Şimdi Ara

Logitech X540 kumanda ses tripod değeri ne kadar olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Logitech X540 kumanda ses tripod değeri ne kadar olmalı?

Arkadaşlar logitech X540 kumanda ses bass ve ses potansiyometrelerinin tam olarak değerleri lazım
    çevremde uzun aramadan sonra 5k ohm bulmuştum ama takınca sesin azaldığını görmekteyim zannedersem yüksek değer gerekiyor ama kaç K ohm tripot takmak lazım ona göre netten alacağım yardımlarınızı bekliyorum.

birde kaliteli bir şey tavsiye edecek arkadaşlar varsa ona göre alayım ki ilerde aynı sorunla karşılaşmayayım...

bu konunun da birçok X540 kullanıcısına yardımı olacağını düşünüyorum....

• eskisi hala elinizde duruyorsa değerlerine bakın ona göre alın eğer değerler aynı ise bi elektronikçiye göstermenizde fayda var
  • elinde çalışan varsa ölç alt üst sınırı
  • değerlerini öğrendim lakin bu pottan çevremdeki elektronikçi,lerde malzemecilerde hiçbir yerde yok ancak 5k ohm luk buldum halbuki orjinali 50K ohm dur B503 serisi pot. şimdi bu değerdeki yatık pottan nerede bulacağım esas o sıkıntı. büyük potlar var ama kumandaya sığması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 3 Mart 2013; 12:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

Logitech X540 kumanda ses tripod değeri ne kadar olmalı?

Arkadaşlar logitech X540 kumanda ses bass ve ses potansiyometrelerinin tam olarak değerleri lazım
    çevremde uzun aramadan sonra 5k ohm bulmuştum ama takınca sesin azaldığını görmekteyim zannedersem yüksek değer gerekiyor ama kaç K ohm tripot takmak lazım ona göre netten alacağım yardımlarınızı bekliyorum.

birde kaliteli bir şey tavsiye edecek arkadaşlar varsa ona göre alayım ki ilerde aynı sorunla karşılaşmayayım...

bu konunun da birçok X540 kullanıcısına yardımı olacağını düşünüyorum....

Kolay gelsin hocam bendeki x540 kumandası bozuk olayı şöyle anlatayım size:ses açma düğmesini yarıdan fazlaya getiriyorsun sonra pc'den yani ses kartından sesi sağ alttan ayarlıyorsun, yani bass ayarı bozuk kumandadan ne bası açabiliyorsun ne kapıyorsun işlem sıfır bas tuışu bozuk pert,geceleri ne film ne müzik dinliyemiyorsun bass sabit kalmış sub'da yani sesi 30'a kadar açamıyorsun, bass'tan yıkılıyor oda gelde film izle gece + matrix tuşlu çalışıyor ama anlamadığım şekilde yeşil ışık yanmıyo bir tek power açma kapama tuşu o yeşil yanıyor yani kumanda pert bende, nasıl bir yol izlicem ben sistem çalışıyormu evet ama kumandası sadece bir açma kapama işlemi görüyor sesi yarıdan fazlaya getiricen ancak bass ayarıda bozuk matrix tuşu dediğim gibi, yardıma ihtiyacım var teşekkürler

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• merhaba öncelikle kontrol kumandanızdaki özellikle bass potunun tamamen özelliğini kaybettiği anlaşılıyor. matrix butonu aktif vazifeyi yapıyor 5.1 dağılımı anlaşılır biçimde değiştiriyorsa sadece led ampulu arızalanmış olmalı. bu durumda yapılması gerekenler 2 adet kaliteli b503K serisi (50K ohm) luk kısa şaftlı 3 bacaklı potansiyometre 1 adetde yeşil mini led ampul ile değiştirmek olacak. bunu profesyonel biri değilseniz profesyonel bir tamirci arkadaş yapabilir bass kabinini kumandayla birlikte götürün hallederler sizin üzerinize düşen vazife 2 adet B503K kısa şaft pot bulmak led ampulu bir şekilde tamirci arkadaş halleder durum bundan ibaret...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.