Şimdi Ara

Tek Modül veya dual

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kasa topluyorum ramden kısıp ekran kartına yöneldim böyle olunca daha sonra ram almaya karar verdim şimdi sorum şu

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmz4gx3m1a1600c9-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek/productdetails.aspx?I_ID=51143 burda tek modül yazmasının performans açısından anlamı ney ? ben ortalama bi kaç ay sonra bi 4 daha almayı planlıyorum bu şekilde 2 tane taksam dual 4x2 gibi mi olur yoksa performans farkı olur mu ? teşekkürler şimdiden

• ram girişleri 2 slottan oluşur sende yükseltmek istiyorsun ileride bunun için tek modul alman lazım dual ram 2 taneden olusacagndan tum yerleri kaplar. sen dual ram ile tek modul ram'in farkını anlayamazsın taş çatlasa %5 +performans saglar... kısacası tek modul al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

ram girişleri 2 slottan oluşur sende yükseltmek istiyorsun ileride bunun için tek modul alman lazım dual ram 2 taneden olusacagndan tum yerleri kaplar. sen dual ram ile tek modul ram'in farkını anlayamazsın taş çatlasa %5 +performans saglar... kısacası tek modul al

Hocam sen ona %0.5 de.. Hatta hiç yoktur aralarında fark.. İlerde Upgrade yapmak için tek modül almak akıllıcadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplar için tek modül alıcaz ozaman
  • Selamlar,

Tek modül alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. İlerde ikinci modülü takıp çok az da olsa performans artışı yaşayabilirsiniz.
  • biraz daha para katıp 2x4 dual aldım arkadaşlar teşekkürler cevaplar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.