Bildirim
Tek kompressör,2 iç ünite

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Teknik detayı çok uzun hocam, ben kısaca OLMAZ desem yeterli olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ado
Teknik detayı çok uzun hocam, ben kısaca OLMAZ desem yeterli olur mu?
hocam gerekli de,yan odada ciddi ısınma problemi var.kışın eğer olursa o odayı ısıtıp,yazında diğer var olanı kullanmak istiyoruz.imkansız mı yani ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neredeyse ciddi anlamda imkansız, teknik imkanı dahi olsa (ki yok) o kompresörün 1 odayı ısıtması mucize ;) -
quote:
Neredeyse ciddi anlamda imkansız, teknik imkanı dahi olsa (ki yok) o kompresörün 1 odayı ısıtması mucize ;)
demek ki imkansız gibi,olsa bile de çok maliyetli olur gibime geliyor.biraz daha bu olayı araştıracağım.teşekkür ederim yorumunuza.
Hocam,
1 kompresör kaloriniz yetersiz, kompresör almanız gerekir.
2 basınç dengesizliğinedeniyle kondanser büyütmeniz gerekir (satın alacaksınız)
3 valf sistemini değiştirmeniz gerekir (Satın alacaksınız)
4 elektronik kart yapısını değiştirip çift kontrol sistem için programlı kart takmanız gerekir
5 Boru sistemini değiştirmeniz gerekir
6 İlave gaz girmeniz gerekir vs vs
2 yeni orta segment klima alsanız 3000tl
bu dediklerimi yaparsanız 5000tl (Kendiniz yapamayacağınız için hatırı sayılır bir işçilik ödeyeceksiniz:) )
Ben yatayım artık. iyi geceler -
quote:
Hocam,
1 kompresör kaloriniz yetersiz, kompresör almanız gerekir.
2 basınç dengesizliğinedeniyle kondanser büyütmeniz gerekir (satın alacaksınız)
3 valf sistemini değiştirmeniz gerekir (Satın alacaksınız)
4 elektronik kart yapısını değiştirip çift kontrol sistem için programlı kart takmanız gerekir
5 Boru sistemini değiştirmeniz gerekir
6 İlave gaz girmeniz gerekir vs vs
2 yeni orta segment klima alsanız 3000tl
bu dediklerimi yaparsanız 5000tl (Kendiniz yapamayacağınız için hatırı sayılır bir işçilik ödeyeceksiniz:) )
Ben yatayım artık. iyi geceler
hocam çok teşekkür ederim yazdığınız için,aydınlandım.yeni 9000-12000 btu lara bakınmaya başladık..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Multi sistem alırsan olur
quote:
Orijinalden alıntı: ejke
Multi sistem alırsan olur
o nasıl hocam ?
1 dış ünite ile 2 veya 3 iç ünitenin birleştirilmiş olduğu hazır sistemler hocam.
Yani size saydığım unsurların zaten yapılmış hali.
Alan sorununuz yok ise önerdiğim bir sistem değildir. -
quote:
1 dış ünite ile 2 veya 3 iç ünitenin birleştirilmiş olduğu hazır sistemler hocam.
Yani size saydığım unsurların zaten yapılmış hali.
Alan sorununuz yok ise önerdiğim bir sistem değildir.
marketlerde falan görüyordum,onlarda pek birleştirilmiş gibi değil,üst üste konulmuş gibi.9000 btu olacağı için yer sorunum yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Antiseptiq
Bizim evde 1 adet mitsubishi dış ünite var, buna 5 iç ünite bağlı. Antalya' da yaşayanlar bilir, ısıtma soğutma klima olduğu için her odada klima mevcut, fakat sanırım sizin cihaz kapasitesi ve port girişi müsait değil, yani 5 iç ünite bağlanabilecek 5 giriş var, ayrıca o marketlerde gördüğümüz gibi değil bildiğiniz boyutlardan biraz büyük aşağıdaki gibi
marketlerde gördüğüm,ikisi tek bir kompressör olan dış üniteler.evdeki 9000 BTU luk kompressör,yani port girişi müsait mi bilmiyorum ama bir 9000 btu luk eklenseydi çok iyi olacaktı.gerçi nasıl olurdu bilmiyorum,klima modeli arçelik neo plasma,üretimden kalkalı çok oldu,başkası uyar mı orası da soru işareti olarak kaldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X