Şimdi Ara

Tek Kişilik Baza + Başlık 199TL / +Yatak 265TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hizlial da 53 TL kargo ücreti var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adese'den geçen hafta Baza başlık ve yatak 279 tl'ye aldım kullanıyorum. Yatağı vasat olsa da bu fiyata çok iyi
  • Kardeş arkadaş aldı. Yatak dokuntu aman. Diyim yatak önemli 100 daha verin belinize yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evidea'da kargo ne kadar acaba?
  • aynen yatak önemli.
    yataksız baza secilebilir 199tlden.
    yatagıda mağazalardan görerek deneyerek alalım
  • Bazanin 3 te biri oranında kargo ücreti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Kişilik Baza Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evidea'daki yorumlara güvenmeyin

Evidea.com'dan Muya Perla marka yatak aldım. Sitenin ürün bilgilerinde tam ortopedik yazıyordu. Ancak gelen ürünün üstündeki etikette yarı ortopedik yazıyor ve ürün gerçekten yarı ortopedik. Sitenin bir irtibat telefonu bile yok. Mesaj attım 2 kere kimse dönmedi. Böyle internet satışı olmaz. ..

Bana gelen cevaba bakın:

Öncelikle yoğunluk nedeniyle mesajınıza geç dönüşümüz için özür dileriz. Tarafınıza ulaşan yatak ful ortapediktir. Size gönderilen yatağın, full ortapedik etiketi kalmadığı için tedarikçi firmamız etiketsiz gitmesin diye bu etiketi kullandığını belirtti. Ürünü iade etmeniz halinde, etiketi yenilenerek aynı ürün tarafınıza gönderilecektir. Açıklamamızdan tatmin olmaz veya yatağın ful ortapedik olduğuna inanmak istemez iseniz, ürünü iade edebilirsiniz.Yeni etiketiyle tarafınıza tekrar gönderebiliriz. Yaşanan aksaklık için tekrar özür dileriz.

Benim cevabım:
    Ürün gerçekten tam ortopedik değil. Bu cevabı sizin gibi ünlü bir siteden beklemezdim. Üzüldüm. Bari ürüne yorum yapmak nasıl oluyor söyleyin de yorumumu yazayım. Başkaları benim durumuma düşmesin

Bana gelen cevap:
    Ürünü iade etme hakkınız mevcuttur. Tabiki iade edebilirsiniz. İade talebinizi iletmeniz halinde işlem yapılacaktır. ( Ücret iadesi veya ürün değişimi)

Benim cevabım:
    Firmanız yalan söylemiş Yatağın üzerinde sadece bir etiket var ve etiketin üzerinde MUYA Perla ve SEMİ Ortopedik yazıyor. Sizin firmanız MUYA Perla için hem SEMİ Ortopedik hem de FULL Ortopedik yazan etiket mi bastırıyor? MUYA Perla'nın heme yarı ortopediği hem de full ortopediği mi var? Hal böyleyken paramı geri gönderip göndermeyeceğinizden emin olamadığım için ürünü geri vermeyeceğim. Ama heryere şikayet edeceğim.

Ve hala benim ürün için yorum yapmama izin vermiyorlar.

• evidea dan bence uzak durun. Ürünlerinin kalitesi çok düşük ve ürün tesliminde sorunlu firma üstüne muhatap da bulamıyorsunuz. bir şey alırken 2 kere düşünün bu firmadan.
  • evideadan uzak durun ürünlerin kalitesini bilmem ama kargo süresi 7+ gün iadeleride aynı sürede yapıyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.