23:37 >
    Daha Fazla Göster
  • akarsu elindeki set eski ama kaliteli bir set..çünkü cambridge ürünü...benim sana tavsiyem seti olduğu gibi kabul etmen ve orjinalliğini bozmaman... eger daha kuvvetli bir set istiyorsan biraz daha para biriktirip yeni bir set almanı öneririm..
  • @sedatss dediğin doğru bu tür işlere kalkışmak beklenmedik sonuçlar doğurabilir. ( uyumsuzluk gibi ) orjinalliini bozmamak gerekir. ama adamlar boşu boşuna subwoofer girişi yapmamışlardır. yani sonucta yeni bir set alınca bu seti satmak zorunda kalıcak ve degerinin çok altında satmak zorunda ( bi hayli eski). dediğine göre jamo subwoofer ile uyum göstermiş yani denemesinde pek bir sakınca olmasa gerek.
  • evet arkadaslar ; bende böyle bir riske girmek istemem ama dedigim gibi salondaki 100 watt jamo aktif sub ı creative set e bağladıgım zaman çok iyi bir sonuç aldım.. bunu denememiş olsam dediginiz doğrudur uyumsuzluk yaratabilir diye düşünebilirdim ama sonuçtan eminim .. bu sistemi satmak gibi bir düşüncem asla yok arkadaslar , çoğu kişinin evinde dinledigim sistemlerden çok daha net ve kaliteli bir ses alabiliyorum.. creative digital ses kartımda var. yani tek yakındıgım şey subwoofer ın yetersiz kalmasıdır sesini yarısından fazla açamıyorum sistemin ancak çeyrekten sonra bassın varlıgını hissetmek biraz güç oluyor.. bass birazcık arka planda kalıyor anlayacagınız..ancak jamo sub ı bağladıgımda ses ve bass çok uyumlu hale geliyor.. sesi ne kadar açarsam açayım o denge bozulmuyor... birazcık sesi köklemeye çalıştım ancak yapamadım

• dtt 3500, creative'in şu ana kadar çıkardığı cambridge imzalı gelmiş geçmiş en iyi ses sistemidir. O yüzden yüksek seslerde bile sorun yaşamıyorsun. Ses 20hz-20khz frenas aralığını en iyi verebilen yegane setlerden biri. 2.sub bağladığında sorun çıkmaması lazımdı zaten çünkü adamlar bişey bilmeseler 2. sub bağlantı yerini koymazdılar. Yalnız 2 sub birden bağlayınca birinin yüksek diğerinin düşük olması yüksek ses çıkışlarında düşük olan açısından işi sağlama alman gerekir. Yani 30watt sub ile 100 watt bir değil tabii.. Dikkat etmek lazım biraz, yoksa bence bişey de olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: a_akarsu

evet arkadaslar ; bende böyle bir riske girmek istemem ama dedigim gibi salondaki 100 watt jamo aktif sub ı creative set e bağladıgım zaman çok iyi bir sonuç aldım.. bunu denememiş olsam dediginiz doğrudur uyumsuzluk yaratabilir diye düşünebilirdim ama sonuçtan eminim .. bu sistemi satmak gibi bir düşüncem asla yok arkadaslar , çoğu kişinin evinde dinledigim sistemlerden çok daha net ve kaliteli bir ses alabiliyorum.. creative digital ses kartımda var. yani tek yakındıgım şey subwoofer ın yetersiz kalmasıdır sesini yarısından fazla açamıyorum sistemin ancak çeyrekten sonra bassın varlıgını hissetmek biraz güç oluyor.. bass birazcık arka planda kalıyor anlayacagınız..ancak jamo sub ı bağladıgımda ses ve bass çok uyumlu hale geliyor.. sesi ne kadar açarsam açayım o denge bozulmuyor... birazcık sesi köklemeye çalıştım ancak yapamadım

