Şimdi Ara

'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
600
Cevap
96
Favori
38.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Laaaaaaaaaan olm benim ltanidigim bir kız bile yok lannnn ölü. Yakarım lan burayı olm kizzlara bak yine atak geçiriyor um

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Laaaaaaaaaan olm benim ltanidigim bir kız bile yok lannnn ölü. Yakarım lan burayı olm kizzlara bak yine atak geçiriyor um
    Bazılarını bende tanımıyordum ekleyip yazıyordum sadece

• Aga be bi de şimdikilere bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Laaaaaaaaaan olm benim ltanidigim bir kız bile yok lannnn ölü. Yakarım lan burayı olm kizzlara bak yine atak geçiriyor um
    buralar bize göre değil halaycı topla pılını pırtını kaçıyoruz

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

Bazılarını bende tanımıyordum ekleyip yazıyordum sadece

Alıntıları Göster

Öhöm öhöm.. Hazır ikimiz de sevgililerinden ayrılmışken yok mu bi efsaneyi diriltmemiz  'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!!  'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Öhöm öhöm.. Hazır ikimiz de sevgililerinden ayrılmışken yok mu bi efsaneyi diriltmemiz   

Alıntıları Göster

Yeterli takip gelirse "Varım diyoooor"  'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLOCÆN -- 13 Temmuz 2020; 14:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

Yeterli takip gelirse "Varım diyoooor"  

Alıntıları Göster

hocam deniyomusun şuan bulabildinmi kimseyi

Orijinalden alıntı: D.Howard_12

Yıllar geçtikçe bu tip konularda başarılı olma şansı azalıyor. Hem rekabet artıyor ve dolayısıyla karşı cinsin beklentileri artıyor (Zaten onların beklentisi tavanda da neyse) hem de facebook, instagram gibi yerlerden tanışmaya çalışmanın modası bir miktar geçti.

katılıyorum 2 sene önce bile aşırı rahattı instadan bi kıza merhaba derdim 2 gün sonra buluşurduk şimdi yazdığım kimse tanışmak görüşmek istemiyor kesinlikle

bi kızla olan diyoluğumu atıyorum

biraz tanıştık

görüşürüz dimi yazdım cevap

bir ihtimal

diğeriyle konuşuyorduk hafta içi görüşelim diyorum

söz vermeyim zor diyor

napcaz arkadaş anlamadımki 3 sene önce çok rahattı

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam deniyomusun şuan bulabildinmi kimseyi

Alıntıları Göster

Bi ufak operasyon deneyeceğiz. İkimizin de uzun ilişki dönemleri oldu, piyasadan uzak kaldık o yüzden bi deneme yapacağız tutarsa güncelleriz burayı hocam.

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Bi ufak operasyon deneyeceğiz. İkimizin de uzun ilişki dönemleri oldu, piyasadan uzak kaldık o yüzden bi deneme yapacağız tutarsa güncelleriz burayı hocam.

Alıntıları Göster

bu taktiği bende çok denedimde hocam asla tutmuyor

• Zamanında connected konusu vardı bilenler bilir. Biz de orda denemiştik baya yürümüştük. Sevgili yaptığımız da oldu 3-5 gün takıldığımızda  'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!! konunun açılış tarihini görünce o zamanlara gittim. Şimdilerde şu tarz muhabbet kurmak bile zorlaştı. selam versen hemen adın sapığa çıkıyor. Kızları suçlamıyorum onlarda bir yandan haklılar ortam eskisi gibi değil.

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

bu taktiği bende çok denedimde hocam asla tutmuyor

Alıntıları Göster

Eskisi gibi olmayacak tabii. Giriş - gelişme - sonuç ama biraz hızlandırılmış haliyle.

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Zamanında connected konusu vardı bilenler bilir. Biz de orda denemiştik baya yürümüştük. Sevgili yaptığımız da oldu 3-5 gün takıldığımızda  konunun açılış tarihini görünce o zamanlara gittim. Şimdilerde şu tarz muhabbet kurmak bile zorlaştı. selam versen hemen adın sapığa çıkıyor. Kızları suçlamıyorum onlarda bir yandan haklılar ortam eskisi gibi değil.

kanka ozamanlar çok kolaydı buluşalım yazıyorduk kıza ertesi gün geliyordu şimdi imkansız

'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!!

hocam foruma
    +25 kullanıcılar / konu dışı (off topic) / konu dışı

bölümü açılmasını talep ediyorum

@Jeolog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 13 Temmuz 2020; 16:12:59 >

Orijinalden alıntı: sioux

bazen düşünüyorum nası bi ortamdayım lan ben

hocam foruma
    +25 kullanıcılar / konu dışı (off topic) / konu dışı

bölümü açılmasını talep ediyorum

@Jeolog.

hahaa hey gidi 2008-2009 dönemi açılan kim yakışıklı konuları geldi aklıma  'Tek' Cümleyle Sevgili Yapmak!! / DENEME 7 GELDİ!! / SEVGİLİM OLDU!!! 

• helal

AMD Ryzen 9 7950X3D /// Nvidia GeForce RTX 4090 /// Asus ROG Crosshair X670E Hero /// NZXT Kraken X63 /// ASUS Essence STX II Sound Card /// G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6400MHz CL32 64GB /// Seagate BarraCuda Pro 10TB /// Samsung 860 QVO SSD 4TB /// Crystal Series 570X /// Seasonic 1200W Prime // CableMod PRO ModMesh Renkli Kablo // Alienware 34 QD-OLED (AW3423DW) + Dell UltraSharp UP3218K

Kroyum ama para bende.
  • Bende böyle yapıcam, iki muhabbet edip sevgili olalım mı diyecem. Başka türlü yolu yok

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.