Şimdi Ara

Tek ders sinavindan birakan 'hoca'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun tek ders sinavindan kaldim hayatimin 6 ayini mok ettin simdi git evine sicak yuvanda maasini alip keyfine bak ben ise 6 ay daha senin moktan dersini gecmek icin bekleyeyim, mahserde 2 elim yakanda olacak haketmedigim halde biraktin allah belani versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi ders dostum geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka moruk? Tek ders sınavı da bir SINAV en nihayetinde. Tamam hocalar güzellik yaparak sınavdan geçirdiklerinden böyle bir algı oluşsa da bu o hocaya böyle bir tepki vermeni haklı çıkarmaz.

Edit: Dediğin gibi hak etmediysen kalmayı, diyecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 19 Temmuz 2019; 20:6:47 >
  • Tek ders sınavından kalan "öğrenci" konusu sanırım.

• Bende tek dersten geçememiştim ama elimde yaz okulu kozu olduğu için başka bir üniversiteden o dersi alıp temmuzda değilde eylülde mezun olmuştum.
  • Haksiz yere gecirmediyse serefsizlik yapmış

Bizim de bir sozde hoca bütü o kadar zor yapti ki gecen yok 2 yildir kaliyorum yine kaldım

Yav devlet sana bunun için maas ödüyor eeeeeey ala kavas sen ne diye bütü adam gibi ölçücu olarak yapmaz aldigin helal parayi haram edersin

• Tek ders sınavı boş kağıt verilerek geçilecek bir sınav değildir ve diğer sınavlardan farkı yoktur. Ama ortada hak yeme mevzusu var ise yorum yapamayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek ders sınavında 3 5 soru yapmıştım puan yetmeyince hocada destek attı ba ile geçmiştim hey gidi günler. Çıkarken de hayırlı olsun hayatta başarılar vs dedi. Kimse sevmezdi hocayı ama dersinde bayağı saygiliydim dinlerdim krallığını yapti bana tek derste

• Hoca bırakmaz, öğrenci kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemXx -- 19 Temmuz 2019; 21:22:51 >
  • Unide benkmde basima geldi ders notu yok derslikte ders anlatiyor not almaya calisiyorsun direk seni uyariyor aklinda kalsin defterde degil gibi sacma sapan seyler soyleyip dersten birakiyordu erimiş feminist peynir zevk icin her sene gelen yeni ogrencileri birakan hocalar vardi bende bundan cektim psikolojimi bozdularda allahtan kurtuldum

• Zaten sinavlari degil hocalari gecemiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemXx

Hoca bırakmaz, öğrenci kalır.
    servis bekletilmez beklenir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.