Şimdi Ara

Tek hat 2 Modem aynı anda olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evim 2 katlı bilgisayarımı yer olmadığı için üst kata taşıdım fakat modemim alt katta olduğu için 1 diş çekiyor ve çok yavaş. Sahip olduğum modem kablosuz ttnet'in kendi modemi ve hem tivibu ya hemde ev telefonuma bağlı. Evimde aztech markalı kablosuz başka bir modem daha var ve üst kattada telefon bağlantısı hattı olduğu için bu modemi buraya bağlayıp sinyal kalitesini arttırmak istiyorum acaba bu mümkün mü cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O dediğin olmaz ona göre bir program varmı bilmiyom.

• Ha şimdi aklıma birşey geldi.
    Şimdi senin internet yukarıda sende 2 kat aşşadasın ozaman aradaki katta biri bilgisayarla çekip paylaşmalı ancak oyle olur.

• Nasıl dediğim oldumu.

• Misafir arkadaş kayıtlımısın.

• Misafir arkadaş bir isten varmı.

• Boyle durumlarda router alip internetinizi genisletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 31 Ağustos 2016; 1:16:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TürkTeam5646 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim evim dublex arada 2 kat felan yok. Bu arada sakin ol bu kadar ard arda mesaj atmanın bir alemi yok biz burdayız merak etme . Teşekkür ederim yinede cevabın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınolum -- 31 Ağustos 2016; 2:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

Boyle durumlarda router alip internetinizi genisletebilirsiniz.

Dostum yanlışım yoksa iki modemim de router'lı diye biliyorum. Bugün internetten bir video izledim modemlerin internet arayüzlerine girip şifreyi web güvenlık türü olarak değiştiriyorsun sonra ana modemdin arayüzüne köprü görevindeki modemin mac kodunu ekliyorsun sonra dns frekanslarını aynı yapıp köprü bağlantıyı oluşturabiliyormuşsun videoda yapan öyle yapıyordu yarın deniyeceğim bakalım ne olacak

Edit : Yazarken benim bile beynim yandı anlayabildiysen helal olsun . Napalım çok karışık bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınolum -- 31 Ağustos 2016; 2:59:59 >

• ikinci modeme kablo çekip ap olarak kuracaksınız
    yada repeater yapan bir cihaz alacaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.