Şimdi Ara

Tek Lahmacun 7 TL olmuş la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır fast food cular hariç dışarıda yemek yemiyoduk arkadaşla gittik lahmacun yiyelim değişiklik olsun dedik hacıoğlunda yedik lahmacunun tanesi 7 tl olmuş la bu ne rezillik 3 tl ye yediğimi bilirim ve 7 tl sinde değilim hani kendime harcadığım paranın hesabını azlığını çokluğunu asla tartışmam ama 7 TL yi hak edicek bir lahmacun değildi yani bahsettiğim şey fiyat artmış kalite düşmüş ekonomimizden bir kez daha tiksindim ekonominin ne kadar kötü olduğunu aslında 1 lahmacunda bile anlayabilirsiniz.

• Neresi orası fena kazıklanıyorsunuz çünkü,

En fazla 5 TL taş çatlasa 5.5 TL olmalıydı kesinlikle ordan lahmacun almayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene önce tanesini 1.5 - 2tl'ye yediğimizi hatırlıyom ailecek
  • 7 liraya lahmacun mu var la. burada 11 lira tanesi.
  • Hem zamlandılar hem de boyları küçüldü.
    Alım gücü çakılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: John Brzenk

Bu mesaj silindi.
    Kayra seni senelerdir tanıyorum, hâlâ kilo vermedin. Yağ oranını %10'a çeksen bambaşka bi hayat yaşayacak, birçok sorunundan kurtulacak, dönüp bi daha bu foruma bakmayacaksın.

Niye kendine eziyet ediyorsun oğlum? Altı üstü bi kalori hesabı yapacaksın ya. Paran pulun da var, 10 numara hayat yaşarsın. Kendine en büyük kötülüğü sen yapıyosun. Umarım bir gün aklın başına gelir de yağ oranını %10 civarına çekip ne demek istediğimi anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Kayra seni senelerdir tanıyorum, hâlâ kilo vermedin. Yağ oranını %10'a çeksen bambaşka bi hayat yaşayacak, birçok sorunundan kurtulacak, dönüp bi daha bu foruma bakmayacaksın.

Niye kendine eziyet ediyorsun oğlum? Altı üstü bi kalori hesabı yapacaksın ya. Paran pulun da var, 10 numara hayat yaşarsın. Kendine en büyük kötülüğü sen yapıyosun. Umarım bir gün aklın başına gelir de yağ oranını %10 civarına çekip ne demek istediğimi anlarsın.

Alıntıları Göster
    Ben hep derim benim yediğim yemekle bu kiloda kalmam yine mucize. 200 olsam şaşırmazdı insanlar. Haklısın. Asla haksızsın diyemem, çünkü tamamen doğrusun. Forumu terk etme zamanı çoktan geçti ama ilk defa isteyerek terk edecek gibiyim. Kan emici üyelerin yırtık dondan fırlaması gibi her yazdığım yerde belirmesi zaten başlı başına bir terk etme sebebi. Ayrıca Konu Dışı tam anlamıyla kalitesini yitirdi. Geçen şu kulaklık konusu uzun zamandan sonra ilk defa gelen düzgün konu mesela. Bu da ayrı bir sebep.

Diyetisyene gideceğim. Mide ameliyatı benim için çok riskli. Zira ben keyif yiyicisiyim, açlıktan yediğim nadirdir. Bu sebeple sorunu psikolojik olarak halletmem de şart. Mide ameliyatı olsam o dikişler yırtılır, öyle diyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    1 Liraya Ne Oldu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haqueim H kullanıcısına yanıt

ulan hiç gülesim yoktu
  • John Brzenk J kullanıcısına yanıt
    geçen gideceğini bir daha uğraşıp girmeyeceğini dedin neden girdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

geçen gideceğini bir daha uğraşıp girmeyeceğini dedin neden girdin ?
    Ağa sor bakalım bir sigara tiryakisine öleceğini bildiği halde neden içiyor? Bağımlı olmuşum. Üstelik eski elemanlar terk etti. Ben de biliyorum girmemem gerektiğini. Şu anda E-Devlet'te Vodafone numaralar sıralı durumda. Dilerim başıma iş gelmez. Foruma girdim abey de diyemem, anlatana kadar cılkım çıkar. Avea daha az değiştirildi, ana hattım zira. Bunun dışında diğer numaraları başkalarından ve bir süre de internetten bulmuştum.

• Burda 5 ₺

• Çok mu acılı geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fiyatlar normal, anormal olan sizin alım gücünüzün düşük olması.

Eşek eti satacaklarına pahalı olsun ve senede bir kere ye mühim değil.

Burada kimse yönetilme şeklini ele almıyor da yapılan zamlara kızıyor.

• Hayır benim tepkim yönetilme şekline zaten dolaylı yoldan söylüyorum sadece

• az önce 5 tane lahmacun,2 salatasıyla birlikte 12 Tl verdim. Lahmacunlar çok büyük değildi ama yine de iyi bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Arkadaşlar fiyatlar normal, anormal olan sizin alım gücünüzün düşük olması.

Eşek eti satacaklarına pahalı olsun ve senede bir kere ye mühim değil.

Burada kimse yönetilme şeklini ele almıyor da yapılan zamlara kızıyor.
    7 lira ucuzmuş açıkçası 1 lahmacun. Ben 12-13 liraya yiyorum 1 tanesini.
  • Ben kucukken bagcilar yuruyuz yolunun basinda Nizipli lahmacun var 1 tl 25 kurustu .d 15 sene once

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.