Şimdi Ara

Tek erkek çocuk olmanın avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende tek erkek çocuğum.

• Sana burda bir söverdim de trollsün diye pek aldırış etmiyorum.İneğini satan adam hani kardeşindi hemen de kaldırmışsın profilinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm.

• Tek erkek cocuk ve dedemin adini tasiyan tek torunum ailede gelenek dede toruna ismini verir. Tabi her torununa degil. Omuzlarimda cok yuk var nie ben

• Ben de tek erkek çocuğum
  • terk edilen çocuk diye okudum ya la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailede soyadi devam ettiricek tek cocuk benim.Dedemle 1-2 yilda 1 kez gorurum,telefonla bayramdan bayrama ararim o kadar.Hic bir artisi yok

• Bir artısını ben göremiyorum bizim aile de kıxlara daha çok değer veriyorlar

• Bende tek erkek çocuğuum, lakin berbat bir durum. Keşke kardeşim olsaydı birbirimizin arkasını korurduk derleşirirdik, beraber spor yapardık gezerdik maddi anlamda yardımlaşırdık, boyle tek olmak berbat birşey. Ailemde pişman keşke kardeşin olsaydı dıyor ama artık geç yaş 22 oldu. Allah nasıp ederse ben 2 çocuk yapmak ıstıyorum.

• Bir artısını göremedim daha
  • Olmayan avantaj, yok öyle birşey. Annen, baban gittikten sonra sırtını dayayacak kimsen yok. Ben de tek çocuğum.
  • Sınav kağıdını doldurmaya çalışırken ben (başlık-ilk mesaj)
  • Hem sırtını dayayacak kimsen yok hem de aile üstüne daha çok düşer ikinci çocuk olan bir insana göre daha çok psikolojik baskın olabilir yükün daha fazla olabilir keşke abim ablam olsaydı

• Hiçbir avantajı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bende tek erkek çocuğuum, lakin berbat bir durum. Keşke kardeşim olsaydı birbirimizin arkasını korurduk derleşirirdik, beraber spor yapardık gezerdik maddi anlamda yardımlaşırdık, boyle tek olmak berbat birşey. Ailemde pişman keşke kardeşin olsaydı dıyor ama artık geç yaş 22 oldu. Allah nasıp ederse ben 2 çocuk yapmak ıstıyorum.

Ben 24 kardeşim 21 yaşında.Öyle hayal ettiğin gibi bir durum yok hocam en azından kardeşimle benim aramda.Ayrı dünyaların insanlarıyız.Oda buraya üye görür buraya yazdığımı.Ona burdan mesajım olmasanda olurdu.
  • Annen babana bişey olsa ailenden başka kimse kalmıyacak yanlız kalıcan başına bişey gelse derrtleşecek biri bulamazsın tatile falan gittiginde takılıcak bi abin olsa iyi olmaz mı ? o küçük kardeşi böyle dövmek sevmek sinirlendirmek onunla oynamanın mutlulugu da bir başka. Benim bir abim birde kardeşim var. 3'ümüzün birlikte camı, lambayı kırıp dökerek delicesine maç etmesi hiç bir Dünya malına değmeyecek kadar insanı mutlu eder.
  • Bende tek erkeğim ama o kadar iyi değil. Mesela delikanlı bir abim olsaydı problem çıktığında gelseydi ayırsaydı. Veya başımın tacı bir ablam olsaydı dertleşseydim para isteseydim.
    Kardeşim olsaydı sırt sırta verseydik birbirimizi kollasaydık vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Bende tek erkek çocuğum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Sen öyle san !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.