Şimdi Ara

Tek Modül Ram`mi Çift Modül`e Çevirebilirmiyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba arkadaşlar. Şuanda Elimde CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL10 Tek Modül olarak Geçen Ram var. Ben bu ram`den bir tane daha alsam Dual olarak çalışır mı yoksa her ikisi de tek modül olarak mı çalışır.. Aşağıdaki linkteki ram`den var şuanda elimde. Bundan bir tane daha alacağım.

https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl10-siyah-tek-modul-ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Ocak 2015; 0:38:47 >

• Olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankixx123

Olur

Olur diyorsunuz yani. Sonuçta aynı şey sanırım
  • evet olur, yalnız tam olarak aynı marka ve model ram almanızda fayda var.
  • CMZ8GX3M2A1600C10 olmasının haricinde ramin üzerindeki etiketin en alt satırında şey yazar
    1600 MHz CL 10......... 1.50V ver5.11 gibi
    aynı versiyon olması gerçekten önemli ama şuan bundan 1 tane daha bulman bence çok zor.
    LowProfile ramleri de piyasaya sürdükten sonra baya bi revizyon güncellemesine gitti Corsair.
    Belki bi ihtimal ikinci el.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayakliPC

CMZ8GX3M2A1600C10 olmasının haricinde ramin üzerindeki etiketin en alt satırında şey yazar
    1600 MHz CL 10......... 1.50V ver5.11 gibi
    aynı versiyon olması gerçekten önemli ama şuan bundan 1 tane daha bulman bence çok zor.
    LowProfile ramleri de piyasaya sürdükten sonra baya bi revizyon güncellemesine gitti Corsair.
    Belki bi ihtimal ikinci el.

Ben allahtan bulabildim.LowProfil 4 gb ramdan birtane daha buldum etiketin uzerindeki hersey aynı.

• Corsair bu yüzden çok müşteri kaybetti bi aralar.
    2012-2013 gibi G-skill aradaki bu boşluğu iyi doldurdu da şimdi piyasa yapıyo çakallar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınız destekliyorsa MEMOK diye bir buton vardır. Aynı özelliklerle farklı marka ramleri çalıştırabilirsiniz. Ama anakartınızda varsa...

• quote:

Anakartınız destekliyorsa MEMOK diye bir buton vardır. Aynı özelliklerle farklı marka ramleri çalıştırabilirsiniz. Ama anakartınızda varsa...

Evet Hocam anakarttımda bu Destek var. Ayrıca aldığım diğer ram kullandığım ram ile bire bir aynı tüm herşeyi ikizi yani. MEMOK yapmama gerek yok sanırım bu durumda.
  • Aldıysan sorun yok. Tak çalıştır birşey olmaz. Ramine bakarsın eğer rami okumadıysa MEMOK butonuna basarsın. Hadi kolay gelsin.

• quote:

Aldıysan sorun yok. Tak çalıştır birşey olmaz. Ramine bakarsın eğer rami okumadıysa MEMOK butonuna basarsın. Hadi kolay gelsin.

Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.