Bildirim
Tek kullanimlik mangal 3 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kömür niyetine -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yer neresi hocam -
Alan var mı mangalı tavsiye edermisiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kullan at mangal, tekrar kullanıma uygun değil, kalın alüminyum folyo dan yapılmış.
Köfte sucuk yapar en azından imkanım olsa almak isterdim. -
aslına bakarsanız tek kullanıma bile uygun değil. bir kere aliminyum, yani ısı ile temas ettiğinde sağlığa zararlı olabiliyor. onu da geçtim daha yanarken altından delinebiliyor. yaktıktan sonra sakın hareket ettirmeyin. tam hava almadığı için tutuşması zor. deneyimli olmama rağmen zorlandım.quote:
Orijinalden alıntı: brava 34
Kullan at mangal, tekrar kullanıma uygun değil, kalın alüminyum folyo dan yapılmış.
bence bunun yerine bir tane metal tepsi alın içinde mangaly kömürü yakın daha iyi. tabi yoklukta iş görüyor zor da olsa. -
ben resimde altta görünen ayaklı mangalı almıştım karda sucuk yapmak için seyahat esnasında. iş gördü ama hemen altı delindi. -
ederi okadar zaten. 3 tane taşı yanyana koyun daha iyi -
İçindeki kömürü mangala döker yakarız hocam 3 tl bayağı ucuz geldi bana.
Sanırım şubeye özel, başka mağazada denedim fiyat düşmedi.
Yırtılmaya hazır alüminyum ve yanmak istemeyen artık kömür tozu oluyor genelde, uğraşınca sucuk falan pişiriyor, tavuk işine ise ancak tok karnına girilebilir
Kav marka olanlar iş görüyor ancak onlar da indirim yoksa 25-30 lira oldu sanırım. -
bunlar sadece sucuk vs pişirmeye yarar. 1 kere hata yapıp aldım, tavuk göğsü pişirmedi, içindeki kömür bile değil zaten . ne ara yandı söndü anlamadım. üzerindeki tel incecik.buna güvenip yola cıkarsanız aç kalırsınız. arkadaşın dediği gibi 2 taşın üstine ızgara koyun daha iyi. -
O mangal 20 ye 20 cm gibi birşey içinde 8 -tane kalemden biraz kalın kömür çıkarsa öp de başına koy.
3 tl ye bulmuşlar halen laf bu insanları anlamak zor
3 tl la :)
icindeki komur baska bi madde sagliga zararli olabilir. tavuk pisirmez. ben aldimdi olmayinca gidip 10tl.ye mese odunu aradim piknik yerinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maltepe park ta yok bilgi.
Acil durumlar için güzel
En Beğenilen Yanıtlar

ederi okadar zaten. 3 tane taşı yanyana koyun daha iyi
|
Yırtılmaya hazır alüminyum ve yanmak istemeyen artık kömür tozu oluyor genelde, uğraşınca sucuk falan pişiriyor, tavuk işine ise ancak tok karnına girilebilir
![]() Kav marka olanlar iş görüyor ancak onlar da indirim yoksa 25-30 lira oldu sanırım. |
Benzer içerikler
- temu kod
- pegasus doğum günü indirimi
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- sıcak fırsatlar amazon
- black friday ne zaman 2025
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X