Şimdi Ara

Tek Cevaplık Sorular (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tokenler ilk geldiğinde fiyatları yaklaşık 20k civarındaydı. Şu an olmuşlar 47k. Yeni 100 olacağın için böyle bir parayı kasman biraz zor, sonuçta follower görevlerin tam gelmeyecek. PvE yapmayacağın için de esas gold getiren görevlerin olmayacak. Benim şahsi fikrim game time ları gerçek para ile alman yönünde. Bu saatten sonra token ile game time alman çok karlı olmuyor sanırım, eğer maddi sıkıntıların yoksa.
  • 5 tane karakterimi faction ve realm change yapmak istiyorum. 225€ rakam tutuyor yani 600 küsür lira para yapıyor. Bunun başka bir yolu yordamı varmıdır arkadaşlar? Toplu indirim falan filan? Yoksa el mecbur mu?
  • Toplu indirim yok, hepsi için aynı ücreti vermen gerekli.
  • Arkadaşlar alliance outland(pvp) - silvermoon(pve) hangisi?

    Main olarak pve yapıyorum ancak alt pvp'de yapıyorum her ikisini birden yürüten aktif ve sosyal realm hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vobuma

    Arkadaşlar alliance outland(pvp) - silvermoon(pve) hangisi?

    Main olarak pve yapıyorum ancak alt pvp'de yapıyorum her ikisini birden yürüten aktif ve sosyal realm hangisini tavsiye edersiniz?

    Outland'te karakter 100'ledim. Chatte PvE ile ilgili grup arayan vs hiç görmedim desem yeri. Alayı PvPci. Silvermoon hakkında fikrim yok, yanıltmayım seni. Outlandteki durum bu ama.
  • What is orange and yellow and looks great on Gnomes?
  • LEVEL KİLİTLEME OLAYI

    Bazı BG achievementları için bi tane 19 level twink yapmayı düşünüyorum. Levelı 19'da kilitlediğim zaman BG'ye de benim gibi kilitleyenlerle mi gireceğim, yoksa karışık mı?

    Edit: Cevap buldum: however, locking your experience will put you in a different battlegrounds bracket!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 3 Eylül 2015; 19:31:28 >
  • raidlerin pvp yapan oyunculara bir katkısı var mıdır? pve hiç oynamadım bazı zindanlara girmişliğim oldu ama pekte keyif almadım açıkcası :)
  • patya P kullanıcısına yanıt
    Legendary yüzüğü dışında yok. Bazende trinketler için raid yapanlar oluyor ama çok nadir görüyorum.
  • Merhabalar herkese. En iyi Vanilla serverı hangisi? Ya DH üyelerinin takıldığı bir Vanilla serverı var mı? Teşekkürler.
  • Guest-DD4CFBB00 G kullanıcısına yanıt
    Elysium
  • Bursada Wow oyniyabilcegim internet kafe varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun ayarlarını lowda oynuyorum bu sebeple bazen dungeon içinde aoe veya mekaniklerin görüntüsü silik çıkabiliyor, ayarlarım yine lowda kalsa ama sadece bunların görüntüsünü yükseltebileceğim ayarın adını bilen varmı acaba?

    texture vs

    ayarlardan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Ya beyler bi' oyun vardı, kişilik ekip gibi giriliyordu sanırım, itfaiye ekibi gibi bir takımdan oluşuyordu.
    alev silahı kullanan, sniper kullanan falan bi eleman vardı hatta.
    oyunun adını hatırlayan var mı ya?
  • Selamlar biraz garip bir soru olacak ama komik bir rogue videosu vardi "mayko adamlar patates" 2v2 arena yapiyorlardi ve poison vs unutuluyordu hatirlayan olursa video linki atarsa sevinirim :).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bottomset

    Selamlar biraz garip bir soru olacak ama komik bir rogue videosu vardi "mayko adamlar patates" 2v2 arena yapiyorlardi ve poison vs unutuluyordu hatirlayan olursa video linki atarsa sevinirim :).

