Şimdi Ara

Tek fanlı kasa sorun çıkarır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ-spec-01-80plus-600w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Şu kasa tek fanla geliyormuş sorun çıkarır mı soğutmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her kasada 1 adet içeri hava üfleyen, 1 adette içerdeki havayı tahliye eden fan olmalı.

• Hiç bir şey olmaz hocam . 3 yıldır kasayı tek fanla kullanıyorum. Egsoz fan olarak noctua 12 lik bir kullanıyorum , öndeki fanı cok uğultu yapıyor diye iptal etmiştim bir ara alır sessiz bir fan takarım dedim sonra unuttum gitti. islmcimin hiç abartılı sıcaklıklara geldiğini gormedim. Hiç bir şey olduğu yok bu fan işini çok abartiyorlar. PC nin bulunduğu ortam çok sıcak olmayacaksa o.c falan yapmayacaksaniz hiiccc bir şey olmaz. Ama siz yine de forumdan alin bir 12 lik fan takın.

Sanırım bu kasada fan onde siz arkaya bir egsoz fanı alın takın.

• musta35 kullanıcısına yanıt
    F/p bir fan önerir misiniz vatandan alacağım

Hocam vatanda yorumlara baktım kasada arka ön 2 fan bulnuyor demiş vatan yetkilisi eğer olur da 1 fan çıkarsa gider alırım bir tane daha yardım için saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 26 Nisan 2017; 15:54:41 >
  • Linke baktım da kasa 2 fanli gelecek diğer 3 fan opsiyonlu gerek olmayacak yani zaten genelde bu tür kasalarda 2 fanli gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa fan yönleri nasıl olmalı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.