Şimdi Ara

::Tek Kişilik Yatak Tavsiyesi ?:: Kullanıcı Yorumları.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda yatak alacağım için donanımhaber de tek kişilik yatak kullananların yorumlarını almak istiyorum. Öncelikle belirteyim sırt ağrılarım yoğun o yüzden sadece yatak olarak 700 750 lirayı (baza hariç ) gözden çıkardım. İSTİKBAL YATAŞ KİLİM VİSKO gibi markaları test ettim ve Yenibosnada ki eskidjiyi komple gezdim. İstikbal ürünlerinin parasını hak etmediğini düşünüyorum. YATAŞ BLUE STAR serisi rahattı ve eskidjideki kral mobilyada ki bi yatak oldukça tatmin etti 5 yılda garantisi var. Kilim de bamboo serisini test ettim oda rahattı ancak kafamı kurcalayan şey yatak alan herkes öyle 4 5 dk uzanmakla olmaz bi kere uyuman lazım falan diyolar . Şimdi yatağı aldıktan sonra işten geçmiş olucak ve pişman olucak bir karar vermek istemiyorum.

Bu yüzden sizden yattığını yatakları serisi ve kilonuz ile birlikte memnuniyetinizle belirtmenizi istiyorum.

• Merhaba, yaklaşık 6-7 yıl önce tepe home dan 7 zone yatak almıştım sanırım festo pocket modeli. Senelerdir rahat kullanırım.... Ancak ben de yatak yenileyeceğim ve şu an en iyi ve/veya en iyi fiyat performanslı yatak hangisidir merak ediyorum. Aslında bu konu çok göreceli biliyorum, fakat en azından elimizde bir memnuniyet istatistiği olursa işimize yarar :)
  • Hocam Visco zaralı diye biliyorum, bende ortopedik visco yastık almıştım, kokusu rahatsız ediciydi, uzun süredir kullanmıyorum. Forumda Yatak Eksperi diye bir konu vardı, orda istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek Kişilik Baza Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.