Şimdi Ara

Tek kişi oyun taşımak için karakter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vallahi delirecem okullar tatil olmadan önce lole giriyordum oyunumu hakkıyla oynuyordum. Silver 3 ten Gold1 serısıne kadar geldım plat olamama yakınken okulu bıten karneyi alan veletler oyunda doluştu. Sonrasında her oyun afk kalan mı? 0 ejder 0 gang atan jung mı? Solo vlad 1-18 mi? Mid viktor 1-8 mi? derken tekrardan gold4'e dustum. Yani anlamyıorum her oyun feedlıyorlar. Mid alsam bot feedliyor. Solo alsam mid feedliyor. Alan vuran stunlı hero alıyorum tfde alalım diye oda yok. Tank alıyorum hasar vermıyolar karşıya. Adc alıyorum olmuyor illaki rengar gibi birini feedliyorlar hemen tekliyorlar tfde. Yani bana öyle bir hero deyinki takımın azcık beyni olsa ben o oyunu alayım.

Edit=Main Mid. Soloda oynuyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BörekingBad -- 8 Temmuz 2015; 15:15:29 >

• Tek kişi taşıman zor pre bulman gerek. Burada sana şunu al bunu al desem yanına gelecek bir moloz yine taşıyamazsın. 2 kişi ile güzel iletişim sayesinde taşırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Yi.
  • Vayne ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Tek kişi taşıman zor pre bulman gerek. Burada sana şunu al bunu al desem yanına gelecek bir moloz yine taşıyamazsın. 2 kişi ile güzel iletişim sayesinde taşırsınız

Tek taşımak sıkıntı :( Ya prede gırsem degısmıyor. 1 oyun alıyorum dıgerı yıne bozgun. Geçenlerde arkadaşlar girdik adam elmas 5 düşücem diye geldi. Dur yardım edeyim de düşme diye. Diğer hesabına geçti beraber girdik. Arkadaşımla bot pre girdik. Ya mid 1-4 gdiiyor. SS zaten atmıyorlar. Nasıl bir takıma dusuyorsam hep. Jung desen ayrı mal tank kasmıyor. Sonrasında yine verdik oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Vayne ;)

Adc pek zorunda olmadıkça almıyorum kardeş. Mid main. Soloda oynuyorum oralarda bir karakter derseniz iyi olur.
  • Eksik yazmışım pardon. Mid jungle veya top laneden 2 si sizde olmalı ki daha rahat taşırsınız. Bot pre ile oyun taşımak için takımının uçurum derecede fark yememesi lazım. O yüzden tavsiyem top-jungle veya mid-jungle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bot pre almayacaksın duonla alabilirsin yani eyvalalhta midi topu hayvan gibi kastırıyorlar adc almanın bi yararı kalmıyor draven vayne falan olmadığı sürece aşırı kasılmış bi tanka pekte bişey yapamıyorsun en hoşu arkadaşınla mid jungle veya mid top alacaksın veya adc jungle adc mid . middeysen rakibin base attığında direk topa biz böyle böyle silver 1 den plat 3 e kadar çıktık ben mid olarak lisandra le blanc katarina alıyordum arkadaşımda jax alıyordu rakibim gittiği gibi topa gank jax 2-3 kil aldıktan sonra zaten deli bişey oluyordu bende aldığım asistlerle ki zaten aldığım herolarda kombolarıyla tekleyebilen herolar olduğu için middeki adamı da eziyordum diyebilirsin ki her oyun mu ezdiniz yok tabi ki bazı oyunlar çok sağlam ezildik hiç halt yapamadık ama 10 maçta ortalama 6 yada 7 maçı kazandık.
  • GNAR
  • Mid - jungle, Adc - Jungle, Top Lane - Jungle şeklinde premade girip oyun taşımayı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 8 Temmuz 2015; 15:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Tek kişi taşıman zor pre bulman gerek. Burada sana şunu al bunu al desem yanına gelecek bir moloz yine taşıyamazsın. 2 kişi ile güzel iletişim sayesinde taşırsınız

Tek taşımak sıkıntı :( Ya prede gırsem degısmıyor. 1 oyun alıyorum dıgerı yıne bozgun. Geçenlerde arkadaşlar girdik adam elmas 5 düşücem diye geldi. Dur yardım edeyim de düşme diye. Diğer hesabına geçti beraber girdik. Arkadaşımla bot pre girdik. Ya mid 1-4 gdiiyor. SS zaten atmıyorlar. Nasıl bir takıma dusuyorsam hep. Jung desen ayrı mal tank kasmıyor. Sonrasında yine verdik oyunu.

d5 değildir o d5 olsa duramazsın

• Bir pre bul sen mid o solo gitsin iki lane garanti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.