Şimdi Ara

Tek İstikrarlı Dersin Ayt Matematik Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu dersten başka her ders oynak geliyor deli oluyorum. Lys olsa bi anlamı vardı her türlü uçuruyordu şimdi puanlar da eşit bi moka yaradığı yok resmen koskoca matematiğin. 10 denemenin 7 sinde iyi yapıyorum 8.ye geldim mi tam zıttı geliyor. Ne yapmalıyım şimdi deneme çöz deneme çöz diyorlar çözdükçe moralim düşüyor. Geçen seneki hüsranı tekrar yaşamak istemiyorum. Bu sorunu aşanlar netleri istikrarlı gelenler ne yapıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız değilsin hocam

• Bende de var bu sorun. Özellikle Türkçede aşırı bir şekilde başıma geliyor. Paragrafların konusuna (sürekli edebiyattan bahsedenlerde düşük net yapıyorum insanın içi sıkılıyor) ve zorluğuna göre değişiyor herhalde.

Bir de fende bazı muallakta bırakan sorular oluyor onları genellikle yanlış yapıyorum
  • Kesinlikle ya matematik canım matematik <3 kimyamı çok iyi bilirdim son birkaç denemedir batırıyorum onu bile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepsine lanet olsun
  • Bende 5 ay öncesinde tam tersiydi paragraftan her türlü kolay kolay soru kaçırmazdım dil bilgisi bir ton yanlış gelirdi. Şimdi tam tersi dil bilgisi kaçmıyor gidiyor paragraflar kaçıyor. Hele tyt matematik sinir ediyor 8 aydır gayet iyi yaptığım sorun yaşamadığım dersteb niye 4-5 denemedir 6 yanlış yaparım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

Bende 5 ay öncesinde tam tersiydi paragraftan her türlü kolay kolay soru kaçırmazdım dil bilgisi bir ton yanlış gelirdi. Şimdi tam tersi dil bilgisi kaçmıyor gidiyor paragraflar kaçıyor. Hele tyt matematik sinir ediyor 8 aydır gayet iyi yaptığım sorun yaşamadığım dersteb niye 4-5 denemedir 6 yanlış yaparım ki?
    Çözdüğün denemeler farklı yayınsa soru tipleri falan farklı gelmiş olabilir. Dediğim gibi sıkma canını devam et eksiklerini gider bölüm denemesi çöz halledersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle yapmaktan başka çare yok hocam sağ olun atlatıcaz inşallah hayırlısıyla.

• Hocam zaten temel faktör bu olay bu yani. İlk sınavın eleyiciliği bu yani yapacak pek bir şey yok deneme çözmek dışında. İlk sınav bana göre tamamen kumar. Her şeyin hayırlısı olur. Sıkma canını yani.

• Bu arada geçen seneden dolayı bu sene de limite girdiğin için böyle bir his geliyor bende de aynı durum var:/

• quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

Bu arada geçen seneden dolayı bu sene de limite girdiğin için böyle bir his geliyor bende de aynı durum var:/
    Öyle doğru ne yalan söyleyeyim geçen senenin bi simülasyonunu yaşadım resmen kontrol ederken. Onun etkisi çok. Haklısınız ama denemeden başka çare yok buna.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.