    Resmen amme hizmeti.

    https://www.dailymotion.com/video/x2z5xyo
  • selam arkadaslar oyuna geri dondum 100 den 110a kasmak icin guide, addon vs tavsiye edeceginiz birsey var mı?
  • Arkadaşlar benim de bir kaç sorum olacak ayrı ayrı yazayım.

    1. Class Order Hall'ımızda ki Champion'ların 3 tane özellik ekleme kısmı var ama ben oraya özellik ekleyemiyorum nasıl yapabiliyoruz onu?

    2. Class order hall' da ki Champion'ları deactive yaptırıyor bana zorla çok fazla şampiyon var diye bunun bir çözümü var mı sanki ben istedim oyun kendi verdi.

    3. Bize bu broken shore ' da 3 tane bina yaptırıyor ya nedir bu binalar ne işe yaıyor wowhead'den bakmaya çalıştım adını da bilemediğim için rehber filan da bulamadım ne işe yarıyor bu binalar?

    4. Bu 3. soru da bahsettiğim binalar'a contibute ediyoruz filan onlar tamamlanmıyor ben anlamadım bu işi onlar yoksa hiç tamammlanmayan şeyler mi?

    5. Bahsettiğim bu üç binadan üçüncüsünü destroy etmişler onu nasıl geri kuracağım?

    6. Dün Wow 'un sitesinde artık uçabileceğimiz yazıyordu broken islend da hiç yapan oldu mu bütün story line'ları bitirmek mi gerekiyor bunun için ?

    Bonus soru 860 item levelim var item level kasmak için ne yapmam lazım dungeon,raid görevler vs. ?

    Şimdiden cevaplar için teşekkürler.




  • cezager C kullanıcısına yanıt
    1. Follower özellikleri geliyor bazı missionlardan, follower'ın ilvl arttıkça 2. ve 3. özellikler açılıyor. Genelde görevlerin extra lootundan geliyor.
    2. Aktif kullanabildiğin follower sayısı 6, 7.2 ile gelen class geliştirmesiyle 1 tane daha arttırabiliyorsun. Aralarından elemen gerekiyor yani 1-2 tanesini.
    3. Binaların farklı buffları ve sağladığı imkanlar var, mage tower genelde artifact görüntüsü için yapılması gereken challenge'i açıyor. Command center follower için legendary bir ekipman veriyor, nether disruptor da world boss spawnlıyor ve random bölgelerde portallar çıkartıyor, portallardan nethershard eldesi sağlanıyor. Birkaç daha özellik var tabi de detaylı olarak hatırlayamadım şu an.
    4. Tamamlandıktan 2-3 gün sonra legion tarafından yıkılıyor binalar ve biz tekrar tekrar inşasına yardım ediyoruz.
    5. Binaları kişisel kurmuyoruz, bütün serverlar beraber kuruyor. Yani senin gibi Avrupa'da oynayan bütün oyuncular yardımcı oluyor kurulmasına. Tekrardan yapılması yaklaşık 3-4 gün sürüyor bir yapının.
    6. Uçma geleli neredeyse bir ay olacak, broken isle pathfinder diye aratırsan bulabilirsin ne gerektiğini.
    Bonus: LFR Raid ve Mythic dungeon yaparak arttırabilirsin şu an için.




  • Merhabalar

    sormak isteiğim şey tüm legion dg bosslarını kestiğimiz takdirde yeni silah görüntüsünü alacağımız bende bütün dg ları sıra alarak HC yaptım tek tek işaretleyerek ilerledim violet hold da ise iki boss u da kestim catedral e de girdim karazhan alt üst ayrıca ve mytic olarakda tamamladım ama yeni görünüm açılmadı bunla ilgili araştırma yaptım aynı sorunu yaşayanlarda mevcut bunun çözümü için fikir verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.