• üstadım iyi akşamlar ;
    cvbın için öncelikle teşekkür ederim.. yeni bir sub alınca sadece yeni aldıgım sub ı baylıyıcam.. daha öncede belirttigim gibi 100 watt lık jamo aktif sub bağladıgım zaman sonuç mükemmeldi.. ilk önce eski sub ı çıkartmadan 100 watt ı bağladım.. aynen dedigin gibi oldu yani eski sub güçsüz oldugu için pek bir işlev görmedi.. eğer şu 70 wattlık aktif jamoyu alırsam.. tek olarak onu bağlıycam.. birde birşey ögrenmek istiyorum ; sub özelliklerine göz atarken nette , 8 inç 10 inç gbi degerler görüyorumm. benim alacagım sanırım 8 inç... bunların 8 yada 10 inç olması çok birşey fark edermi acaba ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

dtt 3500, creative'in şu ana kadar çıkardığı cambridge imzalı gelmiş geçmiş en iyi ses sistemidir. O yüzden yüksek seslerde bile sorun yaşamıyorsun. Ses 20hz-20khz frenas aralığını en iyi verebilen yegane setlerden biri. 2.sub bağladığında sorun çıkmaması lazımdı zaten çünkü adamlar bişey bilmeseler 2. sub bağlantı yerini koymazdılar. Yalnız 2 sub birden bağlayınca birinin yüksek diğerinin düşük olması yüksek ses çıkışlarında düşük olan açısından işi sağlama alman gerekir. Yani 30watt sub ile 100 watt bir değil tabii.. Dikkat etmek lazım biraz, yoksa bence bişey de olmaz.
    quote:

evet arkadaslar ; bende böyle bir riske girmek istemem ama dedigim gibi salondaki 100 watt jamo aktif sub ı creative set e bağladıgım zaman çok iyi bir sonuç aldım.. bunu denememiş olsam dediginiz doğrudur uyumsuzluk yaratabilir diye düşünebilirdim ama sonuçtan eminim .. bu sistemi satmak gibi bir düşüncem asla yok arkadaslar , çoğu kişinin evinde dinledigim sistemlerden çok daha net ve kaliteli bir ses alabiliyorum.. creative digital ses kartımda var. yani tek yakındıgım şey subwoofer ın yetersiz kalmasıdır sesini yarısından fazla açamıyorum sistemin ancak çeyrekten sonra bassın varlıgını hissetmek biraz güç oluyor.. bass birazcık arka planda kalıyor anlayacagınız..ancak jamo sub ı bağladıgımda ses ve bass çok uyumlu hale geliyor.. sesi ne kadar açarsam açayım o denge bozulmuyor... birazcık sesi köklemeye çalıştım ancak yapamadım

• quote:

üstadım iyi akşamlar ;
    cvbın için öncelikle teşekkür ederim.. yeni bir sub alınca sadece yeni aldıgım sub ı baylıyıcam.. daha öncede belirttigim gibi 100 watt lık jamo aktif sub bağladıgım zaman sonuç mükemmeldi.. ilk önce eski sub ı çıkartmadan 100 watt ı bağladım.. aynen dedigin gibi oldu yani eski sub güçsüz oldugu için pek bir işlev görmedi.. eğer şu 70 wattlık aktif jamoyu alırsam.. tek olarak onu bağlıycam.. birde birşey ögrenmek istiyorum ; sub özelliklerine göz atarken nette , 8 inç 10 inç gbi degerler görüyorumm. benim alacagım sanırım 8 inç... bunların 8 yada 10 inç olması çok birşey fark edermi acaba ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

dtt 3500, creative'in şu ana kadar çıkardığı cambridge imzalı gelmiş geçmiş en iyi ses sistemidir. O yüzden yüksek seslerde bile sorun yaşamıyorsun. Ses 20hz-20khz frenas aralığını en iyi verebilen yegane setlerden biri. 2.sub bağladığında sorun çıkmaması lazımdı zaten çünkü adamlar bişey bilmeseler 2. sub bağlantı yerini koymazdılar. Yalnız 2 sub birden bağlayınca birinin yüksek diğerinin düşük olması yüksek ses çıkışlarında düşük olan açısından işi sağlama alman gerekir. Yani 30watt sub ile 100 watt bir değil tabii.. Dikkat etmek lazım biraz, yoksa bence bişey de olmaz.
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.