Şimdi Ara

tek maç satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digiturk de sadece derbi için tek maç satın alma nasıl oluyor ? birisi anlatabilir mi acaba

• git dışarıda izle, daha hesaplı olur
  • 30 tl
  • hocam gir sitesine zaten orada yönlendiriyo.kredi karti ile iki dk da alabilirsin.ama muhtelemen fiyati yüksek olabilir.cok sacma fiyatlar verebiliyolar

•  tek maç satın alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarla sürerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

tarla sürerek.

ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsim Hakkı Satın Alma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 15 tlye bjknin bir maçını izledim bu yıl sorunsuzdu ama derbi daha pahalı olacktır :)anck grüntü 30-45 sn. Geriden gelyo dğer kanallarda sağ üst köşede maç snucu açık olmasın gol oldğnu pozsyon olmadan grüyosn:D

• Bu sezon digiplay kullandım sanırım önümüzdeki sezonda alacağım. Yayın hakkında hiçbir korkun, şüphen olmasın 1280x720 yani 720p yayın veriyolar infinite playeri ciddi anlamda yayını güzelleştiriyor. AKN den dolayı 3mb bağlantıyla bile sorun yaşamıyorum görüntüde piksellenme ,donma ,takılma gibi birşey yaşamadım bu zamana kadar.
  • Arkadaşlar buldum ben sitesinden satın almak isteyen arkadaşlar var ise eğer 30 TL bence gayet uygun bir fiyat. Dışarda izlediğiniz takdirde zaten mekana giriş ücreti olarak 10 TL alıyolar yediğin içtiğin falan aynı şeye denk gelir onun yerine otur evinde rahat bir şekilde
  • Ben aradım 50 lira dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

tek maç satın alma

Bunun için girmiştim konuya.

• Ben bedavaya izliyorum
  • Play'den alacksanwww.digiturkplay.com.tr
    Kutu üyeliğin varsa 473 73 73

kutudan izlemek daha pahalı olur. 50 civarıdır muhtemelen.
  • ya ben enayiyim ya digerleri. para falan vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: yib

arkadaşlar digiturk de sadece derbi için tek maç satın alma nasıl oluyor ? birisi anlatabilir mi acaba

pepsi kapağında ki şifreyi yolla 1 hafta lig tv izle.
  • eğer para sıkıntı diyorsan çay bahçesi tarzı bir yerde maksimum 10 lira maç ücretine izlersin. iki üç çay içersin olur biter. para sıkıntı değil dersen mekandan bol ne var. bi-iki arkadaşın varsa çok daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.